امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تزیین ظرف نان

#1
تزیین ظرف نان 1
 
مواد لازم : همه مواد در دمای اتاق باشند.
 
 
شیر

50 میلی لیتر

بکینگ پودر 

نصف قاشق چای خوری

نمک

یک چهارم قاشق چای خوری

کره نرم شده

75 گرم

زرده تخم مرغ
1 عدد

روغن مایع
دو قاشق غذاخوری
 

 
 
طرز تهیه:
 
 آرد و بکینک پودر را 2 بار الک کنید.
• نمک را به مخلوط آرد اضافه کنید.
 شیر و کره را اضافه کرده و کاملا ورز دهید.
به مدت 10 دقیقه خمیر را استراحت دهید.
 فر را با درجه 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
 خمیر رابه ضخامت 3 میلی متر با وردنه صاف کنید.
 نوارهای با پهنای یک سانتی متر روی خمیر برش داده و به صورت گیس بافت فرم دهید.
 ظرف نان را روی کاغذ روغنی برگردانده و با خودکار اندازه آن را علامت گذاری کنید.
• خمیر بافته شده را از لبه دایره علامت گذاری شده به طرف داخل، مطابق تصویر قرار دهید.
• دو سر خمیر را با کمی زرده تخم مرغ به هم بچسبانید.
• بقیه خمیر را با قالب فلزی شکل داده و با مقدار کم زرده تخم مرغ، روی محل اتصال خمیر گیس بافت بچسبانید.
 زرده تخم مرغ را با یک قاشق روغن مایع مخلوط نموده و با قلم مو روی سطح حلقه بمالید.
• حلقه نانی آماده شده را به مدت 30-40 دقیقه(بسته به نوع فر) داخل فر قرار دهید.
 حلقه نانی را روی لبه ظرف سرو قرار داده و داخل ظرف را با نان دلخواه پر کنید.
 
 
منبع: آموزشگاه آشپزی ساران
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(..*)


تزیین ظرف نان 1
پاسخ
 سپاس شده توسط [χσℓσνєѕтєя] ، مهربان ترین دختر دنیا
آگهی
#2
مرسیی
オコッテノセカイワイチバンキレイナデス .. 
پاسخ
 سپاس شده توسط NeginNg


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  تزیین پنیر برای افطار !
  تزیین کیک با خامه صبحانه
  تزیین شله زرد و حلوا برای سفره افطار
  تزیین کیک به شکل جوجه طلایی
  ژله رولی را به سه شکل زیبا تزیین کنید
  تزیین فرنی برای افطاری های رمضان
Tongue طرز تهیه خمیر مارزیپان؛ مناسب برای تزیین کیک و شیرینی
  دمنوش پونه و لیمو با تزیین فوق العاده
  تزیین ژله 2(شیک و مجلسی)
  تزیین ژله 1

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان