(08-11-2013، 17:24)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب احتمال داره...جن هاهم از اذان فران و اینا می ترسن
فقط ی بارهمچین حسی به من دست داده اونم بدجور.ساعت 3 نصف شب داشتم صدای اذان میشندیدم.تازه این یکیش بود.داشتم سکته میکردم.
(08-11-2013، 17:54)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شاید ولی واسه من همه ی عکسا رو نشون می ده
اره ولی خوب واسه من دیگه طبیعی شده چندتاازعکساتم خرابه
(08-11-2013، 21:43)پونی کوچولو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ن ها زیاد ترسناک نیستن مونده چطور باهاشون رفتار کنی من که 6 بار دیدمشونو با هم ارتباط برقرار کردیم ...باور کن...ولی موجودات نازین...چون شبیه گربه هستن
انگار یکی با سوزن زد تو کمرم هنوز برنگشتم ببینم کیه؟چیه؟
(08-11-2013، 22:03)سانا50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.از اون جنای داف اومده سراغت...!
اره خیلی زیاد
راستی پشت سرم ایینه بود نگاه کردم یه پسر خوشکل دیدم!!
خوشا به حالت
(08-11-2013، 16:50)mahsa690 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوشبختم
اره تا دلت بخواد واسه من اتفاق افتاده ولی مدلای دیگه...