امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø

مطمئن باشید پنج شنبه شبا خیلی شلوغه V:
:|
 سپاس شده توسط First Star ، سارا بهرامپور ، Mᴏsᴇs ، ~Mahnaz~
آگهی
(01-10-2014، 20:34)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورَم (..)

بهتری :| ؟ ..

بالاخره یکی گف نورم ^__^ خوشم میاد ^___^

نُچ ._. 

(01-10-2014، 20:34)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تیکه کلام خوبی داری V:

مث جنتلمن وارد شدم (.. )
(01-10-2014، 20:34)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چـه مود خوبم مـن ^_^

مرضی(..*)
نوشیکـآ ^.^
کیـآ.ـــ.
سینـآ :>
علی D:

و نورا سیب زمینی ._.
 سپاس شده توسط سارا بهرامپور ، _PαяαиÐ_ ، Brooklyn Baby ، CTG ، ըoφsիīkα ، ~Mahnaz~
(01-10-2014، 20:32)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بسوزه پدره عاشقی .. که سوزاند پدره عاشقان را (:

مخاطب --> دارد و تو این جمع است (._. ) !

خدافــــــــــــــظ همـگی ...

||: بــا کی بودی ؟ اول اسمــ عشقشـ چیــه ؟ .ـــ. !!!

V:

نـــرووووو !!
 سپاس شده توسط سارا بهرامپور ، Dead Silence ، ~Mahnaz~
(01-10-2014، 20:35)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 20:33)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 20:31)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 20:29)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 20:28)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایی خلاقیت من و مهرزاد رو کسی نداره:|

هیمم :|

بلی بلی جای تحسین داره :||| !

سلام پرنده ._. !

تینا فک کنم دُخدره با توئه :|

خفن ترشم بود دیدم تو با اون بی حیایی ک گفتی الان میای .. :|||

من جدی نگفتم چون فهمیدم شوخی کردی :|

بی حیا ایده ی خودم بود (..)--+
اصلا نمیبخشمت -_-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~Mahnaz~
(01-10-2014، 20:33)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نــه |:

بــ سلــامــتی (((((:

D:

هههه !

نگفـــ !!

دعـــوا کنیـــد :V
باش قری ؟ /:

فعلا که با هم دوستیم v:

فک میکنه من خنگم :-| میگه کیمیام .. نه نفیسه :|
نقل قول:
مگه قرار نبود برات آهنگ بفرستم ؟
پیغام خصوصی نمیتونم برات فرستم !!!!!!!!!!!
درضمن قرار بود بهم ادرس سایت گالری بدی چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø 123
مرضیه آدرس گالریتو به سحر میدی ؟ (: 

رمزشم میشه بش بدم ؟ /:

گالریه مرضیه خیلی عکسای خوبی داره..!

من اگه یه تصمیم بگیرم روش میمونم -_- چن روز پ خ م باید بسته باشه و بازم نمیشه .. بببخشید !
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ըoφsիīkα ، ~Mahnaz~
نت خریدم
Smile)))))
سلام برو بچ
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Interstellar
نورااا ؟ ._.

^_________________^

تینا ولش کن ..

مهم نیس نظرش راجبم چیه :V

رضا خفــــه خــــــون بگیر :|||
 سپاس شده توسط First Star ، Mᴏsᴇs ، ըoφsիīkα ، ~Mahnaz~
من به کی بگم الان میخوام خفش کنم :|| ؟ ..

عوضی خیلی رو مخه >ـــ<

ویشـشـشـ -_-*..

نوشیکا ._. ..

کلا میخوای با رضا بحث نکن :||

به درد نمیخوره Confused

-___-
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø 123
 سپاس شده توسط CTG ، Mᴏsᴇs ، ~Mahnaz~
هعی یه نکگاهیم به وما بندازین تورو خدا

اگر دذعای شما بود که باران گرف

یه فکری به حال بیابان کنید
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(01-10-2014، 20:36)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 20:34)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چـه مود خوبم مـن ^_^

مرضی(..*)
نوشیکـآ ^.^
کیـآ.ـــ.
سینـآ :>
علی D:

-_-

(01-10-2014، 20:35)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 20:32)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام._.*

-_-

||:

(01-10-2014، 20:32)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 20:28)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 20:26)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام !! .-.

(((:

خوبی ؟‌ =ا

تــو خوبی ؟ (:

(01-10-2014، 20:27)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب منم قشنگ بدرقش کردم :V

ای |:

خودتمــ باهاش بدرقــه شــدی V:
ن من زود برگشتم :|

(01-10-2014، 20:34)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 20:33)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 20:30)んム刀ノリ乇 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خُدافظ...
صبا رختارو بشـور افرین 
مرضتی ماچ((:

هانی مانی :V

ماچ روی لُپت :| :*

مــاچ؟؟نُچ نُچ نُچ

رضـا راس میگُفت..!

:V
باو این تازه خوبشه :|

(.-.)
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان