موضوعها: 27
سپاس ها 2212
سپاس شده 544 بار در 177 ارسال
حالت من: هیچ کدام
سلام
مثلا من چند وقت پیش یه لینکیرو گذاشتم که برن به خلیج فارس رای بدن که اسم خلیج فارس بمونه ونشه خلیج غرب اون وقت آقای سلطان احساس در حالی که لینک رو ندیده تاپیک رو بسته و میگه تبلیغات ممنوع است در حالی که اون یه سایت خارجی بود
[/quote]
در مورد این سایت های نظر سنجی.
خوب دوست عزیز ببینید در مورد نظرسنجی های معتبر بله بر خلاف قوانین نیست و درست است.
مثل رای گیری فیفا برای انتخاب محبوب ترین بازیکن و یا...
در مورد این نظر سنجی.
خوب شما فرض کن که یک خونه داری که به اسمت است و سند و مدرکش رو هم داری و با مدرک ثابت می کنی که خانه به اسم شماست.
بعد یه عده که بیش تر از شما تعدادشون است بدون مدرک و با حرف مفت می گن نه خانه شما به اسم ماست.
و حالا تو شهر یه یارویی می اد نظرسنجی راه می اندازه که خانه به اسم شما هست یا نه.
حالا این نظرسنجی یعنی چه؟
مثلا اگر اونا تعدادشون بیش تر بود و بیش تر رای اوردن شما خانه رو به اسمشون می کنید؟!
به نظرم شما اصلا رای گیری رو به رسمیت نمی شمارید و در ان شرکت نمی کنید....
این نظرسنجی بی ارزش و غیز معتبر است چون شما با سند و مدرک حرف می زنید.
[/quote]
حرف شما درست اما چرا مین میگن تبلیغات توی سایت ممنوعه بعدشم توی پیام خصوصی وقتی باهم حرف زدیم و من بهش گفتم سایت ایرانی نیست که نتبلیغات باشه گفت تابیک بسته شده و خودتو خسته نکن
مثل این شوفر اتوبوسا یه فلاسک چایی گذاشتم پایین میز کامپیوتر همینطور که نگام به مانیتوره خم میشم میارمش بالا … انگار قراره ماشین از جلو بیاد !
موضوعها: 4
سپاس ها 664
سپاس شده 499 بار در 178 ارسال
من یک داستان غم انگیز گذاشتم ولی جایی رفته که هیچ کس آن را نمی خواند . مطلب بسیار جالبی هم بود . ممنون می شم اون به نمایش بگذارید .
قلب آدما مثل قلکه که اگه سکه محبت کسی توش افتاد، در نمیاد مگر اینکه بشکنیش
موضوعها: 616
سپاس ها 5009
سپاس شده 10373 بار در 2536 ارسال
16-06-2012، 21:07
(آخرین ویرایش در این ارسال: 16-06-2012، 21:41، توسط SABER.)
به انجمن رفع مشکلات بروید جواب هستش
دستهــايم را محکمتر بگيـر
من هنوز هم نميخواهــم
تورا...
به دست خاطرات بسپارم...
موضوعها: 94
سپاس ها 10024
سپاس شده 21361 بار در 3473 ارسال
حالت من:
تو قسمت در بخش رفع مشکلات انجمن و در موضوع چرا چت روم باز نمی شود توضیح داده شده...
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و جالب بود" از دکمه
سپاس استفاده کنید
سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید،
به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir