(29-05-2014، 12:28)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جواب اینکه میگی ما از واقعیت فرار میکنم =معلومه کسی که به یه ایدولوژی پایبند باشه ( به طور واقعی نه الکی) حاضره جونشم بده
یه مثال دینی میزنم که تو بهتر بفهمی
واقعه عاشورا اون هفتاده و دو تن به ایدولوژی حسین پایبند بودن و اون ده هزار نفر به ایدولوژی یزید
الان خودت بگن اسلام دین خوبی نیست قد علم میکنی خب چون به اون ایدولوژی اعتقاد داری و حاضری جونتو بدی
آها یعنی شما به پای این ایدولوژی حاضرین جون بدین تازه خودتون رو هم با اون هفتاد و تن یکی میدونید اونا برای خدا بود کار شما برای چیه؟؟؟ برای خدا؟؟؟.....
بله چون دلیل دارم باور نداری شما یه چیزی رو مثال یه اشکالی از اسلام بگیر و زیر سوال ببر من جوابت رو بدم با هزاران دلیل موجه و سازگار با فطرت
اما شما هم دلیل دارین؟؟؟
شما چی؟؟؟ وقتی عکس ها و چیزایی از اون ادم هست که ماهیتش رو نشون میده؟؟؟ وقتی اهانتی که کرده مشخصه؟؟؟ ولی شما فقط میگی نه دلیلش رو هم نمیگی
مگر اینکه خودتون هم به همون عقاید گروهش پایبند باشین که اون دیگه بحثش جداست و راجع به چیزایی باید بحث بشه که نادرست بودن اون چیزا رو ثابت کنه....
آقا ما که کاری نداریم!!!!
به پای ایدولوژیتون پیر بشین.....
من یه مطلبی نوشتم کاری هم با کسی ندارم هر کسی باور کدره کرده هر کسی که نه خودش میدونه و خدای خودش!!