(31-07-2012، 9:26)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: واقعا جای تاسف داره با این همه خیانت و ضرری که این روسها برای ایران داشتن هنوز افراد وطن فروشی پیدا میشن که طرفدار این اسلاوهای آشغال هستن.دیگه به شما نازی ها در اون تایپیک ثابت شد که رابطه عقیده تون با شیطان پرستی وصهیونیسم تنگاتنگه.
قبلا نیز گفته بودید هیتلر در سپاهش یهودی داشته.من رفتم تحقیق کردم ومتوجه شدم تمامی آنها صهیونیسم واز پیروان تئودور هرتزل بودند عکس هاشون هم دارم.
اگه منظورت اون تاپیک رابطه نازیسم با...........هست که باید بگم اون تاپیک هیچ ارزشی نداره چون که برگرفته از یک کتاب درپیت هست.
بنده میتونم چندید کتاب معتبر برای اثبات مقاله ی خودم نام ببرم.که نویسنهده هاشونم معتبر هستن
من خودم اون کتاب شیطان پرستی رو خوندم که دیدم خیلی کتاب سطی نگر و ظاهر گرا هست.انگار تمام مطالبش اقتباس شده از سایتها و وبلاگهای مسخره ی اینترنتی هست.
در مورد سربازان یهودی هم بله.آلمان یک سرباز نمیه یهودی و یک ژنرال ربع یهودی هم داشته که البته چون عرق ملی به آلمان داشتن آلمان اونارو قبول کرد و در ارتش استخدام شدن.اینکه صهیونیست و از پیروان تئودور هرتزل یک حرف کاملا مفت و من درآوردی هست.
اتفاقا ارتش سرخ 50000 سرباز یهودی داشته.
شما کمونیست های جهان سومی مکتبتون از بیخ و بن یهودیه. کارل مارکس خودش نوه ی یک خام خام یهودی بوده و نژادش یهودیه.
در مورد نماد سواستیکا هم بله.شیطان پرستان عادت دارن که تمام نمادهای مقدس رو وارونه می کنن و از اونا برای خودشون استفاده می کنن.برای مثال صلیب وارونه.اگه دقت کرده باشین سواستیکای استفاده شده در شیطان پرستی هم وارونه هست.و با شکل اصلیش فرق داره