24-06-2012، 22:47
(24-06-2012، 22:08)پریا2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2012، 21:44)Hamidreza21 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حالا كه فكر ميكنم
كم كم بايد نماز بخونم
يه سوال اgه من الان بميرم مثلا تا قيامت ٥٠٠٠ سال مونده
من ميرم دوزخ تو جهنمش ( مثال )
يعني ٥٠٠٠ سال اون جا هستم
ولي كسي كه همون قيامت ميميره و جهنميه ٥٠٠٠ سال كمتر از من عذاب ميكشه
عدالت ؟؟؟؟؟؟
اگرقرارباشدهردوصوریعنی برای مردن وزنده شدن پشت سرهم قرارگیرندوبه صدا درآیندآنگاه تبعیض بین آدمیان خواهدبود تبعیض انکه عده ای ازقبل دربرزخ بوده اندواگرجزا وپاداشی داشته اندگرفته اندوحال آن دسته که تازه مرده اند نمی شود که پاداش وجزای خودرا بگیرند. لذا باید این را درنظرگرفت که خداوند عادل است ودر عدالتش شکی نیست وعدالت خداونددراین است که حکمش برای همگان مساوی است پس:
آنچه من از تفاسیر و مطالب دیگری که خوانده ام دریافتم چنین است:
آنان که قبلا مرده اند دربرزخ به حساب اعمالشان رسیده اند وآنان که حال به دست صور جان دادند حال نوبت اینان است که به اعمالشان دربرزخ که روحا انجام می شود رسیدگی گردد. یعنی اینکه :
برزخ مکانی برای ارواح است وجسم درآنجا وجودنداردوثواب وعقابها برای ارواح می باشد . لذا ارواح سابق با ارواح جدید دریک جا جمع می شوند آنگاه پس ازچندسال حضرت اسرافیل علیه الرحمه درصورخودمی دمدوارواح به فرمان الهی به اجسام خودباز می گردند وازنو زنده وبرانگیخته می شوند. امیدوارم جواب گرفته باشید
اگرچیزی رامتوجه نشدیدمی توانم توضیح دهم.
ببخشيد خودم جواب رو ميدونستم
ماه ها قبل تحقيق كرده بودم
در برزخ زمان معنا ندارد
يعني شما كه نه ...... من اgه بميرم بعد از ٧ روز وارد برزخ ميشم
ولي زماني كه من در برزخ مانده ام و انسان هاي اوليه و كسي كه با صداي اسرافيل ميميرد ، يكي است
ببخشيد خواستم اgه بقيه خواستن بدونن ببينن