امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø

یه وقتـآیی تند رفتنـآ میتونه دل آدمو بشکونه ..

خـُـدآفظ .. cry girl
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_
آگهی
(02-10-2014، 18:01)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاک تو سر من کنن که اون یه دونه قسمته به درد بخورُ ندیدی :|

پسره تُ 16 سالگی بر اثر ضربه ای که به سرش خورده بود 3 ماه رَفت تُ کما ._.

اما بعد از سه ماه به لطف پروردگار (-ـ-) به حالت اولیه ی خودش برگشت ._. ..

ای خدا >ـــ<

نمیدونم چه جوری واست توضیح بدم (..)--+

::|
خو من باید بنویسم اگه نتونی توضیح بدی چیکار کنم ؟ -_-

من فقط اون زنه ک تو چاه افتاده بود دیدم ^_^
(02-10-2014، 18:01)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 17:56)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید بیاااا cry girl

میخوآی بهش زنگ بزنم..؟! -.- البته نِت نداره.. ! : (

وختی نت نداره خو ولش کن پَ -_-

_ در برنامه ماه عسل زنی را اوردهبودند که توسط شوهرش در طی یک سری داستان ها به داخل چاه افتاده بودند و شوهر ان زن فوت کرده بود ؛ و زن هشت روز در چاه مانده بود ، بدون هیچ آب و غذایی ! و پس از هست روز توسط نیروی انتظامی پیدا شده بود . این معجزه خداوند بود که در طی آن هست روز هیچ اتفاقی برای زن نیفتاده بود .

ضایه نی ؟ :|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ღSηow Princessღ
سلام ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، _PαяαиÐ_
(02-10-2014، 18:04)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 18:01)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای خدا >ـــ<

(02-10-2014، 18:01)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 17:56)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید بیاااا cry girl

_ در برنامه ماه عسل زنی را اوردهبودند که توسط شوهرش در طی یک سری داستان ها به داخل چاه افتاده بودند و شوهر ان زن فوت کرده بود ؛ و زن هشت روز در چاه مانده بود ، بدون هیچ آب و غذایی ! و پس از هست روز توسط نیروی انتظامی پیدا شده بود . این معجزه خداوند بود که در طی آن هست روز هیچ اتفاقی برای زن نیفتاده بود .

25r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r30

:|

اهم هیچی خوبه :|
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، Mason
منم نگا نمیکنم رز ::|

این داستان مال ماه عسل سال پیشه ._. ..

اون موقع که یک منگـُلیسمـِ به تمام معنا بودم (-ـ-) اینارو نگا میکردم :|

همینم یادَم مونده (._.)

-_-*..
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø 59
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ღSηow Princessღ ، Mason

[/quote]

اَز کُجا در آوردیش ؟ :|

هست روز :|||||||||||||||||||||||||||||
شوهران !! ._.

:||||||||||||||||||||
 سپاس شده توسط Mason ، Brooklyn Baby
پرند نمیخوای عکساتو برداری..؟! |:

یه سری عقده ای اینجا مدیر شدن..! >_< رزی پشتمو خالی نکن.. -.-

مواظبه خودتون باشید دعوا هم نکنید.. ! cof

بــدرود.. !! (:
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، Brooklyn Baby ، Mason
عکسامو خیلی وخته برداشتم عشقی .. !

خدافظت (:
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø 59
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Mason ، Brooklyn Baby
(02-10-2014، 18:06)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 18:04)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای خدا >ـــ<

فرید بیاااا cry girl

25r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r30

اهم هیچی خوبه :|
(02-10-2014، 18:07)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اَز کُجا در آوردیش ؟ :|

هست روز :|||||||||||||||||||||||||||||
شوهران !! ._.

:||||||||||||||||||||
[/quote]

لعنتیا خودتون ی متن بدین .. همین زنه تو چاهو بگین .. من تو جمله بندی افتضاحم !

(02-10-2014، 18:09)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرند نمیخوای عکساتو برداری..؟! |:

یه سری عقده ای اینجا مدیر شدن..! >_< رزی پشتمو خالی نکن.. -.-

مواظبه خودتون باشید دعوا هم نکنید.. ! cof

بــدرود.. !! (:

ی چیز دیه هم به متنت اضافه کن ..

بنویس شما خودتون هم بحثو ادامه دادین !

پشتتم پری ..

خیلی خنده داره میدونم 25r30

عوضیااا متن بدین >_____________________________________________________________________________​_______________<
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، Brooklyn Baby
خُ رز میتونی این طوری بنویسی ._.

اهم اهم TـــT .. !

این داستان راجب زنیست که درون چاه افتاد،اما به لطف پروردگار از این مخمصه نجات پیدا کرده و جان سالم به در برد

زَن به دلیل یک ناآگاهی به درون چاه افتاده و به مدت 8 روز در آن جا ماند

بدون هیچ گونه آب و غذایی

در این مدت زمان سختی های زیادی کشید اما چون ایمانش قوی بود و به پروردگار عالم ایمان داشت نجات پیدا کرد !

بعد از گذشت 8 روز بالاخره نیروی انتظامی وی را پیدا کرده و او را به خواست خدا نجات دادند..!

این داستان،داستان کوتاهی در مورد لطف و کـَرَم خداوند است و این که نشان میدهد چه قدر ایمان یک آدم میتواند در زندگی تاثیر گذار باشد .. !

و..پایان !

[ !! .. αηd ]
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø 59
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mason ، ( lιεβ )

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان