موضوعها: 640
سپاس ها 2510
سپاس شده 13110 بار در 2372 ارسال
حالت من: هیچ کدام
موضوعها: 587
سپاس ها 5094
سپاس شده 5261 بار در 1566 ارسال
سپاس شده توسط | |
|
موضوعها: 30
سپاس ها 6560
سپاس شده 11893 بار در 7105 ارسال
خیلی باحال بود:cool:
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
سپاس شده توسط | |
|
موضوعها: 661
سپاس ها 1579
سپاس شده 6378 بار در 2578 ارسال
سپاس شده توسط | |
|
موضوعها: 1,830
سپاس ها 29715
سپاس شده 18035 بار در 7875 ارسال
سپاس شده توسط | |
|
موضوعها: 4
سپاس ها 619
سپاس شده 721 بار در 519 ارسال
عالی بود
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
می بخشم کسانی که هر چه خواستند بامن با دلم با احساسم کردند
ومرا در دور دست خودم تنها گذاردند ومن امروز به پایان خودم نزدیکم
پروردگارا به من بیاموز در این فرصت حیاتم اهی نکشم برای کسانی که دلم را شکستند
یاد ان دوران خوش باد
نمیدانم چرا منو بردی از یاد
الان هر جا هستی با هر که هستی
ارزو دارم باشی همیشه شاد
سپاس شده توسط | |
|
موضوعها: 78
سپاس ها 1497
سپاس شده 2238 بار در 770 ارسال
عالی بود...ممنون
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@.:;@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@r;r@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@r;@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@r;i:;@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@;;r9r:,@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@.;iS2S:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@,:55iS:,@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@.,;222is,:;@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@,:i2s;Xr;,@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@.:r;25s2S;;. @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ rsrr5i52r:r,,@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@::rr22S23i;s;. @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@r;ri;rXSSiSrr:;:;@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ :;ssirri22srrr;;; @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ,irsr552rir,;r;ri@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@,:rs;;SsSX9i;rirrrr@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@, rSsrriSS52sr:rr:r@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ .,:rrS5sSXs;rsriSr;,@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ :,;r55irs2iSiirrrr5XS;;@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@:SHS::55; X;. ,:;,ririsrSSi5s;;;;s5sSr;MAhGX;;::;iXsSss2S:SHH:HS:::5; 2 ,@@@@@@@ @@@@@@2ii5X25X53GhGG25X2X;,::; :;;isrsSSiSi5is;;;sSiiriBHGH3;;;;r2352X2X3h9AGhA952XXX:::,@@@@@@ @@@@@@9ii25i222AAAAAXXXXhr:r;s,.... :;;;,rsrrrS555XSssr;s22Xrs#BA#AsX3iS&hX3A&3G3GHAHAA29393;;,@@@@@@@@@ @@@@@@@@@X222hhMMBB#322GA2siXX:.;::,.,, :r;;,;rr;:S2sS55r;;;rS2irX@MM#Hs5iS2B&3&AGX&A&AAHBBX23h9s@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@239&ABMA99GGGrrriS, ,;;,... .;:::rXSirs2rrir::rr;i5ir2#MAMMs2iSsAh23G&333hHHBBAXhhs@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@hH&AHMGh2GArsiiS:.: ,,,,: .Sr;::rrs;ri2i2i:;r;rXSirhBHH#;r:2SrM&3iAAXA3A#BABHX2@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@aaa&&X2AGS;;i5:,.::..,..:S;;r::r;;s29SSi;rrsXXXss3@HA@Ss9irhhh#hH@@@@9A&HA@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@XA92XAAirriS;,.,;. .. ,;;:;rii;rs22S59rs;;i22S;5@#BMAi2si9hGH39G3XXX&2@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@XX3&srsSX:,:,;:....;rr;s5s;;2sihs;ir;sSiSSi####Hs552SGAhh3h2299@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@riGs;;sX;,,:;, ...;;:risiriX552;:r;;rS2Sii@#M#&53S2iA&h23G9r@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@:;;:i;.,::. .. :;;:isrsiirs5srrr;i5i2s5#M#M&S5si9AXG99@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@,;i, .,,,.,..;sr::;r;rrrSsriir:;:rSris5MBA#HssSr2&hX@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ..:.,,. :Gr::ri;rri33922rr;;s23is9@#M#GSis5SX@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@, ,....,;;;;;s22ss5irrSsrr2;ris;;X@A@#SrS2G@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@,.... ,:;:rSsirr52irSr;;;;risrsS##H#3ri@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ..., .:;;;;:55h:9rr:;;,;S5SrG@AH#HsSs@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ,,... :;:;:r;;;;sXXXXirs@@2@2Sr5##H#Grirs@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ .:,..,.;i;;;rssr;s2SsSs;;;;;Siir5#BMMArrsi@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ :,....:;;;;ssrrrs5S55i;;:,;5irr5@BB#AiSX; @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ :. . ,;;r:r5irri2Si2r;;r;rX22i9#BB#H252s;@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@..;::,.. :r;::;ir;:r5isSsrrr;s5Ssr2@#HBArisri3@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ,;,....,:::;siir;iSiii;;sS;i5;isi@#B#Ar52Ss3h@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@: .,i;..., .;:;,rrrSrriirs;:,rri55SSX#MHMMr;@@sxs@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@r,:;.,:,.@@@@@:,;r;r;;@@@@@;.:;r2s;i#@#B@Hi25SG32@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ r:,..:. .;;,rrr;@@@@@@@@@..rSsr;i#GABHi3SX9&5s@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@,r:.:;:, ,:,rh@@@@@@@@@@@@@@S5;;i#HH#Ar5iS2AS5S@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@;,,::,... .:, @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@s2#AH@;rs2r2Hh2S@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@,;5r,:::, ...@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@HA#Hi3SXSG3X3G@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@;;ri:.:,,. . @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@AAAirii5A&22X@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@;;r5; .,.. @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@,2iiS&G39XG@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@;s5i,...@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@i5AGhhXG@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@;:;s;, @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@X2h2239@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@5;;rr@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@5252.@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@Xi @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@h2,@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
موضوعها: 44
سپاس ها 1279
سپاس شده 1752 بار در 458 ارسال
|