03-10-2014، 9:55
یه کوکوی کلاسیک، برای کلاسیک پسندان!
کوکوی دورنگ از ترکیب کوکو سبزی و کوکو سیب زمینی درست میشه اما هرکسی ترکیب خاص خودش رو برا کوکو سبزی و سیب زمینی داره ،
ترکیبی که براتون می نویسم یکی از خوشمزه ترین ترکیبهاست قطعا ” ازامتحانش پشیمون نمیشید
مواد لازم برای کوکو سبزی
تره خرد شده : ۵۰۰ گرم
پودر بادام : نصف پیمانه
پودر گل محمدی : ۲ قاشق غذاخوری
نمک: مقداری (کوکو سبزی نمک کمی لازم داره )
تخم مرغ : ۳ عدد
خلال بادام : مقداری
مواد لازم برای کوکوی سیب زمینی
سیب زمینی آب پز : ۵۰۰ گرم
زردچوبه : یک قاشق چایخوری
دارچین : یک قاشق چایخوری
تخم مرغ : ۳ عدد
نمک : مقداری( به نسبت کوکو سبزی نمک زیادتری لازم داره )
کنجد : مقداری
طرزتهیه
برای کوکو سبزی تره رو که شستید وکاملا خشک کردید با نمک ، پودر بادام ، گل محمدی و تخم مرغ مخلوط کنید.
برای کوکو سیب زمینی ، سیب زمینی آب پز رنده شده رو با تخم مرغ ، نمک و دارچین خوب مخلوط کنید
روغن رو داغ کرده کنجد رو بپاشید تو روغن بعد مایه سیب زمینی رو تو روغن ریخته سریع صاف کنید ، بلافاصله مایه کوکو سبزی رو ریخته بعد ازصاف کردن خلال بادام رو روش بپاشید
کوکو رو مثل برنج نیم ساعت دم کنید ، یعنی دم کنی روی ماهیتابه قرار بدید تا بخار اضافی کوکو روبگیره ، بعد دم کنی رو برداشته ،
هر دو طرف کوکو رو بدون اینکه در ماهی تابه رو بزارید سرخ کنید.
نکته : اندازه ماهیتابه به خودتون بستگی داره که بخواهید کوکو چقدر نازک باشه.
کوکوی دورنگ از ترکیب کوکو سبزی و کوکو سیب زمینی درست میشه اما هرکسی ترکیب خاص خودش رو برا کوکو سبزی و سیب زمینی داره ،
ترکیبی که براتون می نویسم یکی از خوشمزه ترین ترکیبهاست قطعا ” ازامتحانش پشیمون نمیشید
مواد لازم برای کوکو سبزی
تره خرد شده : ۵۰۰ گرم
پودر بادام : نصف پیمانه
پودر گل محمدی : ۲ قاشق غذاخوری
نمک: مقداری (کوکو سبزی نمک کمی لازم داره )
تخم مرغ : ۳ عدد
خلال بادام : مقداری
مواد لازم برای کوکوی سیب زمینی
سیب زمینی آب پز : ۵۰۰ گرم
زردچوبه : یک قاشق چایخوری
دارچین : یک قاشق چایخوری
تخم مرغ : ۳ عدد
نمک : مقداری( به نسبت کوکو سبزی نمک زیادتری لازم داره )
کنجد : مقداری
طرزتهیه
برای کوکو سبزی تره رو که شستید وکاملا خشک کردید با نمک ، پودر بادام ، گل محمدی و تخم مرغ مخلوط کنید.
برای کوکو سیب زمینی ، سیب زمینی آب پز رنده شده رو با تخم مرغ ، نمک و دارچین خوب مخلوط کنید
روغن رو داغ کرده کنجد رو بپاشید تو روغن بعد مایه سیب زمینی رو تو روغن ریخته سریع صاف کنید ، بلافاصله مایه کوکو سبزی رو ریخته بعد ازصاف کردن خلال بادام رو روش بپاشید
کوکو رو مثل برنج نیم ساعت دم کنید ، یعنی دم کنی روی ماهیتابه قرار بدید تا بخار اضافی کوکو روبگیره ، بعد دم کنی رو برداشته ،
هر دو طرف کوکو رو بدون اینکه در ماهی تابه رو بزارید سرخ کنید.
نکته : اندازه ماهیتابه به خودتون بستگی داره که بخواهید کوکو چقدر نازک باشه.