انجمن های تخصصی  فلش خور
کوکوی دورنگ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: کوکوی دورنگ (/showthread.php?tid=180055)



کوکوی دورنگ - Ƒαкє ѕмιƖє - 03-10-2014

یه کوکوی کلاسیک، برای کلاسیک پسندان!

کوکوی دورنگ 1



کوکوی دورنگ از ترکیب کوکو سبزی و کوکو سیب زمینی درست میشه اما هرکسی ترکیب خاص خودش رو برا کوکو سبزی و سیب زمینی داره ،

ترکیبی که براتون می نویسم یکی از خوشمزه ترین ترکیبهاست قطعا ” ازامتحانش پشیمون نمیشید


مواد لازم برای کوکو سبزی

تره خرد شده : ۵۰۰ گرم

پودر بادام : نصف پیمانه

پودر گل محمدی : ۲ قاشق غذاخوری

نمک: مقداری (کوکو سبزی نمک کمی لازم داره )

تخم مرغ : ۳ عدد

خلال بادام : مقداری

مواد لازم برای کوکوی سیب زمینی

سیب زمینی آب پز : ۵۰۰ گرم

زردچوبه : یک قاشق چایخوری

دارچین : یک قاشق چایخوری

تخم مرغ : ۳ عدد

نمک : مقداری( به نسبت کوکو سبزی نمک زیادتری لازم داره )

کنجد : مقداری

طرزتهیه

برای کوکو سبزی تره رو که شستید وکاملا خشک کردید با نمک ، پودر بادام ، گل محمدی و تخم مرغ مخلوط کنید.

برای کوکو سیب زمینی ، سیب زمینی آب پز رنده شده رو با تخم مرغ ، نمک و دارچین خوب مخلوط کنید

روغن رو داغ کرده کنجد رو بپاشید تو روغن بعد مایه سیب زمینی رو تو روغن ریخته سریع صاف کنید ، بلافاصله مایه کوکو سبزی رو ریخته بعد ازصاف کردن خلال بادام رو روش بپاشید

کوکو رو مثل برنج نیم ساعت دم کنید ، یعنی دم کنی روی ماهیتابه قرار بدید تا بخار اضافی کوکو روبگیره ، بعد دم کنی رو برداشته ،

هر دو طرف کوکو رو بدون اینکه در ماهی تابه رو بزارید سرخ کنید.

نکته : اندازه ماهیتابه به خودتون بستگی داره که بخواهید کوکو چقدر نازک باشه.


RE: کوکوی دورنگ - *زینب - 14-10-2014

ممنونBlush