31-10-2014، 19:05
ادعا نمیکُنـم ..
انشااللہ کہ همموڹ رد میشیم ..
و مڹَ اللہ توفیق ..
انشااللہ کہ همموڹ رد میشیم ..
و مڹَ اللہ توفیق ..
|
کدومتون ادعا داره از این پل رد میشه و پایین پرت نمیشه؟؟!! |
|||||||||||
ادعا نمیکُنـم ..
انشااللہ کہ همموڹ رد میشیم .. و مڹَ اللہ توفیق ..
دیده شده عزیز که همه اینا رو دارن خعلی کثیفن تا الان خدا هوامو داشته فک کردی من چند سالمه مگه
31-10-2014، 19:13
(31-10-2014، 19:05)دختری از جنس یخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. پس از این به بعد نماز نمی خونم چون ادم خوبی ام دیگه
31-10-2014، 19:15
میگه خدا هوامو داشته
خدا هوای کفار رو هم داشته و داره چون به قول خودش تو یه حدیث قدسی انسان رو نیافریدیم که بندازیم تو اتیش اینا همش نشانه اس از شما نمیپرسه این همه هواتو داشتم چرا دستو رامو اجرا نکردی؟
31-10-2014، 19:16
(31-10-2014، 19:15)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نشانه ی چی خدا الکی نمیگه که نماز بخونید دلیل داره دیگه
31-10-2014، 19:26
(31-10-2014، 19:16)nanaz^.* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. هر دستوری توی دین فلسفه ای داره من الان دارم برای این خانوم توضیح میدم نشانه ها دلیه دوستی و محبت به خدا هم دلیه حضرت علی میگن دوستی و محبت را از دل ها بپرسید که گواهانی هستند رشوه نا پذیر این دله که نشانه ها بهش رجوع میشه نمیشه گفت نشانه چیه
31-10-2014، 19:33
مطمئنم ردمی شم
31-10-2014، 19:52
نمی دونم خدا خودش بزرگه .
به امید خدا که امیدم خودشه .
ببین عزیز بهشتی هس جهنمی هس
نترس من برم جهنم نه به تو ضرر میرسه نه سود تو زندگیتو کن برو بهشت خوش به حالت حسابه من بااا خداست نه تو اوکی؟ نیازی به راهنمایی کسی ندارم حتی تو من خودم خوب همه چجیو میدونم اینو میدونم اخوندا دارن جامعه رو به گند میکشن اینو میدونم خدایی هس اینو میدونم قرانی هس پس نیازی به راهنمایی کسی هم ندارم اصلا من بی حجاب اون بی حجاب تمام ادما بی حجاب یکی که با حجابه خوش به حالش مسلمون و حجاب به اسم نی به عمله شاید یکی که مسلمون نباشه دلش از یکی که فقط چشاش پشت چادر معلومه پاک تر باشه نه اینو نمیگم چادریا بدن اصلا ولی من عقیدم اینه که بی حجاباهم انسانن دل دارن خدا دارن قران دارن تو اگه مامان و خواهرت چادری نبود نمیومدی اینا رو بگب امکان نداشت من مادرم در حد یه مانتوعه و به چادرم عقیده نداره ولی دلش خعلی پاکه
01-11-2014، 13:09
(01-11-2014، 13:04)دختری از جنس یخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. وظیفه ی ما بزرگ ترهاست که به بچ ها این چیزا رو یاد بدیم | |||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|