امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!!

(01-11-2014، 14:02)پرنیان☻♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی خواسته تو رو با زور با حجاب کنه؟به من بگو.
تو مگه بچه شیعه نیستی؟دینت اسلام نیست...
مگه تو ایران زندگی نمیکنی؟
تو گوگل یه سرچی درباره فواید حجاب کنی بدک نیست...
نمیدونم اینو با منی یا دختری از جنس یخ ! طرف رو معلوم کن و حالا سوال هات
کی خواسته؟ خو عزیزم یارو اومده گیر داده که چرا بی حجابید!
نه من بچه شیعه نیستم دینم هم اسلام نی .. بنده مسیحیم ! ولی یه زمانی مسلمون بودم و پیرو اسلام واقعی
تو ایران زندگی میکنم ولی تا چن ماه اینده از ایران میریم
گوگل ؟ گوگل حرف کیا رو میزنه؟ حرف شما و امثال شما
دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! 20
آگهی
اگه مسیحی نیاز نیس خودتو قاطی بحث کنی.طرف حجاب شیعس ن مسیحیه.خدا خودش داناس.امیدوارم هممون عاقبت ب خیر شیم.امیدوارم از انتخابتون پشیمون نشید.

آپدیت شد. ورژن10 (آذر 93):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=174411&page=8
 سپاس شده توسط Thyme
(06-11-2014، 0:20)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه مسیحی نیاز نیس خودتو قاطی بحث کنی.طرف حجاب شیعس ن مسیحیه.خدا خودش داناس.امیدوارم هممون عاقبت ب خیر شیم.امیدوارم از انتخابتون پشیمون نشید.

خیر.در پسته اوله این تاپیک دوتا خانومن یکی چادری و یکی دیگه مانتویی و دارن باهم حرف میزنن.پس فقط مختصله شیعه ها نیست
 سپاس شده توسط ρяіηcεss~Αιοηε
(06-11-2014، 1:01){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2014، 0:20)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیر.در پسته اوله این تاپیک دوتا خانومن یکی چادری و یکی دیگه مانتویی و دارن باهم حرف میزنن.پس فقط مختصله شیعه ها نیست

عزیزم حجاب با اون معنا ک منظورمون بود تو این پست،برا مسلمونا بود.اگه متن اصلی اینو نمیگف،مشکلی نیس.اگه قرار بود اون پست اول همه چیزو بگه 20صفحه مطلب ایجاد نمیشد.اگه نمیدونستی الان بدون و بحث بی مورد نکن لطفا داداش گلم.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از تجربیات خودم گفتم قبل از این که بعضیا اسلام رو بد نشون بدن من مسلمون بودم و شیعه ! تو پست اول هم ذکر نشده مسیحیا حق ورود و نظردهی ندارن !!
(06-11-2014، 1:08)ρяіηcεss~Αιοηε نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از تجربیات خودم گفتم قبل از این که بعضیا اسلام رو بد نشون بدن من مسلمون بودم و شیعه ! تو پست اول هم ذکر نشده مسیحیا حق ورود و نظردهی ندارن !!

غلط کرده اگه کسی بگه حق ندارن.اما شما گفتی مسیحیم و حجاب ب من چ،منم گفتم خب پست نذارین اگه نمیخاین.

ديگه با اين حرفا گول نمي خوريم - جاهليت و عصر حجر و ... بابا ديگه از شور درش نياريد بذاريد ما هم خودمون حق انتخاب داشته باشيم. اونوقت عصر جاهليت وقتي بود كه عربهاي كثيف دختراشونو زنده به گور مي كردن
(06-11-2014، 8:20)محمدنهاوند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ديگه با اين حرفا گول نمي خوريم - جاهليت و عصر حجر و ... بابا ديگه از شور درش نياريد بذاريد ما هم خودمون حق انتخاب داشته باشيم. اونوقت عصر جاهليت وقتي بود كه عربهاي كثيف دختراشونو زنده به گور مي كردن

دآری توهین به عقآید میکنی !
خلآف قوانیه ! :|
 سپاس شده توسط Navisa.
(06-11-2014، 0:12)ρяіηcεss~Αιοηε نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-11-2014، 14:02)پرنیان☻♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی خواسته تو رو با زور با حجاب کنه؟به من بگو.
تو مگه بچه شیعه نیستی؟دینت اسلام نیست...
مگه تو ایران زندگی نمیکنی؟
تو گوگل یه سرچی درباره فواید حجاب کنی بدک نیست...
نمیدونم اینو با منی یا دختری از جنس یخ ! طرف رو معلوم کن و حالا سوال هات
کی خواسته؟ خو عزیزم یارو اومده گیر داده که چرا بی حجابید!
نه من بچه شیعه نیستم دینم هم اسلام نی .. بنده مسیحیم ! ولی یه زمانی مسلمون بودم و پیرو اسلام واقعی
تو ایران زندگی میکنم ولی تا چن ماه اینده از ایران میریم
گوگل ؟ گوگل حرف کیا رو میزنه؟ حرف شما و امثال شما
من با بچه شیعه هام شما که دین خودتو داری قاطی بحث نشی بهتره
حاب فقط حجاب صورت ودست وپا نیست تمام اجزای بدن ما حجاب داره وما باید تمام این حجاب هارو رعایت کنیم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Star آیت‌الله یزدی: مخالف شادی مردم نیستیم/ د‌ر برخی کنسرت‌ها رقاصی را رواج می‌دهند‌
  سخنان گهر بار زئوس درباره حجاب.
  ۹ مهارت طلایی برای ترغیب دختران به رعایت حجاب
  فلسفه حجاب زن‏ان در اسلام چیست؟
  حجاب و عفاف از منظر امام علی بن موسی الرضا(ع)
  رابطه پوشش با حجاب
  آثار حجاب
  حجاب و چشم دل
  حجاب مردان
  کار به اون جا رسیده که انتظار ما رو هم مسخره میکنن+یه جمله از حجاب برا با لیاقتاش!!!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان