آبگوشت رسمی
ستاره تندرستی: *******
* چرا 3 ستاره؟ این آبگوشت حاوی دنبه و گوشت گوسفند است، بنابراین از نظر سلامتی مصرف آن توصیه نمی شود. همان آبگوشت معروف و کلاسیک خودمان است.
مواد اولیه
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر
گوشت گوسفند 600 گرم خرد کرده
دنبه 100 گرم
پیاز متوسط یک عدد، چهار قاچ شده
نخود و لوبیا سفید 150 گرم، خیسانده
گوجه فرنگی و سیب زمینی متوسط هر کدام دو عدد
لیمو امانی 2 عدد خیس کرده
زردچوبه یک قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه
اولین مرحله تهیه غذا را می توانید به دو روش انجام دهید:
- در روش اول گوشت، دنبه و پیاز را در یک قاشق غذاخوری روغن مایع 3-2 دقیقه تفت دهید. سپس زردچوبه و حبوبات را اضافه کرده و به اندازه ای آب جوش بریزید که روی مواد را به اندازه یک بند انگشت بگیرد. پس از آنکه غذا مجددا به جوش آمد. روی شعله ملایم و با در بسته 4-3 ساعت بپزید تا مواد کاملا پخته و نرم شود. در یک ساعت آخر رب گوجه فرنگی، سیب زمینی، گوجه فرنگی و لیمو امانی را اضافه کرده و نمک و فلفل غذا را اندازه کنید. هنگام سرو، آب آبگوشت را در 4 کاسه بریزید. دنبه را کوبیده و بین کاسه ها تقسیم کنید و روی هر کدام کمی دارچین بریزید. استخوان گوشت و تخم های لیمو امانی را جدا کرده و همراه حبوبات، نصف پیاز، سیب زمینی و گوجه فرنگی آنقدر بگوبید تا مواد له شده و به گوشتکوب بچسبد.
- در روش دوم گوشت، دنبه، حبوبات، پیاز و زردچوبه را 20 دقیقه روی شعله زیاد بجوشانید و کف گوشت را بگیرید. سپس شعله را کم کرده و ادامه پخت را به روش قبلی انجام دهید.
ستاره تندرستی: *******
* چرا 3 ستاره؟ این آبگوشت حاوی دنبه و گوشت گوسفند است، بنابراین از نظر سلامتی مصرف آن توصیه نمی شود. همان آبگوشت معروف و کلاسیک خودمان است.
مواد اولیه
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر
گوشت گوسفند 600 گرم خرد کرده
دنبه 100 گرم
پیاز متوسط یک عدد، چهار قاچ شده
نخود و لوبیا سفید 150 گرم، خیسانده
گوجه فرنگی و سیب زمینی متوسط هر کدام دو عدد
لیمو امانی 2 عدد خیس کرده
زردچوبه یک قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه
اولین مرحله تهیه غذا را می توانید به دو روش انجام دهید:
- در روش اول گوشت، دنبه و پیاز را در یک قاشق غذاخوری روغن مایع 3-2 دقیقه تفت دهید. سپس زردچوبه و حبوبات را اضافه کرده و به اندازه ای آب جوش بریزید که روی مواد را به اندازه یک بند انگشت بگیرد. پس از آنکه غذا مجددا به جوش آمد. روی شعله ملایم و با در بسته 4-3 ساعت بپزید تا مواد کاملا پخته و نرم شود. در یک ساعت آخر رب گوجه فرنگی، سیب زمینی، گوجه فرنگی و لیمو امانی را اضافه کرده و نمک و فلفل غذا را اندازه کنید. هنگام سرو، آب آبگوشت را در 4 کاسه بریزید. دنبه را کوبیده و بین کاسه ها تقسیم کنید و روی هر کدام کمی دارچین بریزید. استخوان گوشت و تخم های لیمو امانی را جدا کرده و همراه حبوبات، نصف پیاز، سیب زمینی و گوجه فرنگی آنقدر بگوبید تا مواد له شده و به گوشتکوب بچسبد.
- در روش دوم گوشت، دنبه، حبوبات، پیاز و زردچوبه را 20 دقیقه روی شعله زیاد بجوشانید و کف گوشت را بگیرید. سپس شعله را کم کرده و ادامه پخت را به روش قبلی انجام دهید.