(27-11-2014، 23:33)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
د برا همینه من کلا مخالفم این تاپیکام..
دین و سیاست و زیر سوال میبرن
حداقل تو تاپیک مشاجره نکنید..
کاربردیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
×LUC i FER× اگه بازم به بحث تو تاپیتون ادامه بدید اخطار دریافت میکنید
درهرصورت بدی ندی من چندی دیگه رفتنیم دادا
پس زیاد جوش نزن.
دومن مذهبی اونه ک از وقتی بچش یادش میاد،باباش شبا نبود ک بوسش کنه بخابه.ساعت 1شب میومد خونه.
باباش میرف تو روستاهای اطراف شهرش و کلاس میذاش تا وهابیتی ک کل روستاهارو گرفته بود رو،ازبین ببره و از چیزایی ک میدونه بقیه رو هم آگاه کنه.تا از جهل مردم سواستفاده نشه.مذهبی اونه ک ساعت 12 شب میرف تو روستاهای تاریک و با وهابی ها و بهایی ها و امثالهم بحث میکرد و سربلند میومد بیرون/ن اونی ک تکیه داده ب ی صندلیو باد کولر دلشو زده.مذهبی اونه ک زنش هرشب دعا میکرد،شوهرش سالم برسه خونه.
مذهبی اونه ک با هزینه و پول خودش کارایی میکنه ک صدتا از اون داراترش انجام نمیده.
مذهبی تبلیغ دینشو میکنه ن ریششو.مذهبی آواتارتش عکس یا صاحب الزمانه ن عکس آقایون.ن ریشاشون موندگاره ن آقایون.
اگه همچین مذهبی ای بت توهین کرده،بگو.
پستی رو که من در جوابش این حرفو زدم هم بیار دیگه :/
چرا مغالطه ی نقل قول ناقص میکنی
این مذهبی هروقت اومد علیه تندرو های فحاش اقدام کرد اون وقت به رسمیت میشناسمش ..
فعلا که تا چشم کار میکنه مذهبی ها همین هتاکین هستن ...
به قول هیچکس "یا حصین نمیدونم" زندگی مارو میکنه مام زندگیو جفتمونم راضی ایم.. ولش مشتی... چ فرقی میکنه کی راس میگه
مثلا یه خدایی هم هست ... بار الاها ساعقتو بزن تو کمر هرکی زر میزنه دیگه.. چرا نشستی چنگو چونگ مارو نگا میکنی مشخص کن حقو باطلو :/
.. بدرودر .