آجی بادام قرابیه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: آجی بادام قرابیه (/showthread.php?tid=14021) |
آجی بادام قرابیه - امیررضا* - 08-08-2012 مواد لازم بادام : ۲۰۰ گرم بادام : تلخ یک قاشق غذاخوری آرد : ۶ پیمانه آرد سیب زمینی : ۴ قاشق سوپ خوری شکر : ۱۵۰ گرم کره : ۱۵۰ گرم زرده تخم مرغ : ۲ عدد سفیده تخم مرغ : ۱ عدد وانیل : به مقدار کم طرز تهیه ابتدا بادام ها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر تفت دهید. بعد از سرد شدن، پوست آن ها را گرفته و پودر کنید. بعد از آن با پودر شکر، آرد سیب زمینی ، وانیل، سفیده تخم مرغ ، آرد و کره مخلوط کرده و به صورت یک خمیر نرم در آورید. سینی فر را چرب کرده و سپس به اندازه ی یک گردو از خمیر برداشته و بعد از گلوله کردن، با دست روی آن را فشار دهید تا به صورت شیرینی گردی در آید. خمیر را در سینی فر قرار داده و سپس از زرده ی تخم مرغ روی آن بمالید و ظرف را داخل فر قرار داده و در حرارت ۳۰۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. کمی که سرد شد از ظرف فر جدا کرده و در ظرف مورد نظر بچینید. |