امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!!

شما حوست کرده امر به معروف و نهی از منکر کنی برو اول یاد بگیر بعد بیا بگو !!!!!!!!!!!
خدا انسان رو ازاد گذاشت که راه درست و خودش انتخاب کنه ولی راهنما هم برای ما مثل اماما و پیامبران قرار داد ولی هیچوقت پیامبران از کلمه باید حجاب کنی و...  استفاده نکرد پیامبران با احترام کامل امر به معروف کرد شما باید پیامبران رو الگو خودتون قرر بدین نه معلم بسیجو...

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://axgig.com/images/14945399123812471664.jpg
آگهی
(24-11-2014، 14:35)♥ساراطلا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما حوست کرده امر به معروف و نهی از منکر کنی برو اول یاد بگیر بعد بیا بگو !!!!!!!!!!!
خدا انسان رو ازاد گذاشت که راه درست و خودش انتخاب کنه ولی راهنما هم برای ما مثل اماما و پیامبران قرار داد ولی هیچوقت پیامبران از کلمه باید حجاب کنی و...  استفاده نکرد پیامبران با احترام کامل امر به معروف کرد شما باید پیامبران رو الگو خودتون قرر بدین نه معلم بسیجو...

میشه لطف کنید بگید من کی از اجباری بودن چیزی حرف زدم؟
گفتم هنجار شکنیه
ضمنا
من بی احترامی کردم به کسی این جا؟
که شما تهمت میزنید؟
شما بفرما از کجا فهمیدی من کیو الگوی خودم قرار دادم؟
شیعیان امامم لذت ببرن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! 31

من تهمت نمیزنم بعدشم شما برو معرفت به خدا رو به ادما یاد بده برقیه حله  شما استفاده کردین وقتی مطالب و خوندم خیلی استفاده شده
نمونه داریم ادمه باحجاب و نماز خونه ولی خدا رو درک نکرده!!!!!!!!!

(24-11-2014، 14:44)♥ساراطلا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تهمت نمیزنم بعدشم شما برو معرفت به خدا رو به ادما یاد بده برقیه حله  شما استفاده کردین وقتی مطالب و خوندم خیلی استفاده شده
نمونه داریم ادمه باحجاب و نماز خونه ولی خدا رو درک نکرده!!!!!!!!!

بحث رو منحرف نکنید
بحث من همچین افرادی نیست
همچین شخصی منافقه
منافق تو قران اومده چه بلایی سرش میاد
شمام جای تهمت زدن و پنهان شدن پشت علامت تعجب ها
جواب منو بده
الانم بحث معرفت نشده
به وقتش و بحثش درباره معرفت به خدا هم حرف میزنیم
شیعیان امامم لذت ببرن

هه خوب تابلوئه اگه الگو ت پیامبر بود درست تر امر به معروف میکردی!!!!!!!!!!
پس الگوت کیه؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا یکی دلش میخواد با حجاب باشه یکی نه به شما چی میرسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سپاس شده توسط ૭૦૦ძ ૭ɿՐՆ
ببخشید از کجا معلومه
یکی از اون تابلو ها رو به من نشون بدید
الگوی من ائمه اطهاره
و سیره پیغمبر
اگر تندی و توهین دیدید بگید کجا دیدید که میگید درست تر امر به معروف میکردی
جامعه خراب میشه
مرد ها به زنشون راضی نمیشن
پاکی از جامعه میره
فحشا میاد
دعای هیچ کس مستجاب نمیشه
خدا قهر میکنه
بازم بگم؟
شیعیان امامم لذت ببرن

تابلو منظورم ضایع است شما از همون اول باید یه پست درمورد معرفت به خدا رو نشون بدین مردم خدا رو درک کنن بعد بگیری به حجابو نماز و ... برسی

هـــع خیلی جالبه!!!!!!!!!!
یعنی واقعا این همه مشکل فقط از بی حجابی به وجود میاد؟؟؟؟؟
یعنی برادران هر کاری دلشون میخواد بکنن اشکالی نداره فقط خواهرم حجابت خواهرم حجابتDodgy
من نمیفهمم مستجاب نشدن دعای ملت چه ربطی به بی حجابی یه نفر داره؟؟
((خدا قهر میکنه))Smile
به سمت پل ميروم
اگر در مسير حتي يك نفر به من لبخند بزند
نخواهم پريد...
 سپاس شده توسط Mohamad#Farahani
اره دیگه خودشون خدا رو درک نکرده گیر دادن به حجاب مگه ادم با حجاب میره فقط بهشت!!!!!!!!!!!
یعنی این همه ادم که بی حجابن میرن جهنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(منظورم کشورای بی حجابه)نخیر معرفت می خواد
همه چیو گذاشتن کنار گیر دادن به حجاب

هه
چقد جالب
مرد هر غلطی بکنه؟
مرد هم وظایفش رو باید انجام بده که یکیش کنترل چشمشه
منتها چون تحریک بصری مرد بیشتره حجاب بر زن واجب شد
این حرف من نیست
حرف حضرت علیه

خدا را خدا را درباره امر به معروف و نهی از منکر
که انجام ندادنش موجب مستجاب نشدن دعا هاست

تو قران هم داریم
قوم سبا امر به معروف و نهی از منکر رو فراموش کردن
نابود شدن

قبلا هم گفتم
به وقتش....
شیعیان امامم لذت ببرن

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Star آیت‌الله یزدی: مخالف شادی مردم نیستیم/ د‌ر برخی کنسرت‌ها رقاصی را رواج می‌دهند‌
  سخنان گهر بار زئوس درباره حجاب.
  ۹ مهارت طلایی برای ترغیب دختران به رعایت حجاب
  فلسفه حجاب زن‏ان در اسلام چیست؟
  حجاب و عفاف از منظر امام علی بن موسی الرضا(ع)
  رابطه پوشش با حجاب
  آثار حجاب
  حجاب و چشم دل
  حجاب مردان
  کار به اون جا رسیده که انتظار ما رو هم مسخره میکنن+یه جمله از حجاب برا با لیاقتاش!!!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان