امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خوراک مغز

#1
مواد لازم:
مغز گوسفند= 3 تا 4 عدد ( مغز گوساله 1 عدد حدوداً 250 گرم )
فلفل نکوبيده= 5 تا 6 عدد
پياز نگيني شده = نصف پيمانه
سير =1 تا 2 حبه
نمک و فلفل= به مقدار لازم
تخم مرغ= 2 عدد
جعفري خرد شده= نصف پيمانه
پودر نان=نصف پيمانه
پودر زيره سياه= نصف قاشق چايخوري
جوز هندي= نصف قاشق چايخوري
پياز متوسط= 1 عدد
پودر نان= به مقدار لازم
روغن مايع = به قمدار لازم
 
طرز تهيه:
مغز را در آب سرد قرار دهيد و پوست و رگ و ريشه آن را به دقت بگيريد ، سپس آن را شسته ، در قابلمه گذاشته ، فلفل نساييده ، پاي ز، سير ، مقداري نمک و به اندازه کافي آب به مغز اضافه کرده و بگذاريد تا به مدت 15 ـ 20 دقيقه بپزد . سپس آن را در صافي ريخته تا آب آن گرفته وس رد شود . مغز را به کمک چنگال کمي نرم کنيد . سپس 1 عدد تخم مرغ ، نمک ، فلفل ، زيره ، جوزهندي ، پايز نگيني شده ، جعفري و نصف پيمانه پودر نان را به آن اضافه کرده خوب مخلوط کنيد و آن را يک ساعت در يخچال قرار دهيد . سپس 1 عدد تخم مرغ را با چنگال زده و يا کمي نمک و فلفل و ادويه آن را مزه دار کنيد . مقداري از مايه مغز را برداشته به شکل دايره درآورده ابتدا در تخم مرغ و سپس در پودر نان بغلتانيد و در روغن فراوان داغ انداخته و سپس حرارت را متوسط کرده و دو طرف آن را سرخ نماييد

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.sarashpaz.ir/
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان