28-02-2014، 14:46
پیش هیچ آدمی ب خطاهایت عتراف نکن!
آدمها جنبه ندارن ژست خدایی برایت میگیرند...
|
عادت دختراااا (+۱۸) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
پیش هیچ آدمی ب خطاهایت عتراف نکن!
بحث دختر یا پسر بودن نیست
سخت شده پیدا کردن رابطه ی عاطفی ولی بدون لش بازی
01-03-2014، 14:08
دیگر به هوای نازت
هیچ مردی سر به بیابان نمی گذارد ! ساده ای لیلی جان…!؟ اینجا مردها با یک کلیک روزی هزار بار عاشق می شوند…!!
به لیلی گفتند از مجنونت چه خبر؟
گفت:هیس!من با فرهاد شمالم! هی...تویی که به توان رسوندمت و حالا واسه من ادم شدی.... خیلی راحت میبردمت زیر رادیکال...هنوز بودنت به من وابستس
01-03-2014، 14:31
ب سلامتیه دختری که سر سفره عقد بجای گفتن با اجازه بزرگترا،
آروم گفت:با اجازه ی عشقم ک نذاشتن بش برسم...!
01-03-2014، 14:53
من خودم را به تو تقدیم کردم و تو مرا به هیچ فروختی …
چه معامله ی پایاپایی …
01-03-2014، 15:02
هی دختری که کار امروزت شده بازی با پسراااااا و با دراوردن اشکشون احساااس شاخ بودن بهت دست میده..
روزی مادر میشوی و گریه ی پسرت کمر را خم خواهد کرد....!
01-03-2014، 16:30
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بـِﮧ بَعضــیـآم بـآیَـנ گُـفـتــــ :دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ﺭَﻓﺘـے ؟دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بـِﮧ سَلامتـــــ ﻓَﻘَـﻂ ﺍَﺯ ﮐِﻨــآﺭ ﺑُـﺮﻭ ﻗﺎﻃـے ﺁכﻣآ ﻧَﺸــے !!!دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
01-03-2014، 16:37
به بعضیا هم باس گف :
رفتی؟! پس از توی جوب برو تا در جریان باشی!
01-03-2014، 16:40
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بـِﮧ بَعضــیـآم بـآیَـנ گُـفـتــــ :دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. یـِکے اَز شَـرایِـط نـآز کَـرנטּ ، نـآز بـودטּِ . . . !!!دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نـَﮧ تـ9ئـﮧ مِیمـ9טּ !!!
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
عادت کرده ام | |||||
>> شعر عادت رودها<< |