امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø

این مایه ی سـرور و خوشحالیست که آسمان از رنگ قرمز خالیست.
درخشش آسمان را می بینی ؟؟
گویند که خدا هم استقلالیست . _________________________________________ .
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø 201
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(02-10-2014، 12:01)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگن ی دختره بود این اکانتش بود ..

ولی الان مُرده !

بهت دروغ گُفتن ..

مرضیه هنوز زندس .. جاش هنو تو قلب من هم هست .. نمیزارم هم هیچوق ناراحت باشه ..

تُ هم مرضیه گه نخوردیه عشقم خوشحال باش ب جاش برو ریاضیتو بیار بهم بگو من بنویسمش :||

صفحه 11 اون کار در کلاس حوصله ندارم فک کنم :|||
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø 201
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(02-10-2014، 12:04)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 12:00)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجیبه آیسان به من سپاس میده *._. :|

._. .. !

من الان باید برم انشاء بنویسم :/

*._.

بهتر از ریاضیه ._.
امتحان دارم :/

چندمی ؟! ..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(02-10-2014، 12:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 12:01)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگن ی دختره بود این اکانتش بود ..

ولی الان مُرده !

بهت دروغ گُفتن ..

مرضیه هنوز زندس .. جاش هنو تو قلب من هم هست .. نمیزارم هم هیچوق ناراحت باشه ..

تُ هم مرضیه گه نخوردیه عشقم خوشحال باش ب جاش برو ریاضیتو بیار بهم بگو من بنویسمش :||

صفحه 11 اون کار در کلاس حوصله ندارم فک کنم :|||

ما تا صفه ی 7 حل کردیم .. :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
چیمیشد اینا مال من باشه ؟! :| cry girl

http://8pic.ir/images/vysyq0q3znjj2lhfy1jr.jpeg

http://8pic.ir/images/mbp6ipwnfnrwj3it7t8u.jpeg
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(02-10-2014، 12:08)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوشتی ؟ :/

(02-10-2014، 12:07)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چندمی ؟! ..

من هم کلاسی مرضی ـام ._.
 سپاس شده توسط GαяBagє Gιяℓ ، Brooklyn Baby
(02-10-2014، 12:13)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 12:08)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 12:07)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چندمی ؟! ..

من هم کلاسی مرضی ـام ._.

اول دبیرستان ؟! . _ .
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(02-10-2014، 12:16)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اول دبیرستان ؟! . _ .

مرضیه اول دبیرستانِ ؟ :|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، GαяBagє Gιяℓ
(02-10-2014، 12:13)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چندمی ؟! ..

من هم کلاسی مرضی ـام ._.

آره .-.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(02-10-2014، 12:17)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 12:16)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اول دبیرستان ؟! . _ .

مرضیه اول دبیرستانِ ؟ :|

خو نمیدونم چندمه . _ .

مرضیه چندمی ؟! :| (:
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 66 مهمان