امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شیرینی بهشتی برای مهمانیهای نوروزی

#1
شیرینی بهشتی برای مهمانیهای نوروزی 1

مواد لازم

آرد ۵۰۰ گرم

روغن ۲۵۰ گرم

پودر قند ۲۵۰ گرم

وانیل نصف قاشق چایخوری

زنجبیل یک قاشق سوپخوری

کاکائو یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه

پودر قند ،روغن و وانیل را با هم مخلوط کرده و با همزن به مدت چند دقیقه به می‌زنیم تا نرم شود سپس آرد را کم کم به آن اضافه کرده و خوب ورز می‌دهیم.خمیر را به مدت ۵ ساعت استراحت می دهیم. سپس خمیر را به سه قسمت تقسیم کردهو یر اساس سلیقه خودتان یک قسمت برای شیرینی ساده، یک قسمت را کاکائو اضافه کرده و قسمت آخر را زنجبیل اضافه می‌کنیم .

سینی فر را کاغذ روغنی گذاشته و از خمیرها گلوله‌های کوچکی درست کرده و با فاصله در سینی فر می‌چینیم. برای تزیین روی شیرینی‌ها از خلال بادام و پسته و کاکائو استفاده کنید. سینی را در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بگذارید.این شیرینی خشک را مدت طولانی در ظرف‌های دربسته می‌توانید نگه‌دارید.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  اسرار شیرینی پزی,نکاتی در مورد تمپر و آب کردن کردن شکلات
Tongue آموزش تهیه شیرینی تارت نارنگی!
  طرز تهیه شیرینی موزاییکی هویج
  طرز تهیه شیرینی توت بادامی خوشمزه
  شیرینی کشمشی و طرز تهیه آن
  طرز تهیه شیرینی شادی مدرن
  طرز تهیه شیرینی نازک
  طرز تهیه شیرینی خرمای شکلاتی
  شیرینی پفکی نارگیلی
  طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان