03-10-2014، 9:40
مواد لازم:
شکر قهوه ای 50 گرم
پنیر خامه ای 250 گرم
کره ذوب شده 80 گرم
بیسکوئیت پودر شده 250 گرم
شیر عسلی 400 گرم
کارامل 400 گرم
وانیل 4/1 ق.چ
گردوی خرد شده 100 گرم
مخلوط شیر و خامه 2/1 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
طرز تهیه:
فر را با حرارت 150 درجه سانتی گراد گرم کنید. شکر قهوه ای ، کره ذوب شده و بیسکوییت پودر شده را مخلوط کرده
کف قالب کمریندی 23 سانتی متری پرس کنید.
نیمی از کارامل را کنار بگذارید و نیم دیگر را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شده و صاف و یکدست شود.
گردوی خرد شده را اضافه کنید و روی بیسکوئیت پودر شده کف قالب بریزید به مدت 85 دقیقه داخل فر قرار دهید. پنیر خامه ای را با همزن
برقی بزنید و به تدریج شیر عسلی را اضافه کرده مخلوط را هم بزنید تا صاف و یکدست شود. تخم مرغ های را اضافه کرده و
در نهایت وانیل را اضافه کنید و مواد را داخل قالب ریخته و باز در فر قرار دهید تا به مدت یک ساعت کاملا بپزد. قالب را بعد
از این مدت از فر خارج کرده خنک کنید و سپس از قالب جدا کنید.
در ظرف جداگانه ای باقیمانده کارامل و باقیمانده شیر و خامه را روی حرارت قرار دهید تا صاف و یکدست شود.
مواد آماده را روی چیز کیک ریخته و گردوی خرد شده را روی آن بریزید. در یخچال قرار دهید تا خنک شود
شکر قهوه ای 50 گرم
پنیر خامه ای 250 گرم
کره ذوب شده 80 گرم
بیسکوئیت پودر شده 250 گرم
شیر عسلی 400 گرم
کارامل 400 گرم
وانیل 4/1 ق.چ
گردوی خرد شده 100 گرم
مخلوط شیر و خامه 2/1 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
طرز تهیه:
فر را با حرارت 150 درجه سانتی گراد گرم کنید. شکر قهوه ای ، کره ذوب شده و بیسکوییت پودر شده را مخلوط کرده
کف قالب کمریندی 23 سانتی متری پرس کنید.
نیمی از کارامل را کنار بگذارید و نیم دیگر را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شده و صاف و یکدست شود.
گردوی خرد شده را اضافه کنید و روی بیسکوئیت پودر شده کف قالب بریزید به مدت 85 دقیقه داخل فر قرار دهید. پنیر خامه ای را با همزن
برقی بزنید و به تدریج شیر عسلی را اضافه کرده مخلوط را هم بزنید تا صاف و یکدست شود. تخم مرغ های را اضافه کرده و
در نهایت وانیل را اضافه کنید و مواد را داخل قالب ریخته و باز در فر قرار دهید تا به مدت یک ساعت کاملا بپزد. قالب را بعد
از این مدت از فر خارج کرده خنک کنید و سپس از قالب جدا کنید.
در ظرف جداگانه ای باقیمانده کارامل و باقیمانده شیر و خامه را روی حرارت قرار دهید تا صاف و یکدست شود.
مواد آماده را روی چیز کیک ریخته و گردوی خرد شده را روی آن بریزید. در یخچال قرار دهید تا خنک شود