امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شاهین نجفی با یک مرد ازدواج کرد+سند

(27-05-2014، 12:20)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه شايعه سازي تا كي؟؟؟

اصن گيريمم كرده باشه به ما چه؟؟

گناه نكرده كه خواننده شده

عکس جلوی چشته مدرک جلوی چشته متن جلوی چشته باز میگی شایعه سازی....
یه نگاهی به لغت نامه منداز تا معنی شایعه سازی رو بدونی چون فکر کنم برعکس فهمیدی....

خواننده شده که شده ولی حق نداره به مقدسات توهین کنه......
سر بر شانه ی خدا بگذار تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند
که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی...
قصه ی عشق "انسان" بودن ماست...
پاسخ
آگهی
(27-05-2014، 15:53)منتظر19 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2014، 12:20)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه شايعه سازي تا كي؟؟؟

یه نگاهی به لغت نامه منداز تا معنی شایعه سازی رو بدونی چون فکر کنم برعکس فهمیدی....

چطور اون نميتونه به ما و مقدسات ما توهين كنه ولي ما ميتونيم به اون توهين كني
شاهین نجفی با یک مرد ازدواج کرد+سند 5
پاسخ
(27-05-2014، 15:53)منتظر19 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه شايعه سازي تا كي؟؟؟

اصن  گيريمم كرده باشه به ما چه؟؟

چرا سر خودتون الکی درد میارین؟
شما دستتون درد نکنه یه تایپک زدی با کلی سند و مدرک
موندم از چیه این خواننده خوششون میاد
بهشون پول میده دین میده ازادی میده
یعنی خودشون عقل شعور ندارن که از مملکتشون حرف بزنن فکر کنن
بدونن چی میخوان
یه مشت بچه نفهم که هیچی سرشون نمیشه اومدن سر یه خواننده 2 جنسه که عقل درست حسابی نداره بحث میکنن
جمع کنید بابا این چرت پرت هارو
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم عکس آرزو خانوم که نفس امیرعباس(خواهرزادم)
پاسخ
منظورت خودم هستي ديگه..
پاسخ
(27-05-2014، 15:58)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه شايعه سازي تا كي؟؟؟

چطور اون نميتونه به ما و مقدسات ما توهين كنه ولي ما ميتونيم به اون توهين كني

آها پس نظرت اینکه کاملا حق داره به مقدسات ما به ائمه ی ما به دین ما و به پیغمبر ما توهین کنه و هیچ مانعی وجود نداره....

من دیگه در برابر این نظرات چی میتونم بگم......Dodgy

ما هم به کسی توهین نکردیم فقط شفاف سازی و گفتن حقایقه......
پاسخ
بابا تازه به دوران رسيده..آخه..

شاهين كه هيچ با تو هم بحث كردن داره؟
پاسخ
(27-05-2014، 15:59)sergio.ramos4 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه شايعه سازي تا كي؟؟؟

بدونن چی میخوان
یه مشت بچه نفهم که هیچی سرشون نمیشه اومدن سر یه خواننده 2 جنسه که عقل درست حسابی نداره بحث میکنن

گفته هاتون رو قبول دارم

حرف من با اون عده ای هست که اطلاعاتی راجع به ماهیت این ندارن و از روی ندونم کاری میان طرفداری میکنن ....

چرا بی بی سی فارسی بعد از خوندن ترانه های اهانت بارش اومد و ازش تقدیر کرد؟؟؟

چرا خواننده ی ارزشی ایران رو با یک سری عکس های جعلی بیوگرافی قلابی معرفی کرد ولی در عوض آدمی مثل اینو تشویق کرد و جایزه داد.....

میدونید سکوت همیشه به نفع آدما نیست
گاهی وقتا باید فریاد زد....
پاسخ
(27-05-2014، 16:07)منتظر19 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2014، 15:59)sergio.ramos4 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه شايعه سازي تا كي؟؟؟

بدونن چی میخوان

گفته هاتون رو قبول دارم

حرف من با اون عده ای هست که اطلاعاتی راجع به ماهیت این ندارن و از روی ندونم کاری میان طرفداری میکنن ....

چرا بی بی سی فارسی بعد از خوندن ترانه های اهانت بارش اومد و ازش تقدیر کرد؟؟؟

چرا خواننده ی ارزشی ایران رو با یک سری عکس های جعلی بیوگرافی قلابی معرفی کرد ولی در عوض آدمی مثل اینو تشویق کرد و جایزه داد.....

میدونید سکوت همیشه به نفع آدما نیست
گاهی وقتا باید فریاد زد....
من تازه به دوران رسیده ام؟هههه انقد شعور نداری واسه من میاد بلبل زبونی میکنه
اونم بخاطر کی؟بخاطر سطلان شاهین نجفی
میدونی چرا به باباش توهین نمیکنم چون موندم پدرش کیه چون بی پدره اومد یه مذهب یه قشری توهین کرد
توام ناراحتی میگی ایران بده یا مذهبیش بده یکاری کن فلنگو ببندبرو پیش شاهینت
گرچه شاید اون الان واسه شوهرش اشپزی میکنهBig Grin واست وقت نزاره پس دلخور نشو
من بخوام الان میتونم برم خارج ولی ایرانمو دوس دارم با همه خوبی ها و بدی هاش
سخیت هستی ایران بدخبتی هست امکانات کمه سئول شهر الکترونیکی ولی همین ایرانمو دوس دارم
امثال شاهین هم شعور داشت میتونست از راه دیگه معروف بشه
هر کی هم طرفدار شاهین هست بیاد منو قانع کنه ببینم چی طرفدار اون هست چی داره چیکار براش کرده
اینارو بگه بعد بشینه با من بحث کنه
چون من بحث کنم حوصله ندارم بشینم یکی بیاد برام چرت پرت بگه

یه مثال دیگه؟دیدین یکی دعوا میکنه دخترا؟یا اصلا پسرا
بعد باهاش قهر میکنه میره با کسی که که دمشن اون طرف هست دوس میشه مثلا اونو حرص بده
شده ماجرای اینا میان درباره ایران کشوری که بزرگ شدن توهین مسکنن فلنگو میبندن میرن پیش اوناBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاسخ
(27-05-2014، 12:18)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب:|
بازم حرف تکراری:|
از تو متن آهنگ هاش توهین پیدا کن نه با این حرفای تکراری و کپی شده.
شما توضیح آهنگ نقی رو بخون. هیچ توهینی نشده. ولی شما از اماماتون بت ساختید. تا ع رو نگی توهین حساب می کنید:| کاور آهنگم جز حقیقت نیست.
در مورد سوم هم منظورسجده در برابر انسانیته.
مورد چهارم رو تروخدا دیگه نمیدونم چه توهینی میتونه باشه:| اصلا متنفر بودن توهینه؟ بعد هم با بیان اون مسائل خواننده میخواد حال و هوای اون روزگار رو بیان کنه.
عکس رو الآن با گوشیم نمیتونم ببینم.
کلا اعتقادات مردم هرچی باشه اصلا چرت ترین اعتقاد باشه و با منطق هم جور درنیاد اون فرد اون اعتقاد رو داره و براش مورد احترام هست و توهین به اون نه از نظر دینی اصلا با دین و مذهب کاری ندارم بلکه از نظر انسانیت کاره درستی نیست...
آقای شاهین وقتی میگه حالا که مهدی خوابه ما تو رو صدا میزنیم ای نقی توهین نیست؟؟!! چرا فکر میکنید توهین نیس؟؟ اصلا گیریم که کاور آهنگ حقیقته..
حتما میخواید بگید منظورش یه امام مهدی دیگس یا محض شوخی گفته یاهم قافیه سازی کرده و...Dodgyتوهین نکرده
اصلا شما از کجا مطمئنید که منظورش سجده در برابر انسانیته در آهنگ شراعظم؟
آقای شاهین که شماها ازش بت ساختید اگه یکی بهش بگه یابو توهین حساب میکنید.
اصلا ما کار نداریم زندگی هرکس به خودش ربط داره طرفدارش باشین و آهنگاش و گوش کنید اصلا داره حقیقت رو بیان میکنه اما توهین هم میکنه. قبول کنید..
میتونه بدونه توهین از واقعیت حرف بزنه و حال و هوای اون روزگار رو بیان کنهDodgy
وقت هم کردی با چیزی برو نت که عکس رو بتونی ببینید دلم میخواد ببینم از اون عکس چه جوری دفاع میکنید...
خیانت تلخ ترین قسمت یک زندگی عاشقانه است ، جایی که با قلبی شکسته و وحشتناکترین دردها متوجه میشی با تمام وجودت زیباترین داشته ات “عشق” رو به بی لیاقت ترین شخص دادی !!!
پاسخ
 سپاس شده توسط منتظر19
(27-05-2014، 16:27)♠♣FIRE boy♠♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2014، 12:18)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب:|
بازم حرف تکراری:|
از تو متن آهنگ هاش توهین پیدا کن نه با این حرفای تکراری و کپی شده.
شما توضیح آهنگ نقی رو بخون. هیچ توهینی نشده. ولی شما از اماماتون بت ساختید. تا ع رو نگی توهین حساب می کنید:| کاور آهنگم جز حقیقت نیست.
در مورد سوم هم منظورسجده در برابر انسانیته.  
مورد چهارم رو تروخدا دیگه نمیدونم چه توهینی میتونه باشه:| اصلا متنفر بودن توهینه؟ بعد هم با بیان اون مسائل خواننده میخواد حال و هوای اون روزگار رو بیان کنه.
عکس رو الآن با گوشیم نمیتونم ببینم.
کلا اعتقادات مردم هرچی باشه اصلا چرت ترین اعتقاد باشه و با منطق هم جور درنیاد اون فرد اون اعتقاد رو داره و براش مورد احترام هست و توهین به اون نه از نظر دینی اصلا با دین و مذهب کاری ندارم بلکه از نظر انسانیت کاره درستی نیست...
آقای شاهین وقتی میگه حالا که مهدی خوابه ما تو رو صدا میزنیم ای نقی توهین نیست؟؟!! چرا فکر میکنید توهین نیس؟؟ اصلا گیریم که کاور آهنگ حقیقته..
حتما میخواید بگید منظورش یه امام مهدی دیگس یا محض شوخی گفته یاهم قافیه سازی کرده و...Dodgyتوهین نکرده
اصلا شما از  کجا مطمئنید که منظورش سجده در برابر انسانیته در آهنگ شراعظم؟
آقای شاهین که شماها ازش بت ساختید اگه یکی بهش بگه یابو توهین حساب میکنید(مدرک هم دارما)  وقتی شما میگی متنفر بودن توهین نیس پس تاپیکی که توش به شاهین میگه یابو نباید ببندی چون از شاهین نجفی متنفر بوده و دوست داشته بهش توهین کنه یا اگر برخلاف قوانین بوده چرا اون تاپیک بسته شد و تاپیک های دیگه که بیکیفیتن و برخلاف قوانین هستن و توش توهین شده هنوز بسته نشدن؟؟
اصلا ما کار نداریم زندگی هرکس به خودش ربط داره طرفدارش باشین و آهنگاش و گوش کنید اصلا داره حقیقت رو بیان میکنه اما توهین هم میکنه. قبول کنید..
میتونه بدونه توهین از واقعیت حرف بزنه و حال و هوای اون روزگار رو بیان کنهDodgy
وقت هم کردی با چیزی برو نت که عکس رو بتونی ببینید دلم میخواد ببینم از اون عکس چه جوری دفاع میکنید...
آدم حرفاتو میخونه نمیدونه چی بگه
یعنی بخدا اولین جا هست میبینم شاهین انقد طرفدار داره
موندم چی اینو طرفداری میکنن عنی ما انقد بدبخت شدیم؟
یعنی نسل امروز ما هم میرن طرف اونا؟یعنی تو فکرم هزار تا چیز هست که چی هست دلیلش
یعنی بیکاری یا علافی باعثش شده؟یا نه سکس یا اینکه کلا چی هست
یا میگن ازادی نداریم؟
موندم معنی ازادی چیه؟
یعنی یه شخص نمیتونهدرباره کشورش تصمیم بگیره حرف بزنه؟
یکی میاد توهین میکنه نمیشه فهمید چی میخونه میان ازش دفاع میکنن
اینم بگم این چیزا که از هموطنان خودمون میبینم چند سال دیگه به این شکر میگیم
چون صد برابر این بد میشه
ولی کاش چند تا طرفدارش بیاد بگه ما هم بدونیم اون چی داره طرفدار چی اون هست

پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Exclamation علت حرام بودن ازدواج موقت در میان اهل سنت در اسلام
  آیا سِنّی كه برای ازدواج دختران گذاشته اند متناسب است؟
Star آیت‌الله مکارم شیرازی: ازدواج کمتر از ۱۳ سال دارای مفاسد و باطل است
  آيا شيطان ازدواج کرده است ؟
  یک بام و دو هوای قوانین ازدواج
  داستان ازدواج حضرت قاسم علیه السلام در کربلا
  آيا انگيزه پيامبر (ص) در ازدواج با خديجه (س)، ثروت وی بود؟
  دلیل رغبت حضرت خدیجه (س) برای ازدواج با پیامبر (ص) چه بود؟
  حضرت خدیجه قبل از ازدواج با پیامبر (ص) ازدواج کرده بودند؟
  چرا حضرت فاطمه معصومه (س) ازدواج نکردند؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان