08-08-2012، 13:18
مواد لازم
بادام : ۲۰۰ گرم
بادام : تلخ یک قاشق غذاخوری
آرد : ۶ پیمانه
آرد سیب زمینی : ۴ قاشق سوپ خوری
شکر : ۱۵۰ گرم
کره : ۱۵۰ گرم
زرده تخم مرغ : ۲ عدد
سفیده تخم مرغ : ۱ عدد
وانیل : به مقدار کم
طرز تهیه
ابتدا بادام ها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر تفت دهید. بعد از سرد شدن، پوست آن ها را گرفته و پودر کنید. بعد از آن با پودر شکر، آرد سیب زمینی ، وانیل، سفیده تخم مرغ ، آرد و کره مخلوط کرده و به صورت یک خمیر نرم در آورید.
سینی فر را چرب کرده و سپس به اندازه ی یک گردو از خمیر برداشته و بعد از گلوله کردن، با دست روی آن را فشار دهید تا به صورت شیرینی گردی در آید. خمیر را در سینی فر قرار داده و سپس از زرده ی تخم مرغ روی آن بمالید و ظرف را داخل فر قرار داده و در حرارت ۳۰۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. کمی که سرد شد از ظرف فر جدا کرده و در ظرف مورد نظر بچینید.