امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø

(30-09-2014، 19:54)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2014، 19:48)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2014، 19:45)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2014، 19:43)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درس برات مُهمه واقعن سینا ؟ :|

بشین پای کامپیوتر درس بخون قشنگ یاد میگیری ._.

اینجا هم میتونی بنویسی ک قشنگ تو مُخت بره :|
آره ._.
واقعا برام خیلی مهمه -_-
پای کامپیتوتر گاهی وختا کتابامو میارم :|

درس خوندن مهمِ آره خُ :/

ولی من بخونم یا نخونم درس رو از قبل بلدم :|

تنها درسی ک باید یادش گرفت ریاضیه ..

وگرنه علوم ، تعلیمات ، هنر ، حرفه فن ، قرآن ، دینی و ... همه رو خودت هم میتونی یاد بگیری  ..

تنها درسی ک من عین خر گوش میدم همین ریاضیه وگرنه بقیه از بَر فولم :|

نه نه ادبیات هم گوش میدم :|
.....!

اومدم
نایل هوران: ترجیح میدم با عروسک بازی کنم که بگن بچس..ولی با قلب یه دختر بازی نکنم که بگن بزرگ شده...
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
:|
...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس

(30-09-2014، 20:16)parmisa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.....!

اومدم

خوش اومدی ^_^

اینا نیگا این همکلاسیه منه .. ینی پارسال همکلاسی من بود توضیح بده برا اینا ک من چقد درسم خوب بود :|

پارمیسا چرا تُ جات عوض شُد ؟ .. تُ کلاس ما بودی کِ ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø 39
(30-09-2014، 20:19)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2014، 20:16)parmisa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.....!

اومدم

خوش اومدی ^_^

اینا نیگا این همکلاسیه منه .. ینی پارسال همکلاسی من بود توضیح بده برا اینا ک من چقد درسم خوب بود :|

پارمیسا چرا تُ جات عوض شُد ؟ .. تُ کلاس ما بودی کِ ..
آره همهرو از حفظ بود...
نایل هوران: ترجیح میدم با عروسک بازی کنم که بگن بچس..ولی با قلب یه دختر بازی نکنم که بگن بزرگ شده...
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(30-09-2014، 20:16)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2014، 20:16)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2014، 20:15)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قیصر تُ منو میشناسی ؟ ..

شک نکن .___.

من رو با رسم شِکل توضیح بده ._.
چشم چشم .. دو ابرو .. دماغ و دهن .. ی گردو ._.

^__^
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ըoφsիīkα
آیسان هشتمی دیگه .-. ؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Jack Daniel'ѕ
سلام آیسانیBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø 39
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
سـلـــامـــ ...
(30-09-2014، 20:22)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان هشتمی دیگه .-. ؟

چطور ؟ :|

بعله 8ـام ! ..

(30-09-2014، 20:21)parmisa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره همهرو از حفظ بود...

مرسی ازت :||| پارمیسا فردا میخوام ی کاری بُکُنم امروز دیدی دعوا شده بود ؟ :| کرم ریختم خودم فرار کردم -_- :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø 39
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
ســــلـآمـ دوستان :|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 69 مهمان