![]() |
تزیین ظرف نان - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: تزیین ظرف نان (/showthread.php?tid=191687) |
تزیین ظرف نان - NeginNg - 10-11-2014 ![]() مواد لازم : همه مواد در دمای اتاق باشند. شیر 50 میلی لیتر بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری نمک یک چهارم قاشق چای خوری کره نرم شده 75 گرم زرده تخم مرغ 1 عدد روغن مایع دو قاشق غذاخوری طرز تهیه: • آرد و بکینک پودر را 2 بار الک کنید. • نمک را به مخلوط آرد اضافه کنید. • شیر و کره را اضافه کرده و کاملا ورز دهید. •به مدت 10 دقیقه خمیر را استراحت دهید. • فر را با درجه 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. • خمیر رابه ضخامت 3 میلی متر با وردنه صاف کنید. • نوارهای با پهنای یک سانتی متر روی خمیر برش داده و به صورت گیس بافت فرم دهید. • ظرف نان را روی کاغذ روغنی برگردانده و با خودکار اندازه آن را علامت گذاری کنید. • خمیر بافته شده را از لبه دایره علامت گذاری شده به طرف داخل، مطابق تصویر قرار دهید. • دو سر خمیر را با کمی زرده تخم مرغ به هم بچسبانید. • بقیه خمیر را با قالب فلزی شکل داده و با مقدار کم زرده تخم مرغ، روی محل اتصال خمیر گیس بافت بچسبانید. • زرده تخم مرغ را با یک قاشق روغن مایع مخلوط نموده و با قلم مو روی سطح حلقه بمالید. • حلقه نانی آماده شده را به مدت 30-40 دقیقه(بسته به نوع فر) داخل فر قرار دهید. • حلقه نانی را روی لبه ظرف سرو قرار داده و داخل ظرف را با نان دلخواه پر کنید. منبع: آموزشگاه آشپزی ساران RE: تزیین ظرف نان - [χσℓσνєѕтєя] - 10-11-2014 مرسیی |