امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ریشه ترک...

(09-08-2012، 23:23)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: تاریخ خودش بزرگترین مصداق برای اثبات حرف من هست.ببینید در گذشته بزرگترین و متمدنترین مردمان جهان دو ملت ایران و روم بودن که هردو آریایی هستن
رومی ها فکر نکنم آریایی بوده باشن؟
چون به هنگام مهاجرت رمیان اولیه که اصلا آریایی هم نبودن وچند قوم بربر بودند به ناحیه رم رفتند ورمولوس پس از چندی رم را بنا وفرمانروایی رم را ساخت.
نقل قول: کسانی مثل عرب ها تن پرور و مفت خور بودن و هنوز هم اینطوری هست.
این طور نیست.پیامبر وائمه هم جزو اعراب بودند.
نقل قول: کسانی مثل یهودیان جنایتکار و موذی بودن و هنوز هم اینجوری هستن. و تغییری در نسلشون ایجاد نشده
.
همه اونها این طور نیستن.
نقل قول: مثل بحث حقوق بشر،مجلس سنا،و خیلی از چیزهای دیگه.شاید اگر آریایی ها نبودن جهان اینقدر پیشرفت نمی کرد.
خب در این زمینه روم وایران بر تر بودند اما باید دقت داشت سایر نژاد ها هم به پیشرفت های زیادی رسیدن.نژاد زرد به مثال چینی ها مثلا در کشف کاغذ وساخت باروت یا ارتش بزرگ ودیوار چین وارتش شکوهمندشان در قدیم.
وحتی مغولان در بین خودشان آدابی ویژه دارند وامروزه مردمان آرامی هستن.ودر اهلی کردن حیوانات وشکار بوسیله پرندگان مهارت ویژه ای دارند.
درمورد یهودیان وسیاهان نیز گفتم.
یا سرخپوست ها که علم ومهارت بالایی داشتند به صورتی که می توانستند با گذاشتن گوش خود بر زمین تا مایل ها صدای جنبدگان روی زمین را بشنوند.

هر نژادی یک خصوصیتی داره اما بر طبق قوانین انسانی با هم برابرند.

چرا رومی ها اریایی بودن.رومی های اولیه تروی ها بودن که از اقوام اریایی بودن.
در ضمن پیامبر عرب نبود.پیامبر خودش میگه که من از نسل حضرت اسماعیل و حضرت ابراهیم بودم.که حضرت ابراهیم هم عرب نبوده
پیشوا.........
پیشوای عزیز تر از جانم، میدانم که صدای مرا میشنوی
میدانم که با چه سختی و از جان گذشتگی ای برای سرافرازی نژاد آریایی و ملتت تلاش کردی
میدانم سربازان وطن چگونه برای سرافرازی اش شجاعانه و دلیرانه جنگیدند
میدانم از ما چه میخواهی.......
با چکمه هایمان مغرورانه بر روی جسد دشمنانت رژه خواهیم رفت.......
پیشوا آسوده باش که ما بیداریم.....
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://uploadtak.com/images/r7921_xwvtcmvaldf9aegi18rh.jpg
پاسخ
 سپاس شده توسط ☭Nicola☭ ، ps3000
آگهی
نقل قول: درسته منم موافقم با این حرف.
منم نگفتم که صد درصد اریایی ها از یک قوم برتر هستن.مثلا امکان داره یک عرب تحصیل کرده باشه و یک انسان فرهیخته باشه.ولی یک اریایی مثلا ایرانی یک آدم دزد و معتاد باشه.
خوب مسلمه که اون شخص عرب از لحاظ معیارهای اجتماعی از اون شخص آریایی برتر هست.
منظور من کلی بود.یعنی منظورم این بود که اکثریت آریایی ها برتر هستن نه اینکه صد درصدشون.

ببین عزیز کل حرف من اینه که نژاد هیچ امتیازی برای شما بوجود نمی اره.

باید ببینیم خود فرد در چه سطحی از دانش و انسانیت و خدمت به جامعه هست.

عامل برتر بودن افراد نسبت به هم خط بالا است.

و نتیجه اخلاقی این که پست و برتر بودن دو ادم رو نمی شه با نژادشون سنجید.

که شما هم باهاش موافقید.

پس وقتی نژاد من و تو که در سنجش شایستگی تاثیری ندارد به میان اوردش بی معنی است.

و نکته دیگر این که اصلا دست خود فرد نیست که در چه نژادی باشه و اصلا براش زحمتی نکشیده که بخواد مدعی باشه...
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و  جالب بود" از دکمه سپاس استفاده کنید

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید، به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir
پاسخ
 سپاس شده توسط ☭Nicola☭
نقل قول: چرا رومی ها اریایی بودن.رومی های اولیه تروی ها بودن که از اقوام اریایی بودن.
در ضمن پیامبر عرب نبود.پیامبر خودش میگه که من از نسل حضرت اسماعیل و حضرت ابراهیم بودم.که حضرت ابراهیم هم عرب نبوده

تا اونجا که من میدونم تروی ها همانند ژرمن ها از آریایی های مهاجر نیستن ودسته ترکیب شده با اقوام دیگرند که بومیان ایتالیا نیز مخلوط شده اند.
تنها قوم آریایی مهاجری که به اروپا مستقیم وخالصانه راه یافت ژرمن ها بودند.
واگر دقت کنید رومیان شباهت هایی نیز به مقدونی ها ویونانی ها دارند که نژادشان با آنان نیز مخلوط شده.
دراین مورد در کتاب
ریشه ترک... 8
می تونید مطالعه کنید.
اما من موفقیت های سایر نژاد ها رو نیز بیان کردم,نژاد زرد,سیاه وسرخپوست.هر نژادی قابلیتی داشته.
ولی در این سده های اخیر با مهاجرت ها وحوادث اخیر دیگر این طبقه بندی ها از بین رفته.
وبه نظرم از چند سده نیز بیشتر است که این تفکرات عملا منسوخ شده چون هیچ سازگاری با حقوق بشر,قوانین دینی و... نداره.
یکی از دلایل ارسال پیامبران توسط خداوند هم مبارزه با تبعیض بود.
همون طور که جناب صابر گفتن امروزه ملاک سواد ودانش است.
البته به نظر من اگه ملاک برتری فقط کار باشه بهتره.که کار هم امروزه جزو ملاک ها در نظر گرفته میشه.
یعنی به صورتی نیست که شما با نژاد برتر زاده شی وهمه چیز در اختیارت قرار بگیره.امروزه باید کار وتلاش کرد تا به برتری رسید واشرافیت وخون اشرافی در دنیا منسوخ شده.
"دختر و افسر مرزی"

ریشه ترک... 8
((...زنده باد صلح بین المللی,مرگ بر جنگ افروزان...))
استالین_آخرین سخنرانی سال 1952
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
ببینید حرف من یه چیزی دیگست و حرف شما یه چیز دیگه.
من دارم از یک معیار و سنجش کلی صحبت می کنم ولی شما دارین فرد رو با فرد مقایسه می کنید.
حرف من این هست که که مثلا وقتی ما بخوایم دو ملت ایران و عرب رو در طول تاریخ با هم مقایسه بکنیم خوب مسلما ایرانی ها انسانهای شایسته و برتری هستن به خاطری خدمتی که به بشر کردن.همونطوری که خودتون هم گفتید معیار برتری هر فرد به خاطر خدمت کردن به جامعه هستش.
خوب حالا چه دلیلی داره که ایرانی ها به بشر و جهان خدمت کردن ولی عرب ها نکردن؟مسلما جوابش اینه که ایرانی ها اصالتا انسانهای متمدنتر و برتری هستن که تونستن به بشر خدمت بکنن
پیشوا.........
میدانم که با چه سختی و از جان گذشتگی ای برای سرافرازی نژاد آریایی و ملتت تلاش کردی
پاسخ
 سپاس شده توسط ps3000
من زبونم مو دراورد جناب آریو برزنSleepy
گفتم که خود پیامبر وائمه از اعراب بودن وبه زبان عربی تکلم می کردند وفقط جد دورشون عرب نبوده وگرنه اگر همسران پدران وی را بررسی کنیم می بینید همگی از اعراب وقریش بودند.
اصلا بنیان اعراب از فرزندان ابراهیم بوجود آمد.
وبسیاری از کتب علمی وفرمول های دانشمندان ایرانی پس از اسلام وبه زبان عربی به تحریر در آمد.
مثلا کتاب های ابوعلی سینا و...
"دختر و افسر مرزی"

ریشه ترک... 8
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
یک سوال چرا بعضی ها ترک ها را مخره می کنند؟؟اخه این کار خیلی بده مثال درباره ترک ها جم میگن
پاسخ
 سپاس شده توسط ☭Nicola☭
نقل قول: ببینید حرف من یه چیزی دیگست و حرف شما یه چیز دیگه.
من دارم از یک معیار و سنجش کلی صحبت می کنم ولی شما دارین فرد رو با فرد مقایسه می کنید.
حرف من این هست که که مثلا وقتی ما بخوایم دو ملت ایران و عرب رو در طول تاریخ با هم مقایسه بکنیم خوب مسلما ایرانی ها انسانهای شایسته و برتری هستن به خاطری خدمتی که به بشر کردن.همونطوری که خودتون هم گفتید معیار برتری هر فرد به خاطر خدمت کردن به جامعه هستش.
خوب حالا چه دلیلی داره که ایرانی ها به بشر و جهان خدمت کردن ولی عرب ها نکردن؟مسلما جوابش اینه که ایرانی ها اصالتا انسانهای متمدنتر و برتری هستن که تونستن به بشر خدمت بکنن

خوب اخر این حرف ها که چی؟

می خوای چه نتیجه ای بگیری؟

چه فایده ای داره؟

منظور بنده اینه که آخرش باید به خودت نگاه کنی و سعی به برتر کردن خودت بر اساس همون میزانی بکنی که دیگران باید انجام بدن.
و آخرش میزان و عوامل سنجش شما و دیگران همون عوامل سنجش است و نه نژاد.

اگر خودت تلاش نکنی و دم از گذشته که دیگران انجام دادن بزنی چه فایده ای داره؟ عامل برتری شما نمی شه.

یعنی این که اگر گذشته ایرانیان پر افتخار است درست ولی این که بری مثلا پیش یک نژاد که گذشته پر افتخار ندارد بگی ببین ما گذشته پر افتخار داریم شما ندارین پس ما بر تر از شماییم!!!
اصلا این کار یعنی چه؟؟؟ خودت کیلویی چند هستی که مدعی شدی؟؟؟
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و  جالب بود" از دکمه سپاس استفاده کنید

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید، به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
http://www.akskhor.ir
پاسخ
 سپاس شده توسط ☭Nicola☭
یعنی این که اگر گذشته ایرانیان پر افتخار است درست ولی این که بری مثلا پیش یک نژاد که گذشته پر افتخار ندارد بگی ببین ما گذشته پر افتخار داریم شما ندارین پس ما بر تر از شماییم!!!

یعنی چی کیا از کی برتر هستند؟؟ببخشید اومدم این جا اما دیگه...
پاسخ
 سپاس شده توسط ☭Nicola☭
نقل قول: یک سوال چرا بعضی ها ترک ها را مخره می کنند؟؟اخه این کار خیلی بده مثال درباره ترک ها جم میگن
پشت اون تمسخر ها نخست انگلیسی ها بودن.
که می خواهند مردم همه جای جهان رو مثل خودشون(که به تفرقه افتادن واسکاتلند,ایرلند وولز با هم دیگر جدال کردند) به تفرقه بندازن وانگلیسی ها خودشون حکومت کنن.
که به طرز ناراحت کننده ای این قضیه زیاد شد.
که البته امروزه با فرهنگ سازی های اجرا شده کمی بهتر شده.
"دختر و افسر مرزی"

ریشه ترک... 8
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
(10-08-2012، 0:09)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ببینید حرف من یه چیزی دیگست و حرف شما یه چیز دیگه.

خوب اخر این حرف ها که چی؟

می خوای چه نتیجه ای بگیری؟

چه فایده ای داره؟

منظور بنده اینه که آخرش باید به خودت نگاه کنی و سعی به برتر کردن خودت بر اساس همون میزانی بکنی که دیگران باید انجام بدن.
و آخرش میزان و عوامل سنجش شما و دیگران همون عوامل سنجش است و نه نژاد.

اگر خودت تلاش نکنی و دم از گذشته که دیگران انجام دادن بزنی چه فایده ای داره؟ عامل برتری شما نمی شه.

اصلا این کار یعنی چه؟؟؟ خودت کیلویی چند هستی که مدعی شدی؟؟؟

خوب به نظر من ادامه ی این بحث فایده ای نداره چون ظاهرا شما منظور و مقصود اصلی من رو درک نکردین.
شما یک اینترناسیونالیست هستین و من یک ناسیونالیست و ما هیچ وقت نمیتونیم همدیگرو درک کنیم.من برای یک سری چیزها ارزش قائل هستم و به اونا بها میدم که شما نمیدید و نحوه ی تفکرمون با هم فرق میکنه برای همین هیچ وقت نمیتونیم همدیگرو متقاعد کنیم.
پیشوا.........
پاسخ
 سپاس شده توسط ☭Nicola☭ ، SABER

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان