09-08-2012، 23:33
(09-08-2012، 23:23)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: تاریخ خودش بزرگترین مصداق برای اثبات حرف من هست.ببینید در گذشته بزرگترین و متمدنترین مردمان جهان دو ملت ایران و روم بودن که هردو آریایی هستنرومی ها فکر نکنم آریایی بوده باشن؟
چون به هنگام مهاجرت رمیان اولیه که اصلا آریایی هم نبودن وچند قوم بربر بودند به ناحیه رم رفتند ورمولوس پس از چندی رم را بنا وفرمانروایی رم را ساخت.
نقل قول: کسانی مثل عرب ها تن پرور و مفت خور بودن و هنوز هم اینطوری هست.این طور نیست.پیامبر وائمه هم جزو اعراب بودند.
نقل قول: کسانی مثل یهودیان جنایتکار و موذی بودن و هنوز هم اینجوری هستن. و تغییری در نسلشون ایجاد نشده.
همه اونها این طور نیستن.
نقل قول: مثل بحث حقوق بشر،مجلس سنا،و خیلی از چیزهای دیگه.شاید اگر آریایی ها نبودن جهان اینقدر پیشرفت نمی کرد.خب در این زمینه روم وایران بر تر بودند اما باید دقت داشت سایر نژاد ها هم به پیشرفت های زیادی رسیدن.نژاد زرد به مثال چینی ها مثلا در کشف کاغذ وساخت باروت یا ارتش بزرگ ودیوار چین وارتش شکوهمندشان در قدیم.
وحتی مغولان در بین خودشان آدابی ویژه دارند وامروزه مردمان آرامی هستن.ودر اهلی کردن حیوانات وشکار بوسیله پرندگان مهارت ویژه ای دارند.
درمورد یهودیان وسیاهان نیز گفتم.
یا سرخپوست ها که علم ومهارت بالایی داشتند به صورتی که می توانستند با گذاشتن گوش خود بر زمین تا مایل ها صدای جنبدگان روی زمین را بشنوند.
هر نژادی یک خصوصیتی داره اما بر طبق قوانین انسانی با هم برابرند.
چرا رومی ها اریایی بودن.رومی های اولیه تروی ها بودن که از اقوام اریایی بودن.
در ضمن پیامبر عرب نبود.پیامبر خودش میگه که من از نسل حضرت اسماعیل و حضرت ابراهیم بودم.که حضرت ابراهیم هم عرب نبوده