امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دوست دختر جدید جاستین بیبر

بعد از انتشار خبر رابطه ی جاستین بیبر با مدل معروف باربارا پالوین ، سلنا گومز به این خبر عکس العمل شدیدی نشان داد!

رابطه ی این دو که در برنامه ی victoria's secret show شروع شد باعث جنجال بسیار زیادی شد!

باربارا پالوین پیش از این اظهار کرد که از سلنا گومز متنفر است! و به نظر میرسد که با دزدیدن دوست پسر سلنا از او انتقام گرفته است!

البته عکس العمل جاستین بیبر هم نسبت به این قضیه دلگرم کننده نبود و به نحوی به طرفداری از باربارا پرداخته است!

شایعاتی هم مبنی بر رابطه ی باربارا با scooter braun , alferedo florez وجود دارد که به ترتیب کارگردان و مدیر برنامه های جاستین بیبر هستند!

متاسفانه عکسای دختره نیومد........Sad
چقدر سخت است همرنگ جماعت شدن وقتی جماعت خودش هزار رنگ است .
 سپاس شده توسط کیمیانا ، ღSηow Princessღ ، Marziyh.guitar ، شکیبا..... ، bi kas ، .:: S.M ::. ، Apathetic ، zolale qasemi ، istanbul ، ALA ، پيشي ي ملوس ، ~JaSmIn~ ، ♫♥ana♥♫ ، عارفه ، **R.H** ، ★MoRpHeUsS★ ، یشیم 2013 ، M A H S A N` ، яᎧмιиα ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، red eye ، armin.r ، hadise del ، رهــ ـ ــا ، عاطفه جون ، šhεïdα ، PISHY ، Sieiry ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، ^Aytin^ ، زهرا ابی ، Alijah-1994 ، yeshim 2 ، ᘐᗝᖇᘐᓰﬡ ، ♥♥♥♥♥♥میترا♥♥♥♥♥♥♥ ، ```FATEMEH``` ، RєƖαx gнσѕт ، aLiReZaZ-iM ، ارشیا(دختر) ، تینا2013 ، neda13 ، 7383 ، T A R A ، لی مین هو 2 ، pink lady ، ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ ، Mrs f.a.t.e.m.e.h ، ^gĥàŻáĽ^ ، saye641 ، سیما سارا ، shawkila ، ♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫ ، پرنسس گاردنیا ، Adl!g+ ، Mιѕѕ UηυѕυαL ، чернаяЛуна ، خانوم دکتر ، دختر شاعر ، lackyguy ، fershteh gh ، رومینا اتیش پاره 2 ، FurY ، Navisa. ، ღAnti boy ღ ، ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖ ، mmmatin ، ♥♥♥♥♥♥ girl sky ♥♥♥♥♥♥ ، sara mehrani ، خوشتیپ انجمن ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، DiReCtIoNeR GiRl ، Matin Dj ، [ niki ] ، روناز ، sara-ice girl ، arian 007 ، ḲℑℳℐÅ ، ساحل007 ، rana m ، شکوفه2 ، hanieyh ، نازنین* ، parisa y ، Thyme ، زهرا10000
آگهی
[size=large]='مهوش' pid='526159' dateline='1361033601']
بعد از انتشار خبر رابطه ی جاستین بیبر با مدل معروف باربارا پالوین ، سلنا گومز به این خبر عکس العمل شدیدی نشان داد!

رابطه ی این دو که در برنامه ی victoria's secret show شروع شد باعث جنجال بسیار زیادی شد!

باربارا پالوین پیش از این اظهار کرد که از سلنا گومز متنفر است! و به نظر میرسد که با دزدیدن دوست پسر سلنا از او انتقام گرفته است!

البته عکس العمل جاستین بیبر هم نسبت به این قضیه دلگرم کننده نبود و به نحوی به طرفداری از باربارا پرداخته است!

شایعاتی هم مبنی بر رابطه ی باربارا با scooter braun , alferedo florez وجود دارد که به ترتیب کارگردان و مدیر برنامه های جاستین بیبر هستند!

متاسفانه عکسای دختره نیومد........Sad
[/quote]

اینم عکسش:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوست دختر جدید جاستین بیبر 1
چقدر سخت است همرنگ جماعت شدن وقتی جماعت خودش هزار رنگ است .
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، ḲℑℳℐÅ ، an idiot ، پرنسس گاردنیا ، Thyme ، زهرا10000
(28-03-2013، 18:43)مهوش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2013، 18:37)Lisa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلنا به این خوشگلی این به این زشتی Heart

موافقم..............
ولی من اصلا موافق نیستم خیلی نازه دختره

باربارا و جاستین هنوز باهم دیگه دوستن و علت جدایی جاستین از سلنا هم خیانت سلنا به اون بوده.بعدشم اون سلنای ایکبیری بزرگتر از جاستین بود و اصلا کنار هم خوب نبودن ، ولی این دختره بهتره.
منم چندتا عکس پیدا کردم ، ببینید خدایی ناز نیست؟:
[img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوست دختر جدید جاستین بیبر 1 [/img]
[img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
راستی راستی من از جاستینم خوشم نمیادا ، پسره ی دخترباز ولی خوب دوسش دارم ، باحاله.Wink
.
.
.
.
.
.
شما فهمیدین چی گفتم؟UndecidedTongue
 سپاس شده توسط مهوش ، saye641 ، fershteh gh ، ღ ツ setareh ツ ღ ، samaneh15 ، Alijah-1994 ، ḲℑℳℐÅ ، an idiot ، Thyme ، زهرا10000
این خبر قدیمی شده الــآن باربارا با نـآیل هوران دوسته|:
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، Thyme ، *رونيكا*
دختره خوشگله اما من سلنا رو خیلی دوست دارم و در ضمن جاستین لیاقت هیچ دختری روندارهDodgy
دلگیر شدم از این شبا از هرچی عشقه بعد تو
دستی نبود باور کنه سردی دستای منو
این رابطه تموم شد و روزای خوب یادت نموند
یادت میاد کی با تو بود
کی تو رو تا اینجا رسوند ؟؟؟؟؟؟
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL
نوشیکا ادب داشته باش ایکبیری ینی چی؟؟Dodgy

مُنـــگل..Angel
شاید شایعه باشه چون شایعه بود این خانوم با نایل هورران از اعضای گروه وان دایرکشن هم رابطه داره ولی تایید کرد که اینطور نیس
این دختره دشمن زیاد داره...حالا شاید سلنا هم تحت تاثییر شایعات قرار گرفته باشه
(25-12-2013، 16:54)SPORT BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چند تا کله میبینید
دقت کنید

(25-12-2013، 17:59)♥♥♥♥♥♥ girl sky ♥♥♥♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختره خوشگله اما من سلنا رو خیلی دوست دارم و در ضمن جاستین لیاقت هیچ دختری روندارهDodgy

(25-12-2013، 18:24)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مُنـــگل..Angel

خاک برسرش
جااااااااانم خیلی جیگره حداقل بهتر از سلناست خداییش نیگا کنUndecided
از لحاظ چهره زیباست
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

سپاس شده توسط خوشتیپ انجمن ، Thyme ، ساناز24
(25-12-2013، 18:24)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مُنـــگل..Angel
ادب یاد بگیر اینجا جای اون حرفنیست تو محله ی خودتون اینارو بگه نه اینجاDodgyDodgy
چه حس قشنگیه وقتی یکی که بهش اعتماد داری و بهت اعتماد داره
از دلتنگی هاش برات میگه و از دلتنگی هات براش میگی
آروم میشه و آروم میشی
حسی که هیچوقت به تنفر تبدیل نمیشه !
این حس مثل قطره های بارون پاکه …

اینم یادگاری من به فلشخور به دست خط خودمه
http://www.hotup.ir/upload/l1mq_img_0155.jpg
http://www.hotup.ir/upload/jiza_img_0156.jpg

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Thumbsup کدوم خواننده رو بیشتر دوست داری ؟اسمشو بگو با اهنگی که خونده !
  کدوم اهنگو بیشتر از همه دوست داری و تاحالا ازش خسته نشدی؟
  دوست داشتی کدوم خواننده رو از نزدیک ببینی{{نظر سنجی}}
  لیست کامل دوست پسر های تیلور و آهنگ هایی که از آنها الهام گرفته
  سلنا و جاستین دوباره با هم :)
Question کدوم خواننده؟ بهتره؟ بیا تو ! بیا ! از اونی که دوست داری طرفداری کن! نظر سنجی+نظر
  نظر جاستین بیبر درمورد ایرانی ها و مسلمانان
  کلمات مخصوص طرفداران جاستین بیبر
  همکاری آریانا گرنده و زین مالیک در آلبوم جدید جاستین بیبر O_O ؟!
  ترامپ: «موسیقی تیلور سوییفت را ۲۵ درصد کمتر دوست دارم»

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان