08-10-2013، 17:41
باشه تابه حال 3بارتوهربخش درخواست دادم تواین انجمن تا باچندتامدیردوست نباشی وحتی بهترین موضوع هاروبذاری بازهم ردمی شی موندم شمابرای چی درخواست نویسندگی به جای زدن درخواست دوستی وپارتی بازی
|
سوالات متداول انجمن |
||||||||
08-10-2013، 17:41
باشه تابه حال 3بارتوهربخش درخواست دادم تواین انجمن تا باچندتامدیردوست نباشی وحتی بهترین موضوع هاروبذاری بازهم ردمی شی موندم شمابرای چی درخواست نویسندگی به جای زدن درخواست دوستی وپارتی بازی
08-10-2013، 17:47
نقل قول: باشه تابه حال 3بارتوهربخش درخواست دادم تواین انجمن تا باچندتامدیردوست نباشی وحتی بهترین موضوع هاروبذاری بازهم ردمی شی موندم شمابرای چی درخواست نویسندگی به جای زدن درخواست دوستی وپارتی بازی یعنی چی پارتی بازی!؟ چی داری میگی واسه خودت!؟ یعنی هر کی نویسنده و یا مدیر شده به سبب پارتی بازی بوده!؟ هع. اینو میگی چون تو نویسنده نشدی! خودت برو یه بار دیگه شرایط رو مرور کن. برو ببین تاپیکا رو کجا گذاشتی و حقت هست نویسنده بشی و کجا باید نویسنده بشی! کسایی که نویسنده شدن کاربرای پر تلاش و خوبی بودن. همه به سبب شایسته سالاری نویسنده یا مدیر شدن.
08-10-2013، 18:43
میشـهـ یـه کـاری بکنـیـن کُـلـهـ لیسـت دوسـتآ نمـایـش دآدهـ شـهـ ؟؟..
08-10-2013، 18:44
نقل قول: میشـهـ یـه کـاری بکنـیـن کُـلـهـ لیسـت دوسـتآ نمـایـش دآدهـ شـهـ ؟؟.. اون جوری سنگین تر میشه.
08-10-2013، 19:20
سلام.
میشه لیست دوستان رو ازسایر کاربران مخفی نگه داشت؟
08-10-2013، 19:31
نقل قول: سلام. فعلا نمیشه ولی یه فکری براش میکنیم که بشه.
08-10-2013، 20:11
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-10-2013، 20:18، توسط MOHSENEBRAHIMI.)
درود
نمیدونم این چیزی که میگم سوال هست یا پیشنهاد ولی میگم من توی انجمن های دیگه هم دیده بودم که یه گروه کاربری میسازند و فرق شون با کار بر های عادی فقط رنگ و عنوان کاربری هست میشه ما هم یه چنین گروهی داشته باشیم. و یک تالار جدا گانه مربوط به این گروه من خودم کاربر جذب میکنم جدی گفتم روش فکر کنید
08-10-2013، 20:16
(08-10-2013، 20:11)¥MOHSEN¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.این پیشنهاد هست. اینجا نباید می گفتی. ببین. گذاشتن هر چیزی در انجمن می تونه انجمن رو سنگین کنه و سلسله مشکلاتی پیش بیاره. دلیلش هم تنها و تنها بزرگ بودن و پر بازدید بودن این انجمن هست. همین لیست دوستان خیلی دنگ و فنگ داشته تاکنون. گروه هایی که کاربرا عضوش میشن بیشتر به درد انجمن های پژوهشی می خوره.
11-10-2013، 18:13
درود
ترتیب لیست دوستان در پروفایل بر چه مبنا است ?! ¿¡
11-10-2013، 19:00
نقل قول: ترتیب لیست دوستان در پروفایل بر چه مبنا استخوبه همین برگ پیش گفتم! بر پایه تاریخ نام نویسی کاربرا هست. | ||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|