طرز تهیه آبگوشت - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه آبگوشت (/showthread.php?tid=85209) |
طرز تهیه آبگوشت - ( lιεβ ) - 03-02-2014 آبگوشت رسمی ستاره تندرستی: ******* * چرا 3 ستاره؟ این آبگوشت حاوی دنبه و گوشت گوسفند است، بنابراین از نظر سلامتی مصرف آن توصیه نمی شود. همان آبگوشت معروف و کلاسیک خودمان است. مواد اولیه مواد لازم برای 4 تا 6 نفر گوشت گوسفند 600 گرم خرد کرده دنبه 100 گرم پیاز متوسط یک عدد، چهار قاچ شده نخود و لوبیا سفید 150 گرم، خیسانده گوجه فرنگی و سیب زمینی متوسط هر کدام دو عدد لیمو امانی 2 عدد خیس کرده زردچوبه یک قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری طرز تهیه اولین مرحله تهیه غذا را می توانید به دو روش انجام دهید: - در روش اول گوشت، دنبه و پیاز را در یک قاشق غذاخوری روغن مایع 3-2 دقیقه تفت دهید. سپس زردچوبه و حبوبات را اضافه کرده و به اندازه ای آب جوش بریزید که روی مواد را به اندازه یک بند انگشت بگیرد. پس از آنکه غذا مجددا به جوش آمد. روی شعله ملایم و با در بسته 4-3 ساعت بپزید تا مواد کاملا پخته و نرم شود. در یک ساعت آخر رب گوجه فرنگی، سیب زمینی، گوجه فرنگی و لیمو امانی را اضافه کرده و نمک و فلفل غذا را اندازه کنید. هنگام سرو، آب آبگوشت را در 4 کاسه بریزید. دنبه را کوبیده و بین کاسه ها تقسیم کنید و روی هر کدام کمی دارچین بریزید. استخوان گوشت و تخم های لیمو امانی را جدا کرده و همراه حبوبات، نصف پیاز، سیب زمینی و گوجه فرنگی آنقدر بگوبید تا مواد له شده و به گوشتکوب بچسبد. - در روش دوم گوشت، دنبه، حبوبات، پیاز و زردچوبه را 20 دقیقه روی شعله زیاد بجوشانید و کف گوشت را بگیرید. سپس شعله را کم کرده و ادامه پخت را به روش قبلی انجام دهید. RE: طرز تهیه آبگوشت - ZAHRA LOVE 1D - 06-02-2014 آبگوشت دوس ندارم! RE: طرز تهیه آبگوشت - میترا233 - 06-02-2014 (06-02-2014، 0:58)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منم همینطور |