(05-07-2014، 19:55)روناك عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اون آبو بره یه گورستونی بخوره که کسی نباشه عزیز من.
(05-07-2014، 19:50)افعی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اخه اين چ حرفيه؟؟؟؟
(05-07-2014، 19:35)روناك عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
يــــَــك ادمه بيخودين اين پليسا والاع
دستتم بكني تو دماغت ميگن درش بيار
بقيه دلشون نخواااااااد
اخه يكي شايد نتونه بگيره
پيرمرده با اين سنش بايد قرص بخوره
اخه يكي نيس بهش بگه مرتيكه لجن پوش
تو رو سَ نَ نَ
خب درسته که شاید نتونه روزه بگیره اما قرار نیس بیاد سر خیابون نشون بده به کلی آدم روزه دار که من روزه نمیگیرم...
خوب يارو مثلا اون اب رو كجا بخوره؟؟؟؟
اينا دليل نميشه
(05-07-2014، 19:55)BARDIN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2014، 19:50)افعی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2014، 19:35)روناك عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
يــــَــك ادمه بيخودين اين پليسا والاع
دستتم بكني تو دماغت ميگن درش بيار
بقيه دلشون نخواااااااد
اخه يكي شايد نتونه بگيره
پيرمرده با اين سنش بايد قرص بخوره
اخه يكي نيس بهش بگه مرتيكه لجن پوش
تو رو سَ نَ نَ
خب درسته که شاید نتونه روزه بگیره اما قرار نیس بیاد سر خیابون نشون بده به کلی آدم روزه دار که من روزه نمیگیرم...
این خوبه که جلوی تشنگی و گرسنگیشو بگیره تا مثلا بگه من روزه دارم؟
نه خوب نیس.ولی من میگم بره تو خونشون هر چی دلش خواست بخوره نیاد بین مردم آب بخوره که گناه کنه.من میگم رعایت مردم روزه دارو بکنه.