امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه کباب ترش غذای محلی گیلانی

#1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه کباب ترش غذای محلی گیلانی 1
 
مواد لازم :
 
گوشت راسته کبابی
نیم کیلو
پیاز درشت
1 عدد
گوجه فرنگی
4 عدد
چوچاق (شیشاق)
1 قاشق غذا سوپ خوری
رب انار ترش
1 قاشق غذا خوری
گردوی چرخ شده
100 گرم
نمک و فلفل
به میزان لازم
روغن یا کره
نصف قاشق غذا خوری
آب
نصف پیمانه پلو پزی

 
 
طرز تهیه :
 
ابتدا گوشت را به وسیله بیفتک کوب می‌کوبیم تا کاملا'' نازک و خرد شود سپس پیاز را رنده می‌کنیم و با گردو و چوچاق (سبزی معطر محلی گیلان) و رب انار و نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم . حالا می‌توانیم آن را در ظرف مورد نظر بریزیم . شعله گاز را کم می‌کنیم و مخلوط را در روغن و آب می‌گذاریم تا گوشت بپزد . سپس گوجه ها را کبابی و یا سرخ می‌کنیم و بعد از آماده شدن آن گوشت را در اطراف می‌چنیم .
پاسخ
 سپاس شده توسط Archangelg!le ، ♥kimiya♥ ، Dead Silence
آگهی
#2
mer300
mofid b0odSmile
پاسخ
#3
مـرسی !

مطلب مفیدی بود !

ولی من ک حوصله آشپزی ندارم :| !

ممنون + سپاس ! HeartHeart
شما نه جنگیدینو بردین


ما جنگیدیم و باختیم ..
پاسخ
 سپاس شده توسط † αƖιєη †


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان