انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه کباب ترش غذای محلی گیلانی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه کباب ترش غذای محلی گیلانی (/showthread.php?tid=119907)



طرز تهیه کباب ترش غذای محلی گیلانی - † αƖιєη † - 15-06-2014

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه کباب ترش غذای محلی گیلانی 1
 
مواد لازم :
 
گوشت راسته کبابی
نیم کیلو
پیاز درشت
1 عدد
گوجه فرنگی
4 عدد
چوچاق (شیشاق)
1 قاشق غذا سوپ خوری
رب انار ترش
1 قاشق غذا خوری
گردوی چرخ شده
100 گرم
نمک و فلفل
به میزان لازم
روغن یا کره
نصف قاشق غذا خوری
آب
نصف پیمانه پلو پزی

 
 
طرز تهیه :
 
ابتدا گوشت را به وسیله بیفتک کوب می‌کوبیم تا کاملا'' نازک و خرد شود سپس پیاز را رنده می‌کنیم و با گردو و چوچاق (سبزی معطر محلی گیلان) و رب انار و نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم . حالا می‌توانیم آن را در ظرف مورد نظر بریزیم . شعله گاز را کم می‌کنیم و مخلوط را در روغن و آب می‌گذاریم تا گوشت بپزد . سپس گوجه ها را کبابی و یا سرخ می‌کنیم و بعد از آماده شدن آن گوشت را در اطراف می‌چنیم .



RE: طرز تهیه کباب ترش غذای محلی گیلانی - Archangelg!le - 23-06-2014

mer300
mofid b0odSmile


RE: طرز تهیه کباب ترش غذای محلی گیلانی - Dead Silence - 23-06-2014

مـرسی !

مطلب مفیدی بود !

ولی من ک حوصله آشپزی ندارم :| !

ممنون + سپاس ! HeartHeart