17-08-2014، 17:25
مواد لازم :
ادویه جات :
طرز تهیه :
ماهی را نصف کرده دو طرف آن را نمک و زردچوبه بزنید و آن را در روغن غوطه ور کرده و سرخ کنید تا قهوه ای شود . سپس آن را کنار بگذارید تا روغن آن گرفته شود . ادویه جات آسیاب شده را در روغن تفت دهید . پس از چند دقیقه ، گوجه ، پودر چیلی ، نمک ، شکر و شیر نارگیل را به آن افزوده ، بگذارید به جوش بیاید تا کاملا غلیظ شود . سس بدست آمده را روی ماهی بریزید و سرو کنید . می توانید روی ماهی را با گشنیز و یا پیازچه تزئین کنید .
- روغن برای سرخ کردن ماهی
- 500 گرم ماهی
- زرد چوبه و نمک برای مالیدن به دو طرف ماهی
- 2 قاشق چای خوری پودر چیلی
- 3 عدد گوجه فرنگی کوچک خرد شده
- یک و نیم فنجان شیر نارگیل
- نصف قاشق چای خوری شکر
- یک قاشق چای خوری نمک
ادویه جات :
- یک خلال زنجبیل
- یک قاشق چای خوری پودر میگو
- ده عدد موسیر
- دو حبه سیر
- یک عدد چیلی قرمز
- یک خلال زردچوبه
طرز تهیه :
ماهی را نصف کرده دو طرف آن را نمک و زردچوبه بزنید و آن را در روغن غوطه ور کرده و سرخ کنید تا قهوه ای شود . سپس آن را کنار بگذارید تا روغن آن گرفته شود . ادویه جات آسیاب شده را در روغن تفت دهید . پس از چند دقیقه ، گوجه ، پودر چیلی ، نمک ، شکر و شیر نارگیل را به آن افزوده ، بگذارید به جوش بیاید تا کاملا غلیظ شود . سس بدست آمده را روی ماهی بریزید و سرو کنید . می توانید روی ماهی را با گشنیز و یا پیازچه تزئین کنید .