20-03-2014، 11:15
مواد لازم برای چهار نفر:
كره سه قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده دو عدد
فیله ماهی دودی یا بخارپز بدون استخوان 200 گرم
تخممرغ كمی زده شده شش تا هشت عدد
پیازچه خرد شده سه قاشق غذاخوری
پودر فلفل سیاه و نمك به میزان لازم
طرز تهیه:
نیمی از كره را در تابه داغ كنید و پیاز را در آن بریزید تا طلایی شود. فیله ماهی خرد شده را به پیاز اضافه كنید و خوب هم بزنید.
سپس تخممرغ های زده شده را درون تابه بریزید و هم بزنید. وقتی تخممرغها كمی خودش را گرفت بقیه كره را به آن بیفزایید و از روی حرارت بردارید. نمك، فلفل و پیازچه را به آن افزوده و دوباره آن را مخلوط كنید.
به جای فیله ماهی دودی یا بخارپز میتوانید از كنسرو ماهی استفاده كنید.
كره سه قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده دو عدد
فیله ماهی دودی یا بخارپز بدون استخوان 200 گرم
تخممرغ كمی زده شده شش تا هشت عدد
پیازچه خرد شده سه قاشق غذاخوری
پودر فلفل سیاه و نمك به میزان لازم
طرز تهیه:
نیمی از كره را در تابه داغ كنید و پیاز را در آن بریزید تا طلایی شود. فیله ماهی خرد شده را به پیاز اضافه كنید و خوب هم بزنید.
سپس تخممرغ های زده شده را درون تابه بریزید و هم بزنید. وقتی تخممرغها كمی خودش را گرفت بقیه كره را به آن بیفزایید و از روی حرارت بردارید. نمك، فلفل و پیازچه را به آن افزوده و دوباره آن را مخلوط كنید.
به جای فیله ماهی دودی یا بخارپز میتوانید از كنسرو ماهی استفاده كنید.