29-06-2012، 11:38
اون لینکو خوندم اون لینک هم همانند کتاب های دیگر ومعتبر در مورد بارباروسا نوشته بود ودلیلی بر حمله شوروی به آلمان ذکر نکرده بود اگر ذکر کرده اون قسمت رو اینجا پیست کنید.
به نظر من مردم بروند وکتاب های معتبر بخوانند نه ماهنامه تخیلی نازی سنتر وبعد قضاوت کنند.مردم ایران خودشون آگاهند ومی فهمندحقیقت چیه
نقل قول: برای من هیچ ارزشی ندارد که شما باور کنید یا خیر چون که شما شخصیتی هستید که به جز استدلال های من در آوردی تان باوری ندارید و جاهلانه بر ادعاهای واهی خویش پافشاری می کنید عقل هم که تعطیل!مسئله اینجاست که این حرف حرف فقط شخص شماست وکل دنیا در مورد مقصر بودن هیتلر مطمئنند ودر این باره تحقیق هاهم شد.فقط برخی افراد عجیبی که سنگ نازیسم رو به سینه می زنند با نوشتن داستان هایی این مورد رو مطرح می کنند.
نقل قول: می دانم که اگر شخص استالین از قبر بیرون بیاید و شهادت بدهد که قصد حمله به آلمان را داشتهخوبه ما نوشته های استالین رو نخونید اون انقدر قبل د جنگ خواهان دوستی با آلمان بود که حتی خودش هم رفت وپیمان ضد تجاوز رو امضا کرد ولی هیتلر نیامد(دلیلی دیگر بر خیانت هیتلر).استالین محموله های ژاپن,مواد خام وتدارکات به آلمان رساند وحتی هیتلر را الگوی حکومت داری قرار داد وهمان گونه که هیتلر روهم را کشت استالین کایروف را کشت وگردن توطئه گران انداخت وکشور رو پاکسازی کرد(البته هیتلر به این اندازه در زمینه پاکسازی جنایت نکرد چون مردم آلمان وطن دوست تر از شوروی بودند).
به نظر من مردم بروند وکتاب های معتبر بخوانند نه ماهنامه تخیلی نازی سنتر وبعد قضاوت کنند.مردم ایران خودشون آگاهند ومی فهمندحقیقت چیه