![]() |
طرز تهیه کباب ترش غذای محلی گیلانی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه کباب ترش غذای محلی گیلانی (/showthread.php?tid=119907) |
طرز تهیه کباب ترش غذای محلی گیلانی - † αƖιєη † - 15-06-2014 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() مواد لازم :
گوشت راسته کبابی
نیم کیلو پیاز درشت 1 عدد گوجه فرنگی 4 عدد چوچاق (شیشاق) 1 قاشق غذا سوپ خوری رب انار ترش 1 قاشق غذا خوری گردوی چرخ شده 100 گرم نمک و فلفل به میزان لازم روغن یا کره نصف قاشق غذا خوری آب نصف پیمانه پلو پزی طرز تهیه :
ابتدا گوشت را به وسیله بیفتک کوب میکوبیم تا کاملا'' نازک و خرد شود سپس پیاز را رنده میکنیم و با گردو و چوچاق (سبزی معطر محلی گیلان) و رب انار و نمک و فلفل مخلوط میکنیم . حالا میتوانیم آن را در ظرف مورد نظر بریزیم . شعله گاز را کم میکنیم و مخلوط را در روغن و آب میگذاریم تا گوشت بپزد . سپس گوجه ها را کبابی و یا سرخ میکنیم و بعد از آماده شدن آن گوشت را در اطراف میچنیم .
RE: طرز تهیه کباب ترش غذای محلی گیلانی - Archangelg!le - 23-06-2014 mer300 mofid b0od ![]() RE: طرز تهیه کباب ترش غذای محلی گیلانی - Dead Silence - 23-06-2014 مـرسی ! مطلب مفیدی بود ! ولی من ک حوصله آشپزی ندارم :| ! ممنون + سپاس ! ![]() ![]() |