امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø

آهنگ گالریم خوبه ._.؟
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، ~~SARA:HIVA~~ ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، -Nᴇɢᴀʀ- ، Brooklyn Baby
آگهی
(02-10-2014، 20:37)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام رُکی و نگار (:

مرسی نگار خوبم ..

تُ چطوری ؟! ..

خوبم مرسی (:

من حوصلم سر رفته .. :| !!
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø 66
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~ ، Roxanna ، ~~SARA:HIVA~~ ، Brooklyn Baby ، !~IмДи~!
(02-10-2014، 20:35)♥ ᕼαρρу ᘐιяℓ ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام رکی مرضی ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ bOoOoOy !! :|
خوبید همه؟ (:

(:

*احسان*
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø 66
 سپاس شده توسط Roxanna ، ~~SARA:HIVA~~ ، !~IмДи~! ، -Nᴇɢᴀʀ-
!!

من اینجـا چیکار میکنم ؟! روزی 12 ساعت میگن باید درس بخونی رتبه زیر 1000 بیاری !!

پـوف .

-

با دو تا اکانت هم زمان ! چه حالی میده .
 سپاس شده توسط Roxanna ، !~IмДи~! ، ~~SARA:HIVA~~ ، -Nᴇɢᴀʀ- ، Brooklyn Baby
ایمان پسرم (:

بیا بالا ._.
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~ ، ~~SARA:HIVA~~ ، !~IмДи~! ، -Nᴇɢᴀʀ- ، Brooklyn Baby
هـــع...!
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، -Nᴇɢᴀʀ- ، !~IмДи~! ، Brooklyn Baby
درود بر همگی
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø 66
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، Roxanna ، bOoOoOy ، -Nᴇɢᴀʀ- ، !~IмДи~!
خدافظ    ._.
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø 66
 سپاس شده توسط Roxanna ، ~~SARA:HIVA~~ ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، -Nᴇɢᴀʀ- ، !~IмДи~! ، Brooklyn Baby
(02-10-2014، 20:43)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

!!

من اینجـا چیکار میکنم ؟! روزی 12 ساعت میگن باید درس بخونی رتبه زیر 1000 بیاری !!

پـوف .

-

اوووف زير ١٠٠٠بياري يه جايزه داري،

سپاس شده توسط Aiden Pearce ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، Roxanna ، !~IмДи~! ، Brooklyn Baby
(02-10-2014، 20:43)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان پسرم (:

بیا بالا ._.

بچـه نشسته ناسلـآمتی .

-_-

پایین جام خوبه :دی

(02-10-2014، 20:45)~~SARA:HIVA~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 20:43)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

!!

پـوف .

-

اوووف زير ١٠٠٠بياري يه جايزه داري،

چی میدی ؟ Big Grin
 سپاس شده توسط Roxanna ، !~IмДи~! ، -Nᴇɢᴀʀ- ، ~~SARA:HIVA~~ ، Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان