انجمن های تخصصی  فلش خور
بسلامتی... - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: بسلامتی... (/showthread.php?tid=100023)

بسلامتی... - ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ - 06-04-2014

ب سلامتی ادم بی سوادی ک بش گفتند عشق جند حرفه؟گفت چهار حرفه. بهش خندیدند... گفت مگه رفیق چند حرفه...؟؟
ب سلامتی ما معمولیا ک ن ارزوی کسی هستیم و ن اویزون کسی...
ب سلامتی اون ادمی ک اشک تو چشماش بود و اومد از غمش بگه ولی...ب عشق رفیقاش جوک گفت تا دوستاش ی لبخند قشنگ بزنند...
ب سلامتی سندبادی ک بچه کرمونشاه نبود اما دنیارو با شلوار کردی گشت...
ب سلامتی پسری ک دوست دخترش زد تو گوشش ک چرا ب دختره نگاه کرده.دستشو رو عشقش بلند نکرد و گفت تو هم بزن ما تو گوشی خورده روزگاریم...
ب سلامتی دختری ک زبونشا تا ته میکنه تو دهن عشقش اما سره سفره از لیوان باباش اب نمیخوره و میگه دهن خورده...
ب سلامتی رفیقایی ک اتیش معرفتشون جنگل بی معرفتارو خاکستر کرده...
ب سلامتی سیگارم ک حداقل اینو میدونم ک قبل از خودم لبهای هیچکس بهش نخورده...
ب سلامتی سیگارم ک یادم داد عاقبت سوختن واسه کسی زیر پا له شدنه...
ب سلامتی رفیقم ک میاد سره خاکم ولی نمیتونم جلوش پاشم اما خیالم راحته ک خاک زیر پاشم...
ب سلامتی اون سربازی ک تو پادگانه و موقع شام ب دوست دخترش فکر میکنه...اما دختره داره شام رو با یه پسره دیگه تو رستوران میخوره...
ب سلامتی سربازی ک انقدر نامه داد ک نامزدش عاشق پستچی شد...
ب سلامتی پسری ک فهمید عشقش با بهترین رفیقش دوست شده.زنگ زد و بهش گفت سلام ابجی...
ب سلامتی اونی ک سیگار نمیکشد چون داره ی عمر از زندگی میکشه...
ب سلامتی اونی ک رفت و تنهام گذاشت ولی هنوزم تاریخ تولدش رمز گوشیمه...
ب سلامتی همه اونایی ک دلشون هوای اغوش عشقشونا کرده ولی جز زانوهای غم چیزی واسه بغل کردن ندارند...
ب سلامتی اون با مرامی ک تو دادگاه ب رفیقش گفت داداش رفاقت تاوان داره و منم دارم تاوانشو پس میدم.زندان ک چیزی نیست مال مرده.حرف اخرش این بود ک داداش حواست ب عشقم باشه. رو کرد ب عشقشو گفت عشقم منتظرم باش ولی وقتی از زندان برگشت با بغض گفت سلام داداش سلام زن داداش...
ب سلامتی پسری ک تو خیابون عشقش رو تو دست یکی دیگه دید و داد زد اهای غریبه مواظب عشقم باش.دختره هم با انگشت پسره رو نشون دادو گفت میشناسیش انگار دیوونست...
ب سلامتی اعدامی ک جرم رفیقشو گردن گرفت و پای چوبه دار گفتند حرف اخر؟؟گفت ب رفیقم بگید از دستم بیش از این بر نیمد...
ب سلامتی خدا ک همه ارزوهامو جلو چشام پرپر کرد تا عظمتشو نشونم بده...
ب سلامتی پسری ک ب دوست دخترش گفت اگه بری میشی اسم دخترم اگه بمونی میشی مادرش...
ب سلامتی کسی ک وقتی بغلش کردم تمام بدنم لرزید ن بخاطر عشق بازی و هوس بازی... از ترس ی روز نبودنش...
ب سلامتی رفیقایی ک تاریخ انقضا ندارند...
ب سلامتی سربازی ک پنجاه و پنج دقیقه تو صف ایستاد تا پنج دقیقه صدای عشقشو بشنوه ولی چیزی نشنید جز مشترک مورد نظر در حال مکالمه میباشد...
ب سلامتی اونایی ک رفتن سربازی و عشقشونم رفت با یکی دیگه...
ب سلامتی سربازی ک سرپست تفنگ بغل کرده و تو فکره عشقشه ولی عشقش تو بغل یکی دیگه خوابه...
ب سلامتی سربازی ک رفت خدمت مرد بشه اومد دید عشقش زن شده...
ب سلامتی سربازی ک ب خوشحالی میخواست ب عشقش بگه خدمتش تموم شده ولی فهمید عشقش مادر شده...
ب سلامتیه همه خوبا.گلچینا.خسته ها.مشتیا.باادبا.بامراما.ب درد بخورا.سینه سوخته ها.جیگردارا...
ب سلامتی خودمون.سلامتی عاشقای بی نشون.سلامتی اسکولای این کهکشون.سلامتی اون دلای مهربون.سلامتی اونایی ک دزدکی رفتند تو دلمون.سلامتی کسایی ک روز قیامت فقط زمین ازشون شاکیه اونم بخاطر سنگینیه معرفتشون...سلامتی همه رفیقایه با مرام...
ب سلامتی اونایی ک ساکن طبقه اخر برج معرفتند اما با طبقه همکفیها میپرند...
ب سلامتی پت و مت ن بخاطر اینکه خنده دار بودند بخاطر اینکه تا اخرش با هم بودند...
ب سلامتی اونی ک عاشق سفر بود ولی همسفر نداشت...
ب سلامتی گاو ن بخاطر اینکه شیرشو ما میخوریم بخاطر اینکه نمیگه من میگه ما...
ب سلامتی اونی ک تو خیالمونه اما بیخیالمونه...
ب سلامتی بچه ها قدیم ک با ذغال واس خودشون سیبیل میکشیدند تا مثل باباشون بشند ن بچه های حالا ک زیر ابرو بر میدارند تا مثل ماماناشون بشند...
ب سلامتی نهنگ ک گنده لات دریاست...
ب سامتی دریا ک همه با لبش خاطره دارند...
ب سلامتی کسی ک نفس میکشید اما هم نفس نداشت...
ب سلامتی کسی ک باخت تا رفیقش برند ه بشه...
ب سلامتی کسی ک کم برداشت اما کم نزاشت...
ب سلامتی با ارزشترین پول دنیا تومن چون هم من توشم و هم تو...
ب سلامتی اون دختری ک زیر بارون خیس میشه اما عشقشو با هیچ ماشین مدل بالایی عوض نمیکنه...

بسلامتیه همه سپاس

RE: بسلامتی... - ♥CRAZY G!RL♥ - 06-04-2014

ب سلامتیــــــــ تو به خاطر اینکه خیلی عالی بود

RE: بسلامتی... - *mehrzad* - 06-04-2014

خیلی خوب بود.واقعا دستت درد نکنه

RE: بسلامتی... - ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘ - 06-04-2014

به سلامتی خودم ؛ چراشو نپرس ، اشکت درمیاد !

RE: بسلامتی... - ✘PETER✘ - 06-04-2014

خیلی قشنگ بود ممنونم

RE: بسلامتی... - ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ - 31-05-2014

(06-04-2014، 17:45)ᗩ☂ᕮℱᕮᕼ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به سلامتی خودم ؛ چراشو نپرس ، اشکت درمیاد !
نپرسیدم:|

RE: بسلامتی... - ~ArTaBaNoOs~ - 31-05-2014

دمت گرم
عالی بودن

RE: بسلامتی... - ❤R@TA❤ - 31-05-2014

به سلامتیشون . . .
مرسی خیلی قشنگ بودن Heart

RE: بسلامتی... - .-Forbidden_Love-. - 01-06-2014

بسلامتی خودم و عشقمHeart