دوست دختر جدید جاستین بیبر - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: دوست دختر جدید جاستین بیبر (/showthread.php?tid=28740) |
دوست دختر جدید جاستین بیبر - مهوش - 16-02-2013 بعد از انتشار خبر رابطه ی جاستین بیبر با مدل معروف باربارا پالوین ، سلنا گومز به این خبر عکس العمل شدیدی نشان داد! رابطه ی این دو که در برنامه ی victoria's secret show شروع شد باعث جنجال بسیار زیادی شد! باربارا پالوین پیش از این اظهار کرد که از سلنا گومز متنفر است! و به نظر میرسد که با دزدیدن دوست پسر سلنا از او انتقام گرفته است! البته عکس العمل جاستین بیبر هم نسبت به این قضیه دلگرم کننده نبود و به نحوی به طرفداری از باربارا پرداخته است! شایعاتی هم مبنی بر رابطه ی باربارا با scooter braun , alferedo florez وجود دارد که به ترتیب کارگردان و مدیر برنامه های جاستین بیبر هستند! متاسفانه عکسای دختره نیومد........ RE: دوست دختر جدید جاستین بیبر - مهوش - 18-07-2013 [size=large]='مهوش' pid='526159' dateline='1361033601'] بعد از انتشار خبر رابطه ی جاستین بیبر با مدل معروف باربارا پالوین ، سلنا گومز به این خبر عکس العمل شدیدی نشان داد! رابطه ی این دو که در برنامه ی victoria's secret show شروع شد باعث جنجال بسیار زیادی شد! باربارا پالوین پیش از این اظهار کرد که از سلنا گومز متنفر است! و به نظر میرسد که با دزدیدن دوست پسر سلنا از او انتقام گرفته است! البته عکس العمل جاستین بیبر هم نسبت به این قضیه دلگرم کننده نبود و به نحوی به طرفداری از باربارا پرداخته است! شایعاتی هم مبنی بر رابطه ی باربارا با scooter braun , alferedo florez وجود دارد که به ترتیب کارگردان و مدیر برنامه های جاستین بیبر هستند! متاسفانه عکسای دختره نیومد........ [/quote] اینم عکسش: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: دوست دختر جدید جاستین بیبر - ըoφsիīkα - 03-08-2013 (28-03-2013، 18:43)مهوش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ولی من اصلا موافق نیستم خیلی نازه دختره باربارا و جاستین هنوز باهم دیگه دوستن و علت جدایی جاستین از سلنا هم خیانت سلنا به اون بوده.بعدشم اون سلنای ایکبیری بزرگتر از جاستین بود و اصلا کنار هم خوب نبودن ، ولی این دختره بهتره. منم چندتا عکس پیدا کردم ، ببینید خدایی ناز نیست؟: [img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [/img] [img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [/img] [img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [/img] [img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [/img] [img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [/img] [img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [/img] [img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [/img] [img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [/img] راستی راستی من از جاستینم خوشم نمیادا ، پسره ی دخترباز ولی خوب دوسش دارم ، باحاله. . . . . . . شما فهمیدین چی گفتم؟ RE: دوست دختر جدید جاستین بیبر - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 24-12-2013 این خبر قدیمی شده الــآن باربارا با نـآیل هوران دوسته|: RE: دوست دختر جدید جاستین بیبر - ♥♥♥♥♥♥ girl sky ♥♥♥♥♥♥ - 25-12-2013 دختره خوشگله اما من سلنا رو خیلی دوست دارم و در ضمن جاستین لیاقت هیچ دختری رونداره RE: دوست دختر جدید جاستین بیبر - Mιѕѕ UηυѕυαL - 25-12-2013 نوشیکا ادب داشته باش ایکبیری ینی چی؟؟ مُنـــگل.. RE: دوست دختر جدید جاستین بیبر - samaneh15 - 25-12-2013 شاید شایعه باشه چون شایعه بود این خانوم با نایل هورران از اعضای گروه وان دایرکشن هم رابطه داره ولی تایید کرد که اینطور نیس این دختره دشمن زیاد داره...حالا شاید سلنا هم تحت تاثییر شایعات قرار گرفته باشه RE: دوست دختر جدید جاستین بیبر - خوشتیپ انجمن - 25-12-2013 (25-12-2013، 16:54)SPORT BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (25-12-2013، 17:59)♥♥♥♥♥♥ girl sky ♥♥♥♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (25-12-2013، 18:24)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خاک برسرش RE: دوست دختر جدید جاستین بیبر - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 25-12-2013 جااااااااانم خیلی جیگره حداقل بهتر از سلناست خداییش نیگا کن از لحاظ چهره زیباست RE: دوست دختر جدید جاستین بیبر - Matin Dj - 25-12-2013 (25-12-2013، 18:24)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ادب یاد بگیر اینجا جای اون حرفنیست تو محله ی خودتون اینارو بگه نه اینجا |