25-11-2014، 17:51
یکی از موضوع هامو برای تک عکس بودن بستن....
|
دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! |
||||||||||||||||||||
25-11-2014، 17:51
یکی از موضوع هامو برای تک عکس بودن بستن....
25-11-2014، 18:02
(25-11-2014، 17:51)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب دارید میگید به علت تک عکس بودن خب شما میتونی از همین عکسایی که به صورت دونه ای میزارید با عکس های دیگر توی یک موضوع به صورت چند عکسی قرار دهید و عنوان موضوع و با نوشتن مربوط بودن هر عکس با علامت + اون موضوع و ارسال کنید مثلا: بهترین عکس ها در این جا + چند نوشته ی جالب اینگونه موضوع شما کیفیت بالایی رو میطلبه که بهش میگن موضوع با کیفیت و کامل
25-11-2014، 18:04
(25-11-2014، 17:51)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوب ویرایشش کنید چن تا عکس دیگه بش اضافه کنید حیفه ببندنش
25-11-2014، 18:04
(آخرین ویرایش در این ارسال: 25-11-2014، 18:10، توسط پاستیل خرسی.)
(24-10-2014، 10:19)javad00631 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نه اینکه خیلی اقایون ما پوشیده و محجبه و با حیان اگه مردی به امثال خودت لوح تقدیر بده جناب (24-11-2014، 15:16)♥ساراطلا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عزیز مشکل از عربی نازل شدن قران نیست مشکل از مسلمونی ما الان شما برو تو ادیان دیگه ببین همشون بلااستثنا زبون دینشونو بلدن حتی اگه زبون مادریشون یه چیز دیگه باشه فقط مسلمونان که از زبون دینشون هیچی نمیدونن همین هیچکی قرار نیست به بی حجابا درس بده اصلا ما در حدی نیستیم که بخایم این کار بکنیم ما فقط اون دوستایی که اطلاع ندارن رو مطلع میکنیم همین
25-11-2014، 18:45
ممنون از افراد این صفحه....
26-11-2014، 20:02
باور کنید اگه جواب همه رو میدم دلیلش اینه طاقت نمیاره دلم چیزی رو بی جواب بزارم
26-11-2014، 20:39
![]() ![]()
30-11-2014، 11:23
اقا لا اکراه فی الدین نمیخوام اقا جون نمیخوام حجاب داشته باشم نمیخوام مثل مردم خرافاتی و بی عقل زندگی کنم دوست ندارم زوریه نمیییییییییییخوام شماام نگران شوهرای اینده ی ما نباش من خودم شخصا کسیو انتخاب میکنم که درکم کنه عین خودم باشه من به عقاید شما احترام میزارم اقا شما هم بزار به امثال من نگو هرزه ما از خیلی از کسایی که فکر میکنی پاکن پاکتریم مااز جنس خودتیم ادم خدا بهمون اختیار داده پس اختیارمون دست خودمونه دست شماها نیست یکم منطقی فکر کنید باشه شما خوب دخالت نکنید
30-11-2014، 14:23
(30-11-2014، 11:23)haniyely نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. شوهرتون به من هیچ ربطی نداره یادم هم نمیاد به کسی گفته باشم هرزه تو زندگی اجتماعی فرق داره اگه فرض رو بر لا اکراه فی الدین بذاریم منم برم دزدی کنم بگم لا اکراه فی الدین حجاب یه مقوله اجتماعیه خرافاتی و بی عقل نه مردم اینده نگر مردمی که با تفکر و تعقل به این نتیجه میرسن که دنیای دیگه ای وجود داره و خدا ناظره... یادم هم نیست که کسی رو مجبور به کاری کرده باشم حجاب و پوشش شماست که زندگی ها رو ویران میکنه بخواید نخواید خدا مرد رو جوری افریده که تحریک بصریش از خانما بیشتره... برای همین حجاب وجود نداره شما نسبت به چیه حجاب بدتون میاد؟
ببین برآدر من.-. خـآرج از این بحثـآ. . شمـآ نمیتونی طرز فکر و بـآور کسیُ عوض کنی. . همینجور که اگه من الان بیـآم اینجـآ صد تـآ تـآپیک بزنم.. صد تا پست بذارم تو گوش شمـآ چیزیُ که بهش اعتقـآدی ندآری بخونم.. شمـآ نظرت یک درصد برنمیگرده که هیچ.. این بحثـآ بـآعث میشه به چیزی که خودت اعتقـآد داشتی حـآلآ چه دُرُس چه غلط بیشترم بچسبی.. نیس اینجـوری؟ هس.. پس وآس چی انتظـآر داری این حرفـآ رو کسی اثری دآشته باشع ؟
ندآره برآدر من ندآره.. خودتو اذیت نکن.. اون چیزی که شمـآ اسمشو میذآری امر به معروف الـآن اینجـآ فقط باعث بحث و درگیری و مطمئن بـآش نفرتِ بیشترِ طرف مقـآبلت از این حـرفـآ و اعتقـآدآت شمـآ میشه اگه شمـآ به رآس و دُرُس بودن چیزی اعتقـآد دآری.. خب خیلیَم خوبع.. برو دنبـآلش (: ولـی مجبور نیستی تو ذهن بقیه فرو بکنیش..خود شمـآ خوب میدونی گوش این ملت و همه دنیـآ از این حرفـآ پره. چیزیُ رد یا تصدیق نمیکنم اشتبـآه نشه.. درکل دآرم میگم که این بحثـآ چیزی نیس که شمـآ واس اولین بـآر بخـوای به گوش مردم برسونی.. این مردم تو همین جامعه هستن هرروز این چیزآرو میبینن.. این حرفـآ رو میشنون .. اگه چیزی بخواد رو هرکسی اثر بذآره میذآره.. نیـآزی به پافشـآری و انقد سعی و تلـآش و بحث بی فـآیده نیس خـدآ هم برآدرم فقط تو چـآدر و تسبیح و ریش و.. هرروز جلو قبله خم و رآس شدن و گیر دآدن به یه دخترِ شـآید از نظر شمـآ بی حجـاب و متهم کردن یه عقیده ی مخـآلف و تلـآش الکی برآی اثبات اعتقـآد نیس.. یه بچه دآره از مریضی میمیره پدرمآدرش دارن خونه به خونه التمـآس میکنن کسی کمک کنه هیشکی اهمیت نمیده.. همه هر روز دآرن بـاهم بدتر میشن.. خوبی هـآ خیلی قشنگ دارن از یاد میرن.. جوونـآ هر روز دآرن افسرده تر میشن تو جـامعه ای هستیم که مردم بلد نیستن به هم مهربونی کنن|: اونوخ تنهـآ درد جـآمعه ی مـآ عقب بودن روسری یه دخدر یا از دین برگشتن یه بند خدآ یـآ دوستی یه دخدر و پسر هست ؟ در کل بگم .. شمـآ میتونی بـآ گذاشتن یه مطلب رآجب عشق.. انسـآن دوستی فدآکـآری.. اصن یه چیز کوچیک مث لبخندزدن .. هرچیـزی.. خــدآ رو و محکم بودن ایمـآن خودت رو خیلی بهتر.. قشنگتر تو این فروم نشون بدی.. قطعـآ اثر ببیشتری میذاره تا یه بحث آنلآین و بی فایده که فقط باعث درگیری میشه و بـآلا هم گفتم.. برعکس نظر خواننده رو برمیگردونه.. |: حرف اگه رآست بآشه هیچ احتیـآجی به بحث و جنگیدن برآ اثبـآتش ندآره .. مردم حرفـآ رو شنیدن.. حـآلآ اجـآزه بدین خودشون انتخـآب کنن.. دآدآش من این تلـآشآی شمـآ نتیجه عکس میده|: نه شمـآ رو به جـآیی میرسونه نه نظر اونی که مخـآلف شمـآ حرف زده رو عوض میکنه.. این قضـآوتـآ دنیـآ رو به هیچجـآ نمیرسونع.. |:
| ||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|