امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø

(02-10-2014، 14:15)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

~> [ امضـآمو ] <~

^_^

(02-10-2014، 14:12)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 14:07)love10 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی booooooooyخوبی؟

سلام سلام
؟؟؟؟

D: ..
  تو خیلی باکلاسی قبول ولی من عادت دارم کلاسا رو بپیچونم,پس هری...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø 17
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
آگهی
دیشَب جَوآب پِسر عممو دآدم نآرآحَت شد به مآمآنَم گف دنیآ چرآ اینطوری شده روآنی شده پآک | :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø 17
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~Mahnaz~ ، CTG
(02-10-2014، 14:14)love10 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 14:12)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 14:07)love10 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی booooooooyخوبی؟

سلام سلام
؟؟؟؟
خوبی

مِرسی..!!
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(02-10-2014، 14:16)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از پری متنفرم مهناز >>ـــ<<

:|

شیر برنج -_-

خدافظ ::|

من پری رو دوس دآرم -ـ-
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، CTG
(02-10-2014، 14:16)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بد جور شناختمت جوجو ._.

من با تُ قهرم مثلا ._. ..

[ !! .. αηd ]
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø 17
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، CTG ، ~Mahnaz~
پرند منم ۳'۴ روز پیش خواب دیدم فلش خور همه چیش پاک شده -_-نصف شبی اومدم ه بودم نیگای فلش کردم D:
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، Brooklyn Baby ، ◄Iяαи► ، ~Mahnaz~
(02-10-2014، 14:17)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 14:16)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بد جور شناختمت جوجو ._.

من با تُ قهرم مثلا ._. ..

نه >_<

چیرا پرندم ؟ ._.
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، CTG ، ~Mahnaz~
بوی ردفانو ترجیح میدم به اینجاتو؟؟؟؟
  تو خیلی باکلاسی قبول ولی من عادت دارم کلاسا رو بپیچونم,پس هری...
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø 17
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(02-10-2014، 14:17)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرند منم ۳'۴ روز پیش خواب دیدم فلش خور همه چیش پاک شده -_-نصف شبی اومدم ه بودم نیگای فلش کردم D:

آفرین (._.)

[ !! .. αηd ]
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø 17
ارزومه زودتر عینکی شم -_-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان