خوراک مغز - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: خوراک مغز (/showthread.php?tid=153494) |
خوراک مغز - امیررضا* - 07-08-2014 مواد لازم: مغز گوسفند= 3 تا 4 عدد ( مغز گوساله 1 عدد حدوداً 250 گرم ) فلفل نکوبيده= 5 تا 6 عدد پياز نگيني شده = نصف پيمانه سير =1 تا 2 حبه نمک و فلفل= به مقدار لازم تخم مرغ= 2 عدد جعفري خرد شده= نصف پيمانه پودر نان=نصف پيمانه پودر زيره سياه= نصف قاشق چايخوري جوز هندي= نصف قاشق چايخوري پياز متوسط= 1 عدد پودر نان= به مقدار لازم روغن مايع = به قمدار لازم طرز تهيه: مغز را در آب سرد قرار دهيد و پوست و رگ و ريشه آن را به دقت بگيريد ، سپس آن را شسته ، در قابلمه گذاشته ، فلفل نساييده ، پاي ز، سير ، مقداري نمک و به اندازه کافي آب به مغز اضافه کرده و بگذاريد تا به مدت 15 ـ 20 دقيقه بپزد . سپس آن را در صافي ريخته تا آب آن گرفته وس رد شود . مغز را به کمک چنگال کمي نرم کنيد . سپس 1 عدد تخم مرغ ، نمک ، فلفل ، زيره ، جوزهندي ، پايز نگيني شده ، جعفري و نصف پيمانه پودر نان را به آن اضافه کرده خوب مخلوط کنيد و آن را يک ساعت در يخچال قرار دهيد . سپس 1 عدد تخم مرغ را با چنگال زده و يا کمي نمک و فلفل و ادويه آن را مزه دار کنيد . مقداري از مايه مغز را برداشته به شکل دايره درآورده ابتدا در تخم مرغ و سپس در پودر نان بغلتانيد و در روغن فراوان داغ انداخته و سپس حرارت را متوسط کرده و دو طرف آن را سرخ نماييد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://www.sarashpaz.ir/ |