12-07-2012، 13:37
من در کتاب کاملا ضد هیتلری امپراطوری هیتلر خواندم مردم و دیگر سیاست مداران امریکا تا حمله ساختگی یا تحمیل شده ی پرل هابر مخالف جنگ بودند
|
نظرتون در مورد روزولت چیه؟ |
||||||||||||||||||||||||||||||||
12-07-2012، 13:37
من در کتاب کاملا ضد هیتلری امپراطوری هیتلر خواندم مردم و دیگر سیاست مداران امریکا تا حمله ساختگی یا تحمیل شده ی پرل هابر مخالف جنگ بودند
12-07-2012، 13:40
یه چیزی در ظاهرش هست که نشون میده فرد بد قلبی نیست ولی انصافا به چهره استالین یا هیتلر نگاه می کنی آثاری از عقده یا کینه یا خشم رو می بینی یا چرچیل آثار موذی گری وتوطئه.
12-07-2012، 13:42
خب فرید راست میگه این ادم خیلی طرفدار صلح جهانی بوده!
استالین که خیلی چهره اش اروم به نظر میرسه
این دیگه چه روشی برای شناخت افراد است اینجوری میگین چون معمولا ما هیتلر را در حال نعره زدن دیدیم این یه عکس که در حال ارامش است (12-07-2012، 13:42)sp_go نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این چه صلحی است که در ان حقوق افراد از انها گرفته میشه
12-07-2012، 13:44
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-07-2012، 13:46، توسط FARID.SHOMPET.)
(12-07-2012، 13:40)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خیلی باحال گفتی. اره راست میگی. چرچیل که توی همه نگاره های یک جوری افتاده انگار که کلاه برداره. نقل قول: این چه صلحی است که در ان حقوق افراد از انها گرفته میشهنه این که هیتلر خیلی ادم صلح جویی بود. روزولت یک وطن پرست راستین بود. اون خوب مردمش رو می خواست و خیلی دوستدار داشت بین مردم امریکا. و این که به المان اعلام جنگ کرد تقصیر ژاپن و چرچیل بود.
12-07-2012، 13:48
از اینم خوشم نمیاد.هیتلر بارها از روزولت درخواست کرد که میان آلمان و انگلیس میانجی گری کند ولی روزولت درخواست هیتلر رو رد کرد و جلوی صلح رو گرفت.
12-07-2012، 13:49
ببین فرهاد جان. راست میگی. ولی دقیقا روشن نیست که قضیه از چه قرار بوده. باید یک سندی چیزی رو بشه که بگه دقیقا مشکل از کجا بوده.
12-07-2012، 13:52
سند و مدرک کاملا مشخصه و موجود هست فرید جان.نطق سخنرانی هیتلر در رایشتاگ الان هم موجود هست.در ضمن در کتاب جهان پس از نبرد استالینگراد هم به این نکته اشاره کرده ولی الان دقیقا صفحش یادم نیست
12-07-2012، 13:55
نقل قول: این دیگه چه روشی برای شناخت افراد استاین روشو فرید یادم دادیادته گفته بودش چون قذافی چهره اش زشته آدم بدیه من هم گفتم قیافه اینارو بررسی کنم.به این نتیجه رسیدم عوضش روزولت با استفاده از جامعه ملل قصد بقای صلح رو داشت.تنها کسی که قبل جنگ به رزمایش های جنگ طلبانه نمی پرداخت وحرفی از جنگ نمی زد امریکا بود. هیتلر واستالین به خصوص هیتلر با مارش های نظامی متعدد وسخنرانی های آتشین وبا اراده اش کاملا عظمش رو برای جنگ نشون می داد. چرچیل هم در سخنان پیش از جنگش جنگ رو پیش بینی می کردمعلومه که چرچیل بی تقصیر نبوده وگرنه مگه نوستراداموس بوده که پیش گویی می کرده.
12-07-2012، 13:57
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-07-2012، 13:59، توسط FARID.SHOMPET.)
نقل قول: سند و مدرک کاملا مشخصه و موجود هست فرید جان.نطق سخنرانی هیتلر در رایشتاگ الان هم موجود هست.در ضمن در کتاب جهان پس از نبرد استالینگراد هم به این نکته اشاره کرده ولی الان دقیقا صفحش یادم نیستبله. ولی منظورم اون نبود. منظور من این هست که چرا باید روزولت این کار رو بکنه؟! باید دلیل این پیدا بشه. از دید من دستان پشت پرده بوده. برنامه ی رهبران جنگ یا یه همچین چیزی هم که اون شبکه من و---ت-و گذاشت رو هم که دیدم بازم راضی نشدم که روزولت به خواسته خودش این کار رو کرده. البته بعید نیست که روزولت برای این که امریکا رو جلو بیندازه با بریتانیا همکاری می کرد.(بعید که چه عرض کنم به راستی همین جوری بوده که با المان دشمنی می کرده و یک جورایی از همون نخستش زیاد بی طرف نبود) نقل قول: یادته گفته بودش چون قذافی چهره اش زشته آدم بدیهاره خودم خوب یادمه. اخه یکی بره نگاره های جوانی غذافی رو نگاه بکنه با پایان عمرش مقایسه بکنه درست مانند حدیث های کتاب قران شده بود حکایتش. که ادم های بد جنس و پست در این دنیا ممکنه چهره خودشون رو از دست بدن. یادم هست که یک روان شناس هم که از دوستان ما بود در این مورد گفت که خیلی ها اعتقاد و باور دارن به این که کار های ادم بر روی چهره ادم تاثییر داره. شاید منطقی براش هنوز به طور کامل پیدا نشده باشه ولی فلسفش هست.
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|