امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بسلامتی...

ب سلامتی ادم بی سوادی ک بش گفتند عشق جند حرفه؟گفت چهار حرفه. بهش خندیدند... گفت مگه رفیق چند حرفه...؟؟
ب سلامتی ما معمولیا ک ن ارزوی کسی هستیم و ن اویزون کسی...
ب سلامتی اون ادمی ک اشک تو چشماش بود و اومد از غمش بگه ولی...ب عشق رفیقاش جوک گفت تا دوستاش ی لبخند قشنگ بزنند...
ب سلامتی سندبادی ک بچه کرمونشاه نبود اما دنیارو با شلوار کردی گشت...
ب سلامتی پسری ک دوست دخترش زد تو گوشش ک چرا ب دختره نگاه کرده.دستشو رو عشقش بلند نکرد و گفت تو هم بزن ما تو گوشی خورده روزگاریم...
ب سلامتی دختری ک زبونشا تا ته میکنه تو دهن عشقش اما سره سفره از لیوان باباش اب نمیخوره و میگه دهن خورده...
ب سلامتی رفیقایی ک اتیش معرفتشون جنگل بی معرفتارو خاکستر کرده...
ب سلامتی سیگارم ک حداقل اینو میدونم ک قبل از خودم لبهای هیچکس بهش نخورده...
ب سلامتی سیگارم ک یادم داد عاقبت سوختن واسه کسی زیر پا له شدنه...
ب سلامتی رفیقم ک میاد سره خاکم ولی نمیتونم جلوش پاشم اما خیالم راحته ک خاک زیر پاشم...
ب سلامتی اون سربازی ک تو پادگانه و موقع شام ب دوست دخترش فکر میکنه...اما دختره داره شام رو با یه پسره دیگه تو رستوران میخوره...
ب سلامتی سربازی ک انقدر نامه داد ک نامزدش عاشق پستچی شد...
ب سلامتی پسری ک فهمید عشقش با بهترین رفیقش دوست شده.زنگ زد و بهش گفت سلام ابجی...
ب سلامتی اونی ک سیگار نمیکشد چون داره ی عمر از زندگی میکشه...
ب سلامتی اونی ک رفت و تنهام گذاشت ولی هنوزم تاریخ تولدش رمز گوشیمه...
ب سلامتی همه اونایی ک دلشون هوای اغوش عشقشونا کرده ولی جز زانوهای غم چیزی واسه بغل کردن ندارند...
ب سلامتی اون با مرامی ک تو دادگاه ب رفیقش گفت داداش رفاقت تاوان داره و منم دارم تاوانشو پس میدم.زندان ک چیزی نیست مال مرده.حرف اخرش این بود ک داداش حواست ب عشقم باشه. رو کرد ب عشقشو گفت عشقم منتظرم باش ولی وقتی از زندان برگشت با بغض گفت سلام داداش سلام زن داداش...
ب سلامتی پسری ک تو خیابون عشقش رو تو دست یکی دیگه دید و داد زد اهای غریبه مواظب عشقم باش.دختره هم با انگشت پسره رو نشون دادو گفت میشناسیش انگار دیوونست...
ب سلامتی اعدامی ک جرم رفیقشو گردن گرفت و پای چوبه دار گفتند حرف اخر؟؟گفت ب رفیقم بگید از دستم بیش از این بر نیمد...
ب سلامتی خدا ک همه ارزوهامو جلو چشام پرپر کرد تا عظمتشو نشونم بده...
ب سلامتی پسری ک ب دوست دخترش گفت اگه بری میشی اسم دخترم اگه بمونی میشی مادرش...
ب سلامتی کسی ک وقتی بغلش کردم تمام بدنم لرزید ن بخاطر عشق بازی و هوس بازی... از ترس ی روز نبودنش...
ب سلامتی رفیقایی ک تاریخ انقضا ندارند...
ب سلامتی سربازی ک پنجاه و پنج دقیقه تو صف ایستاد تا پنج دقیقه صدای عشقشو بشنوه ولی چیزی نشنید جز مشترک مورد نظر در حال مکالمه میباشد...
ب سلامتی اونایی ک رفتن سربازی و عشقشونم رفت با یکی دیگه...
ب سلامتی سربازی ک سرپست تفنگ بغل کرده و تو فکره عشقشه ولی عشقش تو بغل یکی دیگه خوابه...
ب سلامتی سربازی ک رفت خدمت مرد بشه اومد دید عشقش زن شده...
ب سلامتی سربازی ک ب خوشحالی میخواست ب عشقش بگه خدمتش تموم شده ولی فهمید عشقش مادر شده...
ب سلامتیه همه خوبا.گلچینا.خسته ها.مشتیا.باادبا.بامراما.ب درد بخورا.سینه سوخته ها.جیگردارا...
ب سلامتی خودمون.سلامتی عاشقای بی نشون.سلامتی اسکولای این کهکشون.سلامتی اون دلای مهربون.سلامتی اونایی ک دزدکی رفتند تو دلمون.سلامتی کسایی ک روز قیامت فقط زمین ازشون شاکیه اونم بخاطر سنگینیه معرفتشون...سلامتی همه رفیقایه با مرام...
ب سلامتی اونایی ک ساکن طبقه اخر برج معرفتند اما با طبقه همکفیها میپرند...
ب سلامتی پت و مت ن بخاطر اینکه خنده دار بودند بخاطر اینکه تا اخرش با هم بودند...
ب سلامتی اونی ک عاشق سفر بود ولی همسفر نداشت...
ب سلامتی گاو ن بخاطر اینکه شیرشو ما میخوریم بخاطر اینکه نمیگه من میگه ما...
ب سلامتی اونی ک تو خیالمونه اما بیخیالمونه...
ب سلامتی بچه ها قدیم ک با ذغال واس خودشون سیبیل میکشیدند تا مثل باباشون بشند ن بچه های حالا ک زیر ابرو بر میدارند تا مثل ماماناشون بشند...
ب سلامتی نهنگ ک گنده لات دریاست...
ب سامتی دریا ک همه با لبش خاطره دارند...
ب سلامتی کسی ک نفس میکشید اما هم نفس نداشت...
ب سلامتی کسی ک باخت تا رفیقش برند ه بشه...
ب سلامتی کسی ک کم برداشت اما کم نزاشت...
ب سلامتی با ارزشترین پول دنیا تومن چون هم من توشم و هم تو...
ب سلامتی اون دختری ک زیر بارون خیس میشه اما عشقشو با هیچ ماشین مدل بالایی عوض نمیکنه...

بسلامتیه همه سپاس
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بسلامتی... 1

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بسلامتی... 1
پاسخ
 سپاس شده توسط *mehrzad* ، parhamdriver ، ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘ ، ✘PETER✘ ، bahare_021 ، ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖ ، ~ArTaBaNoOs~ ، ❤R@TA❤ ، .-Forbidden_Love-. ، نگین15 ، ☣kHuN aShAm GiRlS☠
آگهی
ب سلامتیــــــــ تو به خاطر اینکه خیلی عالی بود
پاسخ
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ
خیلی خوب بود.واقعا دستت درد نکنه
پاسخ
به سلامتی خودم ؛ چراشو نپرس ، اشکت درمیاد !
پاسخ
خیلی قشنگ بود ممنونم
بسلامتی... 1
پاسخ
 سپاس شده توسط ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ
(06-04-2014، 17:45)ᗩ☂ᕮℱᕮᕼ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به سلامتی خودم ؛ چراشو نپرس ، اشکت درمیاد !
نپرسیدم:|
بسلامتی... 1

بسلامتی... 1
پاسخ
دمت گرم
عالی بودن
ا♥

بسلامتی... 1
پاسخ
به سلامتیشون . . .
مرسی خیلی قشنگ بودن Heart
بسلامتی... 1 
پاسخ
بسلامتی خودم و عشقمHeart

پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  بسلامتی همه پدرا
  جملات بسلامتی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان