امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø

(04-10-2014، 19:26)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2014، 19:24)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2014، 19:22)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2014، 19:21)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا تو از من داغون تر نیسی._.*
قیافمم داغونه الان._.*افتادم کنج خونه._.*
احساس میکنم دماغ ندارم!

قـیـافت که مادرزآد داغـون بود V_V

حسوود._.*
همین زرضا نبود،عکسمو دید،فک کرد عکس از سایتا برداشتم._.*
حالا تو بگو قیافت داغونه._.*

زرضا نخواست از زندگی ناامید شی این حرفو زد . Big Grin
به قول حامد..اینا حسودن..ولشون..تو حرف منو بگوش..
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~
آگهی
(04-10-2014، 19:25)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2014، 19:24)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2014، 19:21)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2014، 19:20)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2014، 19:18)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دماغم گرفته،صدامم گرفته._.*حال ندارم ی زنگ ب پریا بزنم._.*شارژم ندارم._.*
چ بدیومنه امرو._.*
ایمان تو از همون 16سالگی اهل این خربازیا بودی،حالام بزرگ شدی بدتر..
خدافظ

میس کونانا من اهل چی بودم ؟!

خربازی._.*

خیلی حال میده . بچه کلاس هشتم امروز برام تکچرخ زد . چند کیلومتر . ما پشت سرش . کفم برید .

اونو میدیدم انگیزه پیدا میکردم واس آکروبـات .
از بچه کلاس هشتمی ،هر چی برمیاد._.*

من سن اون بودم داشتم با دوچرخه تکچرخ میزدم .

اونم روزی 200 بار از رو تریلی 18 چرخ سره کوچمون پرت میشدم پایین .
سلام :|
خدافس ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø 226

سپاس شده توسط CTG
(04-10-2014، 19:26)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2014، 19:24)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2014، 19:22)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احساس میکنم دماغ ندارم!

قـیـافت که مادرزآد داغـون بود V_V

حسوود._.*
همین زرضا نبود،عکسمو دید،فک کرد عکس از سایتا برداشتم._.*
حالا تو بگو قیافت داغونه._.*

زرضا نخواست از زندگی ناامید شی این حرفو زد . Big Grin

زرضا کیِه؟؟o_O
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Brooklyn Baby ، ~ُُBön َBáŠŦ~
(04-10-2014، 19:26)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2014، 19:24)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2014، 19:20)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2014، 19:19)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2014، 19:17)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم میرض شدم .. :|

گلوم درد میکنه ._.

کاملا معلومه :|

نقل قول: خَستَـم میفَهمی خَستِه..!

:V
ن ناموسا من از همه تون خسته ترم .-.

خفه شو .. :|

-_-

خُ امرو چطور بود ؟ .-.
6 از خونه اومدم بیرون 7 اومدم:|

ورزش داشتیم بی وجدان چنان دو داد حالت تهوع گرفتم ..

نبضم رو 180 بود :|

احساس میکنم دماغ ندارم!

ای جان :|

چرا اینقد عین من آخه ؟ :|

زنگ سوم بود -_-

والیبال :|

آفتاب زد تو چشمم نتونستم خوب بزنم -_-
ما هم والیبال بازی کردیم .-.

گند بود باو -_-

هوا مثه بز سرد بود دستام یخ زد -_-

+سروش:|

اخوان ثالثم ک مورد تایید آقاس شعرا خفن زیاد داره:|

قرار نیست هر چیزی رو ک ایجا گفت|:

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، S R U H ، ~KiAηA~
(04-10-2014، 19:22)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

س سینی .. :|

س سروش .. :|

:V

س س س  :|
سلام مرضی V:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
همتون رفتین فاز شعر ؟ :|

-_-
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، S R U H
من برم بايـــــــــــــــــ+خدافظـــــ
(04-10-2014، 19:28)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2014، 19:25)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2014، 19:24)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2014، 19:20)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میس کونانا من اهل چی بودم ؟!

خربازی._.*

خیلی حال میده . بچه کلاس هشتم امروز برام تکچرخ زد . چند کیلومتر . ما پشت سرش . کفم برید .

اونو میدیدم انگیزه پیدا میکردم واس آکروبـات .
از بچه کلاس هشتمی ،هر چی برمیاد._.*

من سن اون بودم داشتم با دوچرخه تکچرخ میزدم .

اونم روزی 200 بار از رو تریلی 18 چرخ سره کوچمون پرت میشدم پایین .

بچه بیش فعال._.*
 سپاس شده توسط S R U H
(04-10-2014، 19:26)~ERFAN~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالــ منمـــ بد شد از دستــــ شماـها
حالت بد نشه اینجا همه چی درهمه V:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 24 مهمان