امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

7 واقعیت در این دنیا !!!!!!!!!!!! ( خیلی خیلی جالبه )

7 واقعیت در این دنیا !!!!!!!!!!!! ( خیلی خیلی جالبه ) 1
خدایی راسته 

سپاس و نظر WinkWinkWinkWinkWinkWinkSmileSmileSmileSmileSmile
پاسخ
 سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، *onlygirl* ، ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘ ، f.goli ، ♥آتین♥ ، RTEMIS@ ، M ATIN ، @mahdis@ ، جانگ یونگ هوا ، lackyguy ، ''HeisEnbErg'' ، alireza atashin ، ♥CRAZY G!RL♥ ، شایان1382 ، karona ، sadeq sm ، samira 409 ، HeDyE~×~ ، پرنسس شهر رویاها ، عسل جوجو ، ♥غم کده♥ ، natalia ، ×ThundeRBolT× ، ♣محمدهادی♣ ، ✘PETER✘ ، SEL♥♥♥ ، navisa ، -м α є ∂ є- ، beauty ، hosein(●̮̮̃•̃) ، راستین ، hesamzibaee ، nah!d♣ ، ☂ ☠....MANESA.... ☂☠ ، asal.hz ، امیرحسین خفن(قبلیم بابا) ، pink lady ، xx_techno_xx ، All out of love ، alishariati2011 ، اریانا دولت ابادی ، -Nᴇɢᴀʀ- ، zara16 ، zolale qasemi ، aliasghar207 ، یاسی@_@ ، gesooya ، Matin Dj ، ღ narges ღ ، ♥nahid♥ ، ترانه95 ، ⓕⓐⓚⓔ ⓛⓘⓕⓔ♰ ، آلوین ، خانوم دکتر ، mahdi207 ، $$$danial$$$ ، اصغرخان ، ندا2000 ، ♥♥♥♥♥♥ girl sky ♥♥♥♥♥♥ ، f123 ، eli81 ، mohammad31 ، farideh ksh ، mohamad-124 ، ♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫ ، _mozhdeh_ ، ayda1383 ، پيشي ي ملوس ، alireza2099 ، amir 2000 ، محسن جون ، mobina bieber ، ᴄʜᴀʀɪsᴍᴀ ، unruly ، P e D i ، _______LOVER________ ، ♔ Lîfε ιζ βευτιfυl ♔ ، sina008 ، عاشق الکترونیک ، رومینا اتیش پاره 2 ، tan!a ، shady.b ، بغض ابر ، 7383 ، Parmida 18 ، mohadese iglesias ، good girl* ، Minehminmin ، noosha joon ، arina001 ، tida 2 ، sara1112 ، آدنیوس2 ، I LOVE YOU FARHAD ، دتا ، Thyme ، متین 112 ، zahraa ، دختر شاعر ، JKOOB
آگهی
خخخخخخ
پاسخ
4و5و6و7 غلط بود.
پاسخ
هیــــــع......
واقــــعـــی بــــــود.......
پاسخ
همش درسته ایول داریSmile
چقدر سخته دنیاتو به کسی بدی که دنیات براش اهمیتی نداره

my name is oliver Queen......

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
مرسی باحال بود
روزی میرسد که دیگر نه صدایم را بشنوی ... نه نگاهم را بیبینی ... نه وجودم را حس کنی ... وان لحظه است که معنا تمام حرفهای گفته و نگفته ام را میفهمی ولی من دیگر نیستم نیستم.
پاسخ
خخخخخ  ههههههههههههه عععع
پاسخ
دقیقا هر کاری کردم اونجا نوشته بوده خیلیییی حال کردم مرسییییی!
وقتی مردم قلبمو تو یه قبر دیگه بزارین من و قلبم هیچ وقت آبمون تو یه جوب نرفتcrying
پاسخ
عالییییییییییییBig Grin
دلگیر شدم از این شبا از هرچی عشقه بعد تو
دستی نبود باور کنه سردی دستای منو
این رابطه تموم شد و روزای خوب یادت نموند
یادت میاد کی با تو بود
کی تو رو تا اینجا رسوند ؟؟؟؟؟؟
پاسخ
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ جالب بودTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongue
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  اگر من مخترع بودم ... ( زیبا ترین انشای دنیا! ) ♥ ♥ ♥
  غمگین ترین جمله دنیا!!
  40 مورد از کم هزینه ترین لذت های دنیا
  اگه یه زمانی یه جن خیلی ترسناک دیدی چیکار میکنی. خاطراتتون اگه جن یا روح دیدید هم بگی
  این شخص دختره یا پسره (جالبه) !!!!
  داستان به دنیا اومدن سید پوتین
  یک واقعیت بسیار ترسناک!!!(همه بخونن)
  14 چهره مشهور دنیا هنگام مرگ چه گفتند؟
  نامه ای از یک پسر به پدرش!! (خیلی باحاله)
  سخت ترین سوال دنیا اگه کسی بتونه جواب بده سپاس میشه

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان