امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چگونگی مردن وزنده شدن مردگان درقیامت

****خوب آقا وحید اینم اثبات .****

ولی من میخوام همینجا یک نصیحت خواهرانه بهت بکنم :

البته اگر مسلمونی بهت میگم بهتره بخاطر این حرفت هرچه زودتر توبه کنی چراکه شایدخدا ازتو ناراحت شده باشه . قبل از اینکه بخاطر گفتن این حرف که ازکجا معلوم که سخنان قرآن راست باشه و ساخته ی دست انسان نباشه بلایی سرت بیاد زودتر توبه کن . البته اینم بگم که من اینو بخاطر خودت میگم چون نگرانتم عزیزم .

امیدوارم همیشه سالم باشی وخدا خودش هم تو وهم من وهمه ی انسانها رو به راه راست و درست هدایت کنه ونگذاره شیطان به دلهای ما راه پیداکنه . آمین .

بازهم ممنونم

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چگونگی مردن وزنده شدن مردگان درقیامت  5

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
 سپاس شده توسط ☭Nicola☭ ، FARID.SHOMPET ، melodi+ ، sajede
آگهی
ایول آبجی پری من که کسی رو باورنداشتم باورت کردم تورو خوب دهن بعضیارو زدی دمت گرم 999999
:301: باشه پدرجان نصیحت بسه دیگه خسته شدم من درست بشونیستم:306:
پاسخ
 سپاس شده توسط پریا2 ، sajede
(24-06-2012، 14:03)vampire girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به نظر من دنیای دیگه ای وجود نداره!چون ما هرکاری توی این دنیا میکنیم به خودمون برمیگرده!اگرم وجود داشته باشه فقط بهشت هست البته بگم که این نظر شخصیه منهSleepyبعدشم کسی تاحالا نرفته قیامت ببینه اونجا چه شکلیه و بیاد به ما بگه!
سودا جون رو چه حسابی این حرف رو میزنی؟تحقیق کردی؟ولی من فکر میکنم گفته هات بر پایه حدس و گمان و فرضیه سازی شخصی خودت باشه

اقا وحید شما باید اول قران بهتون ثابت بشه.که درسته یا نا درسته.خوبه که به تقلید از حرفای دیگران دینتو نمیسازی.
میدونی ایمان یعنی چی؟؟؟یعنی تفکر و یور قلبی و عقلی.یعنی یقین داشتن.تو به دینت به قران ایمان نداری که میگی ساخته دست بشره1400 سال پیش دانش بشری در چه حدی بوده؟در چه حدی بوده که قران به اون عظمت رو بنویسه؟قران به پیامبر ما نازل شده یعنی از سطح بالا به سطح پایین برای بشر اورده شده برای درک بهتر .مطمئن باش اگه قران ساخته دست بشیت بود.ابر قدرت های جهانی برای حکومت کردن بر مر دم از طریق همین قران که خیلی ها قبولش دارن برای در مشت گرفتن مردم هدایت اونها برای قرار دادن در مسیر دلخواهشون استفاده میکردن.تا حالا فکر کردی چرا اینکارو نکردن؟؟چون نمیتونن.توان حرف زدن به شیوه ی قران رو ندارن.
همین مولانایی که ازش حرف میزنی برو ببین چند تا شعر در مورد مدح و ستایش پرور دگار و پیامبران سروده.همین طور که میدونی حافظ هم حافظ قران بوده.
امیدوارم اگر حرام برات قابل قبول بوده بهش فکر کنی و کور کورانه راجع به هی چیز قضاوت نکنیSleepy
پاسخ
 سپاس شده توسط پریا2 ، ☭Nicola☭
خودقرآن جواب همه سوالات وابهامات مارو داره ولی بعضیا نمی خونن که فقط اسمی میگن مسلمونیم Confused

پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، sajede
به به چه کپی پیست هایی میکنین شما هاBig Grin
پاسخ
 سپاس شده توسط پریا2 ، ☭Nicola☭ ، melodi+ ، sajede
قابل شما رو نداره علی جان . باید جواب بعضیا رو داد اگه اینارو جواب براش گذاشتم کار من نبوده مطمئن باش خدا خواسته که جواب بگیره . قرآن کلام من که نیست . کلام خداست خودشم بهتر میدونه چکارکنه ما وسیله ایم . Undecided

پاسخ
 سپاس شده توسط sajede
بله علی جان کپی پیست یاغیره خوبه پریا جوابشو داد راستی چندسالته به بلوغ رسیدی؟منم نرسیدم توکه میتونی اینقدرخوب حرف بزنی میومدی جواب اینومی دادی که داشت به کتاب آسمانیمون توهین می کردعزیزم مسلمونی یعنیUndecided
پریا دستت درد نکنه خیلی خوب جوابشودادیBig Grin
سلام دوستان من امیررضا هستمو13سالمه وبچه ی خیلی خیلی شوخی هستم

......................برای سپاس از دکمه ی سپاس استفاده کنیدBig GrinBig Grin.....................
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، پریا2
هیچ توهینی در کار نبود
ایشون سوال کردن و دوستان هم لطف کردن جواب دادن
اتفاقا کار درستی کردن که ابهاماتی که براشون پیش اومده بود رو سوال کردن
با این حرفاتون ملت از اسلام زده میشن
پریا2 این چه حرفیه که میگی توبه کن خدا ببخشدت؟؟؟
مگه سوال کردن توبه میخواد؟؟؟
امیدوارم وقتی میخواید کاری رو درست کنید خراب ترش نکنید.
پاسخ
 سپاس شده توسط ☭Nicola☭ ، vahidnet66 ، پریا2
(26-06-2012، 17:00)vahidnet66 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مسلمان بودن من یا نبودن من فکر نمیکنم تاثیری رو جواب بخاد بذاره ، چون اینجا بحث شد سوال کردم من نمیخام به کسی یا به مذهب خاصی کنم توهین کنم.(قابل توجه سنیتا خانوم اگه تو یک موضوعی جنبش رو نداری بهتره شرکت نکنی و در ظمن یکی از برق اینو بکشه خودت رو ناراحت نمیخاد بکنی مسولین پیگیری کنن)

بعدشم پریا2 هنوز سوال من رو جواب ندادی که، یه سوال دیگه میپرسی چرا فکر میکنی من مسلمون نیستم؟

شاهنامه ،مولانا یا خیلی چیزای دیگه هست که هم اندازه با قران یا بالا تر ازون ارزشمندند ولی اهمیتی که قران داشت اونا نداشتند تو جامعه میدونی چرا؟

اگه بر اساس نظر Nicola
قرآن کتابی است که در هر موقعیت ودر هردوره وقرنی مورد استفاده بشر است وبشر با وجود پیشرفت های فراوان هنوز به نکات آن نیازمند است.کتاب های باستانی دیگر امروز کاربردی
ندارند وآنهایی هم که باقی مانده اند تحریف شده اند تا امروز مورد استفاده اند ولی قرآن از باستان تا به امروز بدون تحریف راه نمای بشر وکتابی کامل بوده.

چرا ایران این سرنوشتشه و کشورای کمونیست یا بی دین وضعیت بهتری دارن.
دین یک سیاسته دسته بشرتا مردم معمولی رو کنترل کنه.نمیذاره شک کنن تو دینشون پاشون رو از خط قرمزایی که دارن فراتر بذارن.
تا حالا به خودت اجازه دادی که یک بار بگی قبول من مسلمونم ولی چرا مسلمون چرا قران باید فکر کنم از طرف خدا باید باشه .

حضرت محمد سیاست مدار بزرگی بود و شخصیتش قابل احترامه که تونست عربستان رو قطب گردشگری کنه و نسلش رو بیمه کنه
یک سوال این ادعیه ها مثل کمیل یا دعای توسل چه فرقی با قران دارن از لحاظ ساختاری یعنی آیا میشه مثل اونا دوباره گفت.؟؟؟
و چرا فکر میکنی نمیشه قران رو تحریف کرد؟ آقای Nicola

به نظرشما نظری که ایشون درمورد ایران وکشورهای کمونیست داده وهمینطور درمورد حضرت محمد که گفته سیاستمداربزرگیه سواله یا اینجورسوالا برای منحرف کردن اذهان مردمه؟ ایشون سوالاتشون روجوری مطرح کردند که واقعا هرآدم معتقدی ناراحت میشه حضرت محمد البته سیاست داشتندولی سیاستشون این نبودکه خودش قرآنوبیاره وبه دروغ بگه خداگفته . حضرت محمد که همه می دونند بی سواد بوده چطورمیتونه چنین آیاتی رو اونهم بصورت اشعاری بسیار زیبا بیاره؟ . ایشون با این طرز گفتنش میخوادبگه حضرت محمدخودش باسیاستش قرآنوگفته یا اونجا که میگه چرا نمیشه قرآنو تحریف کرد. خودخداگفته هیچکس نمیتونه یک آیه مثل آیات قرآن بیاره . ایشون یعنی میخوادبگه که آیات قرآنو عوض کردند. شما این حرفشوقبول دارید؟ من دلایل محکمی براش آوردم که قانع بشه قرآن صحت داره وحتما دلایلی هم بزودی براش میارم که ثابت بشه قرآن تحریف نشده ولی امیدوارم خداکمکش کنه چون ایشون فکرمیکنم ذهنیت بدی درموردآیات قرآن داره من خودم باتعصبات بی جا مخالفم ولی آیات قرآن آیات حق هستندوتاحالاکسی نتونسته تحریفشون کنه ومن باید اینوثابت کنم
منهم اگرگفتم بره توبه کنه بخاطر خودش بود اگه میدونه حرفش بی منظوربوده که دیگه خودش میدونه وخداش

پاسخ
 سپاس شده توسط ☭Nicola☭ ، FARID.SHOMPET ، melodi+
خوبه حرف دذلش رو زد.اما بعضی انسان ها همون طور که پریا هم گفت فقط ظاهری مسلمونند و خودشون رو ظاهری موافق نشون می دن.امیدورام تمام کسانی که در این زمینه شبهه دارن آگاه بشن
"دختر و افسر مرزی"

((...زنده باد صلح بین المللی,مرگ بر جنگ افروزان...))
استالین_آخرین سخنرانی سال 1952
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، پریا2

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  آيا در بهشت يا جهنم مردگان همدیگر را می شناسند؟
  علت و چگونگی ماجرای مباهله پیامبر ( ص) چه بود؟
  چگونگی حرام شدن شراب
  چگونگی دعا كردن بر امام زمان (عج)
  چگونگی مرگ یزید
  چگونگی شهادت حضرت فاطمه زهرا
  چگونگی رسیدن به رحمت الهی
  چگونگی نام گذاری امام علی (ع)
Rainbow چگونگی ورود حضرت فاطمه علیهاالسلام به محشر
Rainbow چگونگی آفرینش انسانها

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان