امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چگونگی مردن وزنده شدن مردگان درقیامت

(24-06-2012، 22:08)پریا2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2012، 21:44)Hamidreza21 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا كه فكر ميكنم

كم كم بايد نماز بخونم ConfusedConfusedConfused

يه سوال اgه من الان بميرم مثلا تا قيامت ٥٠٠٠ سال مونده
من ميرم دوزخ تو جهنمش ( مثال )
يعني ٥٠٠٠ سال اون جا هستم
ولي كسي كه همون قيامت ميميره و جهنميه ٥٠٠٠ سال كمتر از من عذاب ميكشه
عدالت ؟؟؟؟؟؟

اگرقرارباشدهردوصوریعنی برای مردن وزنده شدن پشت سرهم قرارگیرندوبه صدا درآیندآنگاه تبعیض بین آدمیان خواهدبود تبعیض انکه عده ای ازقبل دربرزخ بوده اندواگرجزا وپاداشی داشته اندگرفته اندوحال آن دسته که تازه مرده اند نمی شود که پاداش وجزای خودرا بگیرند. لذا باید این را درنظرگرفت که خداوند عادل است ودر عدالتش شکی نیست وعدالت خداونددراین است که حکمش برای همگان مساوی است پس:
آنچه من از تفاسیر و مطالب دیگری که خوانده ام دریافتم چنین است:

آنان که قبلا مرده اند دربرزخ به حساب اعمالشان رسیده اند وآنان که حال به دست صور جان دادند حال نوبت اینان است که به اعمالشان دربرزخ که روحا انجام می شود رسیدگی گردد. یعنی اینکه :

برزخ مکانی برای ارواح است وجسم درآنجا وجودنداردوثواب وعقابها برای ارواح می باشد . لذا ارواح سابق با ارواح جدید دریک جا جمع می شوند آنگاه پس ازچندسال حضرت اسرافیل علیه الرحمه درصورخودمی دمدوارواح به فرمان الهی به اجسام خودباز می گردند وازنو زنده وبرانگیخته می شوند. امیدوارم جواب گرفته باشید
اگرچیزی رامتوجه نشدیدمی توانم توضیح دهم.

ببخشيد خودم جواب رو ميدونستم
ماه ها قبل تحقيق كرده بودم
در برزخ زمان معنا ندارد
يعني شما كه نه ...... من اgه بميرم بعد از ٧ روز وارد برزخ ميشم
ولي زماني كه من در برزخ مانده ام و انسان هاي اوليه و كسي كه با صداي اسرافيل ميميرد ، يكي است

ببخشيد خواستم اgه بقيه خواستن بدونن ببينن
اگه بمونی میشی اسم همسرم Heart
اگه بری میشی اسم دخترم Heart
پاسخ
 سپاس شده توسط پریا2 ، sajede
آگهی
(24-06-2012، 11:52)vahidnet66 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون ادما کیا هستن اونوقت نازنین 2

همونا دیگه Wink خودت که میدونی الان میگن سیاسیش نکن Tongue
:301: باشه پدرجان نصیحت بسه دیگه خسته شدم من درست بشونیستم:306:
پاسخ
 سپاس شده توسط پریا2
یه سوال چه دلیل قانع کننده ای هست که بشه اثبات کرد که قران ساخته دست بشر نیست و از طرف خدا نازل شده؟Huh
پاسخ
 سپاس شده توسط پریا2
(25-06-2012، 23:28)vahidnet66 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سوال چه دلیل قانع کننده ای هست که بشه اثبات کرد که قران ساخته دست بشر نیست و از طرف خدا نازل شده؟Huh

اول من یک سوال ازشما دارم: مسلمانید؟

حتما به این سوالم پاسخ بده . اما هردینی که داری به من ثابت کن که گفته کتابش درسته . وثابت کن که دینت واقعا ازطرف خداست

واما من حتما جواب این سوالتوخواهم دادو بدون من اعتقاد دارم که قرآن واقعا ازطرف خداست وگفته هاش درسته وبایدبه توثابتش کنم

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چگونگی مردن وزنده شدن مردگان درقیامت  3

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
 سپاس شده توسط sajede ، melodi+
(25-06-2012، 23:28)vahidnet66 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه میتونی یه آیه مثل قرآن بیار!!

(23-06-2012، 22:20)vahidnet66 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سنیتا خانوم دین یک موضوع شخصیه بهت حق میدم و باورات رو نمیتونم زیر سوال ببرم ولی اگه بدون تعصبات مذهبی دوست داری در این مورد صحبت کنیم من حاضرم ، شاید من اشتباه میکنم در باره این مسئله ولی شایدم تونستم قانعت کنم.

میتونی من رو قانع کنی؟؟؟؟
پاسخ
گفتم اول جواب بده که دینت چیه ؟

پاسخ
 سپاس شده توسط AmIn-1283 ، sajede
دردو به همگی
چرا اینجا انقدر شلوغه
چی شده؟
پاسخ
(26-06-2012، 10:23)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دردو به همگی
چرا اینجا انقدر شلوغه
چی شده؟

حمیدباید جواب این وحیدو بدیم . میگه ازکامعلومه که قرآن ازطرف خداست وساخته ی دست بشر نیست

پاسخ
 سپاس شده توسط sajede
یعنی شما به وجود خدا هم شک داری

همون طور که در سوره ی یوسف اومده
ما این قران را فرستادیم تا بیانیشند
خوب انسان که نبوده معلومه خدا بوده
واینکه همه میدونن قران از طرف خدا بر حضرت محمد (اللهم صلی علی محمد و ال محمد) نازل شده
به این هم شک داری؟
پاسخ
 سپاس شده توسط پریا2 ، frozen✘girl ، sajede
آخه کسی که قرآنوقبول نداره تو براش از خود قرآن مثال میزنی؟ این اصلا قرآنوقبول نداره. میگه ساخته ی دست بشره

پاسخ
 سپاس شده توسط frozen✘girl ، sajede

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  آيا در بهشت يا جهنم مردگان همدیگر را می شناسند؟
  علت و چگونگی ماجرای مباهله پیامبر ( ص) چه بود؟
  چگونگی حرام شدن شراب
  چگونگی دعا كردن بر امام زمان (عج)
  چگونگی مرگ یزید
  چگونگی شهادت حضرت فاطمه زهرا
  چگونگی رسیدن به رحمت الهی
  چگونگی نام گذاری امام علی (ع)
Rainbow چگونگی ورود حضرت فاطمه علیهاالسلام به محشر
Rainbow چگونگی آفرینش انسانها

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان