24-10-2014، 10:39
حجآب بَد نیس/:
بـِ شرط اینکـِ زورکی نبآشه|:
کـِ متاسفآنه هس+
کآریم نمیشه کرد):
بـِ شرط اینکـِ زورکی نبآشه|:
کـِ متاسفآنه هس+
کآریم نمیشه کرد):
|
دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! |
||||||||||||||||||||||||||
24-10-2014، 10:39
حجآب بَد نیس/:
بـِ شرط اینکـِ زورکی نبآشه|: کـِ متاسفآنه هس+ کآریم نمیشه کرد):
(24-10-2014، 3:28){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تو اسلام به من چه و به تو چه معنی نداره جامعه اکثریت شیعه است ببینم شما تو امریکا میتونی از نقاب استفا ه کنی برای زنا؟ یا حجاب داشته باشی تو مدرسه ها؟ هر جامعه ای هنجار های خودشو داره بی ناموسی جاش تو ایران نیست اونی که دوست داره ناموس مردم رو خشگل ببینه بذاره خواهر خودش خوشگل بگرده چون ازادیه خارجی ها چیزی به اسم غیرت ندارن ولی ما دایم شما رو نمیدونم (24-10-2014، 10:39)♥F.Sh.N*g!Rl♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. لا اکراه فی الدین با یه شال و مانتو کوتاه هم سر و ته قضیه هم میاد (24-10-2014، 8:49)لرد سیاه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. جوابتو همراه با ایه و حدیث تو پ خ دادم (24-10-2014، 8:49)لرد سیاه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من با حجابم وچادری در ضمن مودب باش تو که نمی تونی حرفتو ثابت کنی ودلیل قانع کننده ای بیاری لطفا حرف نزن واقعا برات متاسفم که حتی می تونی به زبون بیاری که می خوای با خدا در بیفتی خدا عاقبتت رو بخیر کنه اگه هنوزم قانع نشدی بدون شیطون قشنگ تو دلت خونه کرده اگه کسی بازم قانع نمی شه ومی خواد دلیل بیاره واسه بی حجابیش به من پ.خ بده تا قا نعش کنم فعلا بای
24-10-2014، 21:27
(24-10-2014، 10:39)♥F.Sh.N*g!Rl♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بات موافقم یه سوال چرا هر چی پسته در مورد حجاب بیشتر از نود درصدشو پسرا زدن هه جالب نیس آقایون محترم اگه حجاب خیلی راحت و خوبه شما که همه جوره خودتونو شبیه دخترا کردین از فردا چادرم بذارین به قرآن صواب داره ماهم یه کوچولو میخندیم شاد میشیم
24-10-2014، 21:29
درباره حجاب کم کم فک کنم صدبار تا الان تو مذهبی
احمدرضا تایپک انتقال کرده به زباله :/ درضمن دعوا راه نندازین..
24-10-2014، 21:47
من حجاب زياد دوست ندارم......كم دوست دارم
24-10-2014، 21:50
نـــــҐ ...
آزاבҐ ...
פـــق آزاבے בارҐ ، اפֿـتیــار בارҐ ...
غریبـــﮧ نیستـҐ ،
صدایـҐ را פֿــفـــﮧ نکنیـב ،
بر سرҐ פـــجاب مالکیــــت نکشیـב ،
عروسک نیستـҐ ...
בلـפֿـواه شما نـפֿـواهم شـב !
بازے هاے بـے مـפـتواے زסּ و مرב تمام شـב ...
اگر پا به پا نمیایـے ...
בست בست نکـסּ ...
برو !
اگر میتوانـے בوستم בاشته باش برای آنچـــﮧ کـــﮧ هستـҐ ،
نه آنچـــﮧ کـــﮧ تو میخواهے!!!
![]()
24-10-2014، 21:50
هر کسی اعتقادایی داره..
24-10-2014، 21:55
من هر دو رو دوست دارم ! (:
کُلا دُختـر باس یه کمی حجابشو رعـایت کُنـه ! ..
24-10-2014، 21:56
میدونید چرا پسرا بیشتر میزنن؟
چون دوست دارن دخترا ازاد باشن اون پسرایی که میگن دختر باید ازاد باشه هرزه و چشم چرونن البته بیشتر نه همشون اینا همونایی هستن که نوبت به خواهرشون میرسه غیرتی میشن نود درصد سر و کله من با اینا میزنم[code]
| ||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|